En ny “klassiker” och en efterlängtad återkomst i vårens vinreseprogram

Vi befinner oss mitt i den bleka hösten med vintern alldeles runt hörnet, men misströsta inte! BKWine har nämligen släppt vårens vinreseprogram.  Där erbjuder vi precis som vanligt många spännande resor, med resmål som säkert får er att drömma er bort och glömma snålblåsten utanför fönstret. För att läsa hela reseprogrammet, klicka på “våra resor” ovan, och välj “aktuella resor”.

Som rubriken antyder så har vi både en nyhet och ett kärt återseende att presentera i vårens reseprogram. Vi försöker att utveckla vårt program varje säsong och vi tror och hoppas att de nya tillägg vi gjort inför våren kommer att glädja och locka många resenärer.

Här är en kort översikt av vad som väntar i vår:

  • NYHETEN! 3 Klassiker i ny tappning: Sancerre, Chablis och Champagne 3-7 april 2013 –  På denna resa har vi samlat det bästa som norra Frankrike erbjuder i vinväg. Det är en äkta klassiker-resa till några av Frankrikes mest omtalade och beundrade vindistrikt
  • Vinresa i Bordeaux 17-21 april, 2013 – För en vinälskare är det ett måste att besöka Bordeaux!  På denna resa blir det både exklusiva och pampiga slott och familjeägda egendomar.
  • ÅTERKOMSTEN! Vinresa i Bourgogne, 10-14 april, 2013 –  Denna resa går till Côte d’Or, Bourgognes hjärta. Det är en magisk plats. En plats som det är mycket lätt att fascineras, och det  bästa sättet att upptäcka Bourgognes viner är att resa dit!
  • Piemonte, vin & gastronomi,  3-7 april, 2013 –  Välkomna till en vinresa till ett av Italiens kanske allra mest berömda vindistrikt, Piemonte – vid foten av berget.  Bered er på några dagar fyllda med riktigt goda upplevelser.
  • Amarone, Valpolicella, Soave, 17-21 april 2013 –  Vinresans fokus är Amarone, Valpolicella, och Soave, de stora vindistrikten i Veneto. Med den vackra, eleganta staden Verona, med sin berömda arena, som utgångspunkt besöker vi Venetos olika vindistrikt och går på djupet alla dessa viner och den italienska gastronomin
Vingårdar i Sancerre

Vingårdar i Sancerre, copyright BKWine Photography

 

Vertikal vinprovning med champagne i olika årgångar

Vertikal vinprovning med champagne i olika årgångar, copyright BKWine Photography

Ekfat i vinkällaren på slottet

Ekfat i vinkällaren på slottet, copyright BKWine Photography

En liten by på landet i Bourgogne, mitt bland vingårdarna

En liten by på landet i Bourgogne, mitt bland vingårdarna, copyright BKWine Photography

Gamla flaskor Barolo hos en vinproducent i Piemonte

Gamla flaskor Barolo hos en vinproducent i Piemonte, copyright BKWine Photography

Vingården Le Fraghe i Bardolino, Veneto, Italien

Vingård i Veneto, Italien, copyright BKWine Photography

Print Friendly, PDF & Email

, , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Comment

Subscribe to comments:

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Prenumerera på BKWine Brief!

Fyll i din emailadress:


Gör dina vänner glada!

Och oss också. Dela och Gilla detta!

Nyhetsbrev om vin & resor!