Vinresa i Istrien i Kroatien, med tryffel

Vin och vit tryffel i Istrien, Medelhavets vackraste kust

Munskänkarnas ”Årets vinort — Årets vinby”

— Åk med oss till Kroatien och var först med att upptäcka detta nygamla vinland! Med en fantastisk mattradition, en natur som kan mäta sig med Toscana och spännande vinproducenter, lovar vi att denna resa till Istrien blir något extra. Landskapet är fantastiskt vackert, både den dramatiska kusten och inlandet med sina pinjeträd, cypresser och olivträd. Istrien är också ett paradis för solbadare. Vattnet är kristallklart, här finns små öar, vikar och uddar att upptäcka. Men så här års är det framför allt de banbrytande vinodlarna och den lokala gastronomin som lockar. Detta är Medelhavet när det är som bäst.

Program    |    Resfakta    |    Boka resan    |    Mer om resan


Nästa vinresa till Istrien i Kroatien:

 • Kontakta oss!


Detta är ett typprogram, ett exempel. Varje vin- och matresa vi gör är speciellt anpassad för säsong och omständigheter så detaljerna i programmet, t.ex. exakt vilka egendomar vi besöker, skiljer sig från gång till gång. Se i menyn “Våra resor > Aktuella resor” för vad vi har på programmet just nu eller kontakta oss för att diskutera en specialdesignad privat resa.
Du kan skriva ut en utskriftsvänlig version av programmet, eller ladda ner en PDF, med Print/PDF-knappen i slutet av programmet.
Motovun, en bergstoppsby med spektakulär utsikt, Istrien, Kroatien

Motovun, en bergstoppsby med spektakulär utsikt, Istrien, Kroatien, copyright BKWine Photography

Istrien är halvön längst upp i Kroatien som sträcker ut sig i Adriatiska Havet. Det är nära till Italien, både landvägen och tvärs över vattnet. För inte länge sedan var Istrien faktiskt också en del av Italien. Nästan alla pratar även italienska och mat och vin har många drag av den italienska gastronomin.

I Istrien trivs naturligtvis också vinrankorna och vinet i Istrien har de senaste åren utvecklats till något att räkna med.

De gamla traditionella sätten att framställa vin finns kvar men ett modernt tänkande, som gagnar kvaliteten, har snabbt gjort sitt inträde. Denna kombination av gammalt och nytt är spännande och du kommer att upptäcka en stil av viner som man inte är så van vid. Och du kommer att stöta på ”nya” druvsorter som teran, refosk och malvazija istarska.

Men det är inte bara vacker natur och goda viner som Istrien erbjuder. De kulinariska skatterna förtjänar en egen resa. Läckerheter från havet – ostron, pilgrimsmusslor, spindelkrabbor och andra skaldjur inte minst – kommer vi att avnjuta under resan. Men även mycket annan traditionell mat: charkuterier och korvar, pasta, lokala ostar, med mera.

En ”lantlig” lunch framför elden, Istrien, Kroatien

En ”lantlig” lunch framför elden, Istrien, Kroatien, copyright BKWine Photography

Olivoljan och den lufttorkade skinkan är högklassig och den eftertraktade vita tryffeln, den som man hittar i Piemonte, är också en specialitet.

Unga, ambitiösa kockar utnyttjar alla fina råvaror som finns och kombinerar nya och gamla, traditionella recept. Högklassiga restauranger finns det gott om. Vår vinresa är också en gastronomiresa!

Du flyger till Zagreb och där hämtar vi med buss. Flygförbindelserna mellan Zagreb och Stockholm och Köpenhamn är mycket bra.

Vi bor i den fina staden Poreč, på stadens äldsta, men nyrenoverade, hotell, några meter från vattnet. Strax intill hotellet ligger den berömda basilika som började byggas på 500-talet (jo, du läste rätt).

Det blir en fantastisk resa fyll med vin, gastronomi och historiens vingslag.

Resan leds av en av BKWines expertguider. Det detaljerade programmet följer nedan.

Vingårdar i ett vackert och dramatiskt landskap, Istrien, Kroatien

Vingårdar i ett vackert och dramatiskt landskap, Istrien, Kroatien, copyright BKWine Photography

Mer info

Vi har tidigare skrivit om hur det är att komma med på en vinresa till Kroatien och vad vi gör, vad du kan förvänta dig.

Här finns mer att läsa, bilder och videos: om att resa i Kroatiens vindistrikt.

Du kan också hitta mer info om Kroatien, vinerna och vinproducenterna på BKWine Magazine.

Varför åka på mat- och vinresa till Istrien?

Guido Schwengersbauer har bott i Kroatien i många, många år. Idag driver han ett charmigt hotell, La Parenzana, i den lilla byn Buje på den istriska halvön. En av hans passioner är den istriska maten och vinet. När vi träffade honom i Istrien och frågade varför man ska åka dit, varför han älskar den istriska maten och det istriska vinet så mycket. Se videon:


Program – vinresa till Istrien, Kroatien

Detta är ett “typprogram”, ett exempel. Varje vin- och matresa vi gör är speciellt anpassad för säsong och omständigheter så detaljerna i programmet, t.ex. exakt vilka egendomar vi besöker, skiljer sig från gång till gång.

Preliminärt program.

För mer detaljer kontakta BKWine.

Programmet i korthet

 • Dag 1, onsdag – Ankomst till Zagreb
 • Dag 2, torsdag – Norra Istrien, med olivolja
 • Dag 3, fredag – Bergsbyn Motovun och vit tryffellunch
 • Dag 4, lördag – Söder om Poreč, förbi fjorden och till Rovinj
 • Dag 5, söndag – Hemfärd

Onsdag, dag 1 — Ankomst till Zagreb

Du åker på egen hand till Kroatiens huvudstad Zagreb. Vi träffas på flygplatsen klockan 15.00. Ett tips, om du har tid, är att komma en eller två dagar tidigare och spendera dessa dagar i Zagreb som är en mycket vacker stad.

Strandpromenaden i Porec, Istrien, Kroatien

Strandpromenaden i Porec, Istrien, Kroatien, copyright BKWine Photography

Vår buss står redo att ta emot oss på flygplatsen och vi börjar våra resa mot Istrien. Vi har en resa på tre och en halv timme framför oss och vi utnyttjar tillfället till att berätta om vad som ska hända under vår resa, om Kroatien som land, historien, vinet och maten.

Tidig kväll anländer vi till Poreč och vi checkar in på 4-stjärniga Grand Hotel Palazzo. Hotellet har nyligen öppnat efter en omfattande renovering. Det är det äldsta hotellet i Poreč, byggt 1910, med ett mycket fint läge vid vattnet. Här finns en utomhuspool som kan användas även på vintern, en förstklassig restaurang och ett spa.

Staden Poreč är en liten pärla till stad med sin bysantinska basilika som började byggas 553, som förklarats som världskulturarv av UNESCO, och det berömda promenadstråket.

Vi möts över en gemensam välkomstmiddag med goda, lokala specialiteter.

Dags för en gastronomisk lunch, Istrien, Kroatien

Dags för en gastronomisk lunch, Istrien, Kroatien, copyright BKWine Photography

Torsdag, dag 2 — Norra Istrien, med olivolja

Vår buss hämtar upp oss på morgonen vid hotellet och vi ger oss ut i vingården. Vi åker norrut, mot gränsen till Slovenien, vilket ju också är mycket nära gränsen till Italien.

En modern vinkällare, Istrien, Kroatien

En modern vinkällare, Istrien, Kroatien, copyright BKWine Photography

Närheten till Italien gör att många av dagens vinmakare i Istrien är utbildade i Italien. Istrien är faktiskt en två-språkig region och alla skyltar står på både kroatiska och italienska. Alla här pratar italienska.

Vi börjar med att besöka en av de mest kända vinproducenterna i Kroatien, nämligen Kozlovič nära byn Momjan. Gianfranco och Antonella Kozlovič har 25 hektar, däribland en del mycket gammal malvazija, och har byggt en helt ny, modern vinanläggning. Paret tog över familjens vingård för 20 år sedan. Gianfranco har varit passionerad av vin sedan barnsben.

Till lunch åker vi den upp till byn Brtonigla som ofta går under sitt italienska namn, Verteneglio. Här finns en av Kroatiens mest kända restauranger, San Rocco. Vi äter lunch i trevliga Vinoteca San Rocco. Vi smakar också restaurangens egen, mycket goda, olivolja.

Efter lunch besöker vi Franco Cattunar och hans familj. De producerar både vin och sedan en tid tillbaka också en exklusiv olivolja. Vinerna görs på teran, malvazija, cabernet sauvignon, chardonnay och merlot och olivsorterna som odlas är istarska bjelica, leccino and pendolino.

Sen eftermiddag är vi tillbaka vid vårt hotell. Kväll är fri för egna upptäckter i Poreč.

Skål för en härlig tryffellunch, Istrien, Kroatien

Skål för en härlig tryffellunch, Istrien, Kroatien, copyright BKWine Photography

Fredag, dag 3 — Bergsbyn Motovun och vit tryffellunch

Vi börjar dagen med att åka en bit in i landet, till byn Motovun, som tronar högst upp på en bergstopp. Den är en höjdpunkt i dagens vackra landskap.

Inne i vinkällaren, Istrien, Kroatien

Inne i vinkällaren, Istrien, Kroatien, copyright BKWine Photography

Vi ska hälsa på hos Vina Tomaz i Motovun. Vingården sköts av det unga paret Klaudio och Daniella Tomaz.

Vin har odlats i byn sedan långt tillbaka men det var paret Tomaz som var först med att gå över till seriösa kvalitetsviner. Klaudios farfar figurerade länge i bakgrunden, långt upp i 90-årsåldern, och har varit en stor inspiration för den goda Barbarossa Teran som vi kommer att smaka

Vi åker sedan upp en brant väg till gården Spinovci där vi ska äta en lunch med vit tryffel hos familjen Tikel.

Den vita tryffeln man hittar här i Istrien är av samma sort som den berömda som finns i Alba och det är man givetvis mycket stolt över. Från början av november är tryffeln som allra bäst. Förutom en tryffel-lyxig men rustik lunch med familjens egna viner till, så kan vi njuta av en magnifik utsikt från matsalen.

Sen eftermiddag är vi tillbaka vid vårt hotell. Kvällen är fri för att sträcka på benen i Poreč och hitta någon trevlig restaurang.

En handfull vit tryffel, Istrien, Kroatien

En handfull vit tryffel, Istrien, Kroatien, copyright BKWine Photography

Lördag, dag 4 — Söder om Poreč, förbi fjorden och till Rovinj

Idag bär det av lite söder ut och lite inåt landet. Men vi passerar en märklig fjord, nästan som i Norge, som man är mäkta stolt över här.

Panorama ut över landskapet, Istrien, Kroatien

Panorama ut över landskapet, Istrien, Kroatien, copyright BKWine Photography

Vi åker mot byn Krunčići och producenten Ivica Matošević. Det började som en hobby för Ivica i mitten av 1990-talet och nu är han en av de mest uppskattade vinmakarna i Kroatien. Han har vunnit flera priser för sina viner. Han är känd både för sin chardonnay som är gjord i krispig Chablis-stil och sin malvazija.

Vi äter lunch på vingården San Tommaso, inte så långt från den fina staden Rovinj, där unga Janja Debeljuh, utbildad önolog, har förberett något mycket gott till oss, kanske först den traditionella vinsoppan (!) och sedan hennes kryddiga hemlagade korvar som hon grillar över öppen eld.

Till lunchen smakar vi hennes egna viner – det är alltid intressant när det gäller mat- och vin i kombination – kanske avslutat med uppfriskande en istrisk grappa.

Efter lunch beger vi oss till Vina Radovan i Višnjan. Franko Radovan är en liten producent med runt 4,5 hektar vinodlingar. Han är en mycket duktig vinmakare, både vad gäller vita och röda viner. Han har vunnit många utmärkelser för sina malvazija, chardonnay, cabernet sauvignon och teran.

Sen eftermiddag är vi tillbaka vid vårt hotell.

Lite senare träffas vi för en gemensam aperitif för att summera våra intryck av denna spännande vinregion. Sedan sätter vi oss ner och njuter av en gemensam middag. Efter middagen kanske det är dags för en promenad och att en sista gång ge sig ut i Porečs vindlande gränder.

Eufrasiusbasilikan i Porec, Istrien, Kroatien

Eufrasiusbasilikan i Porec, Istrien, Kroatien, copyright BKWine Photography

Söndag, dag 5 — Hemfärd

Efter frukost packar vi in vårt bagage och oss själva i vår buss och beger oss tillbaka till flygplatsen i Zagreb dit vi anländer senast kl 12.00.

Hemgjord korv över elden, Istrien, Kroatien

Hemgjord korv över elden, Istrien, Kroatien, copyright BKWine Photography


Fakta – vinresa Istrien, Kroatien

Datum: Detta är ett typprogram, se i menyn “våra resor > aktuella resor” för vad vi har på programmet just nu eller kontakta oss för att diskutera en specialdesignad privat resa.

Pris: Detta är ett typprogram, se i menyn “våra resor > aktuella resor” för vad vi har på programmet just nu eller kontakta oss för att diskutera en specialdesignad privat resa.

I resans pris ingår:

 • 4 hotellnätter i dubbelrum, inklusive frukost, på 4-stjärniga Grand Hotel Palazzo i Poreč
 • Måltider enligt programmet (*):
  • 2 gastronomiska flerrätters-luncher med lokala specialiteter, inklusive provning med olika viner hos vinproducent eller lokal restaurang
  • 1 tryffellunch, inklusive provning med olika viner hos vinproducent eller lokal restaurang
  • 2 gastronomiska middagar, inklusive flera olika viner
 • Start- och slutpunkt: Zagreb
 • Buss på plats
 • Samtliga vingårdsbesök, 2-3 per dag, med omfattande privata vinprovningar
 • Besök är på engelska
 • Vinguidning och reseledning på svenska av BKWines expertguide under hela resan

(*) Se även nedan angående måltiderna.

I resans pris ingår inte:

 • Resan ner och hem

Du tar dig själv till Zagreb. Vill du ha råd om resrutter eller möjliga alternativ kontakta oss.

Vi ger gärna tips om resesätt och kan förmedla kontakt med en av våra resebyråpartners för bokning av flyg om du vill få hjälp med det.

Vi kan också varmt rekommendera att spendera några extra dagar här om man vill förlänga semestern.

För att denna resa ska bli av krävs att vi har minst 10 deltagare vid ”sista bokningsdatum”.

Boka resan

Detta är ett typprogram, se i menyn “våra resor > aktuella resor” för vad vi har på programmet just nu eller kontakta oss för att diskutera en specialdesignad privat resa.

Läs mer viktig information om resegaranti, resevillkor och innehållet i våra resor nedan. Och om varför du ska resa med just BKWine.

Boka hos Britt:

Intresseanmälan:

"Jag är intresserad av en vinresa och matresa till Istrien, Kroatien!"

(*) = obligatorisk info

Finns det plats(er) kvar?
Bara nyfiken på info
Jag vill boka plats!

Ämne (*)
    Antal personer:

Ditt meddelande (*)

Ditt namn (*)

Din e-postadress (*) (kontrollera stavningen!) och telefonnummer

Info: Vi skickar dig en kopia på detta mail. Om du INTE har fått denna mailkopia inom några minuter så har nog något gått fel! Kanske var det ett stavfel i din mailadress? (Titta i din spamfolder också.) Pröva en gång till eller skicka oss ett mail till vår mailadress som du hittar här ovan i bokningsinfon. I de flesta fall så svarar vi på ditt mail inom en dag.


Mer om våra resor

v.19.01

Om de vinproducenter vi besöker

En vinproducent i vinprovartagen

En vinproducent i vinprovartagen, copyright BKWine Photography

Vi vill att du ska få uppleva det bästa och det mest intressanta.

Vi lägger ner stort arbete på att hitta riktigt bra vinbesök. Ofta är det inte de mest ”kända” vingårdarna som är de intressantaste vinegendomarna i en viss vinregion.

Riktigt roligt och spännande blir det när man träffar vinmakaren eller ägaren själv, och kanske t o m hans (eller hennes) familj på vinslottet – och börjar diskutera och komma dem inpå livet, och kanske äter lunch hemma hos dem eller på vinegendomen.

Behöver vi tillägga att vi alltid har privata vinprovningar på egendomarna?

Därför är resan inte ”fullspäckad” med besök. Men ofta blir det ändå snålt om tid eftersom diskussionen – och vinprovningen! – lätt drar ut på tiden…

Våra resor är upplagda med en blandning av små familjeproducenten och mer internationellt kända vinegendomar – allt noga utvalt för att du ska få en unik upplevelse och en bra inblick i vindistriktets karaktär, traditioner och kultur.

Alla besök är inte ”spikade” när vi skriver programmet eftersom vi kontinuerligt jobbar på och förbättrar programmet. De domäner / vinslott / vingårdar som vi besöker kan därför delvis bli andra än de som omnämns i programmet. Kontakta oss ifall du vill veta mer, eller om du har några särskilda önskemål.

Med de kontakter vi har och vår erfarenhet av vinvärlden, efter mer än 20 år som vinjournalister, med mer än tio vinböcker skrivna, och som vinresearrangörer, har vi unika kontakter och en ojämförlig kunskap. Du kan vara säker på att du får de bästa vinreseupplevelserna med BKWine.

Om våra måltider

Vinprovning och lunch hos en vinproducent

Vinprovning och lunch hos en vinproducent, copyright BKWine Photography

Vin och mat hör intimt ihop. Det hör till vår filosofi; vin är en del av gastronomin. En vintur med oss är därför också en exklusiv gastronomisk upplevelse.

De måltider som ingår i en resa är ofta på en hög gastronomisk nivå. Ibland är det hemma hos en vinproducent, kanske i vinkällaren, som vi kombinerar mat och vin. Ibland kan det vara en gourmetmåltid på en lyxig restaurang. I andra fall är det inte på en på en prestigefylld gourmetrestaurang utan på en lokal krog; inte alltid lyx, men alltid charm och kvalitet.

I samtliga fall lägger vi vikten på den lokala maten och hur man i vindistriktet kombinerar mat och vin.

Förvänta dig inte en picknick med färdigblandad sallad och skinka från snabbköpet, vin i plastglas… Föreställ dig istället en specialkomponerad lunch med tre-fyra rätter (ibland mer) och goda viner.

En vinresa med BKWine är också en kulinarisk upplevelse både för vinälskaren och för gourmeten. En verklig gourmetresa.

Resegaranti

BKWine är en svensk researrangör. BKWine har resegaranti hos Kammarkollegium, i enlighet med svensk lag och EU-regler, så att du kan känna dig trygg när du bokar hos oss. BKWine följer de riktlinjer som Konsumentverket definierat i samarbete med resebranschen vad gäller paketresor. Kontrollera alltid att din researrangör har ställt resegaranti!

Läs mer om detta i våra resevillkor.

Informationen nedan kommer från Kammarkollegiet. Alla ”paketresearrangörer” ska obligatoriskt ha denna information i sina reseprogram, i anslutning till där man bokar:

”De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302.

Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Företaget BKWine AB kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.

Dessutom har företaget BKWine AB enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.

Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302.”

Läs mer om detta på vår sida med information om resegaranti.

Hälsa, vaccination, mm

Våra resor ställer inga särskilda krav på hälsa. Dock kan det bli en hel del promenerande i vingårdar och i källare liksom att besök och provningar ofta kan vara stående. Läs mer om det i våra resevillkor. Kontakta oss om har några frågor.

De flesta av våra resmål har inga speciella krav på vaccination, hälsa eller hälsointyg. Krav på vaccination och liknande är dock beroende på vilken nationalitet man har och/eller vilket land man kommer ifrån, så det är omöjligt att ge allmängiltiga riktlinjer. Läs mer om detta i våra resevillkor och kontakta din läkare, en vaccinationscentral eller oss om du har frågor.

Reseförsäkring

BKWine tillhandahåller inte reseförsäkring. Vill du ha reseförsäkring, kontrollera om din hemförsäkring redan innehåller en eller kontakta ditt vanliga försäkringsbolag eller en reseförsäkringsspecialist.

Varför resa med BKWine?

Flaskor, flaskor vilande i vinkällaren

Flaskor, flaskor vilande i vinkällaren, copyright BKWine Photography

Vi är experter på vinresor och vinturism, men även på vin i ett bredare perspektiv.

Ingen annan researrangör har samma erfarenhet av vinresor och matresor eller samma kunskap om vin som vi på BKWine.

Vi har gjort hundratals vinresor och matresor. Det är det här vi älskar att göra, därför att det är roligt, trevligt, och spännande. Vi vill inget hellre än att dela med oss av alla dessa upplevelser till dig.

Våra resor är inte till för att få dig att köpa vin från en viss producent, till skillnad från resor arrangerade av vinimportörer eller vinhandlare, som givetvis väljer besök hos deras egna huvudmän/vinproducenter. Istället kan vi välja de vingårdsbesök som är bäst för dig!

Vare sig du är en ”total nybörjare” och novis på vin och mat, eller en erfaren räv i vinbranschen så kommer vi att ge dig en alldeles unik upplevelse. På ett sätt som ingen annan researrangör kan.

Vi skriver i vintidningar och har gjort vinböcker som fått pris bl.a. som världens bästa. Vi ombeds regelbundet att delta som vindomare i internationella vintävlingar.

Vi besöker själva runt 300 vingårdar varje år. Vi har organiserat flera hundra vinresor sedan tjugo år tillbaks. Konferenser om vinturism och kulinariska resor ber oss emellanåt att delta som talare på branschevenemang för att dela med oss av vår erfarenhet.

Till och med FN och Världsbanken har frågat oss om råd om vinturism. Det är vi stolta över!

Vi väljer ut våra resmål och våra besök med stor omsorg. Inte för att de råkar ha ett ”känt namn” eller är trendiga just nu utan för att de ger en speciell upplevelse. Ger dig en speciell upplevelse när du kommer dit med BKWine.

Vare sig du längtar efter en kort men intensiv “vinhelg”, en helgresa med vin, eller en längre vin-semester kan du vara säker på att du får en resa med kvalitet – en upplevelse för livet med BKWine. Eller i alla fall en upplevelse som räcker fram till nästa gång du kommer på en BKWine-resa. Väldigt många av våra resenärer är återkommande kunder!

En vinresa eller matresa med BKWine är alltid guidad av en kunnig BKWine-guide, din ”ciceron”, som är specialist på vinet, gastronomin, kulturen och språket.

Utmärkelser och omnämnanden

Några utmärkelser och omnämnanden vi och våra resor fått:

 • World’s Top Wine tours av Travel & Leisure Magazine, världens största resetidning
 • Best Wine Tasting Holidays, på AOL Travels topplista med de bästa vinresorna
 • Av Munskänkarna rekommenderade resor – samtliga våra vinresor
 • World’s Best Wine Book for Professionals liksom Sveriges bästa vinbok
 • Sveriges bästa vinbok för professionella och silver i kategorin World’s Best Wine Education Book
 • OIVs (International Organisation of Vine and Wine) bokpris, enda svenska författare som fått deras prestigefyllda “Nobelpris i vinlitteratur”.
 • Årets vinprofil av Munskänkarna
 • The Wine Media Power List, en av fem svenskar, på Wine Business Internationals lista över inflytelserika vinskribenter

Mer om varför man ska välja BKWine när man vill åka på en vinresa eller gourmetresa.

Mer om vad de som rest med oss säger om våra vinresor och matresor.

Viktigt att veta

Vi reser alltid i små grupper. Maximalt antal deltagare är runt 20 personer. Detta är viktigt för att besöken ska bli så intressanta, trevliga och kvalitativa som möjligt. Vi gör inte resor med ”minimum 20 personer, maximum 45”… Detta gör en enorm skillnad i kvalitet och upplevelse (och påverkar förstås även priset). Vi är måna om att du får ett personligt mottagande och en minnesvärd och unik vinresa.

Det är viktigt att du läser våra resevillkor!

Du organiserar själv din resa till resedestinationen, för de flesta av våra resor, men vi kan hjälpa till. Väl på plats tar vi hand om allt.

För mer inspiration

Läs vår vinreseblogg. Och även:

 • Tipsa en vän om denna resa: använd Share/Save-knappen nedan!

Nyhetsbrev om vin

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief. Varje månad kommer det med nyheter från vinets värld, restaurang- och resetips, rekommendationer på bra vinproducenter och mycket annat. Och en av Sveriges mest omfattande bevakningar av Systembolagets nyhetsutsläpp. Plus förstås senaste nytt om våra vinresor och matresor!

Skräddarsydda resor

Vi gör även skräddarsydda vinresor och gourmetresor om du vill resa på andra datum eller till andra destinationer; specialgjorda resor för privatpersoner, vinklubbar, företag m.m.

Print Friendly, PDF & Email

, , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Comment

Subscribe to comments:

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Prenumerera på BKWine Brief!

Fyll i din emailadress:


Gör dina vänner glada!

Och oss också. Dela och Gilla detta!

Nyhetsbrev om vin & resor!