Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Hur man bokar

Att boka en vinresa med BKWine

Du bokar helt enkelt genom att skicka oss ett email eller genom att kontakta oss på telefon. Se kontaktsidan för kontaktdetaljer. Vi behöver ditt fullständiga namn, email- adress, hemadress i ett email såväl som fullständiga uppgifter om andra personer som reser med dig.

Vi bekräftar bokningen med ett email till dig, med en bifogad faktura för anmälningsavgiften. Det kan ta en dag eller två innan du får mailet, eftersom vi ofta är på resa. (Men har du inte fått något inom några dagar så tveka inte att stöta på igen.) I mailet med bekräftelsen får du all nödvändig information om betalning och annat.

Din bokning är klar och garanterad när du betalat anmälningsavgiften. Anmälningsavgiften finns angiven i reseprogrammet och i vårt bekräftelsemail till dig.

Slutbetalning ska för de flesta resor göras senast en månad före avresedatum. Vi skickar dig per mail en faktura för slutbetalningen några veckor innan det är dags. Särskilda villkor kan gälla för vissa resor. Alla dessa detaljer finns angivna i varje reseprogram.

Skräddarsydda resor har särskilda boknings-, betalnings- och avbeställningsvillkor, överenskomna vid bokning.

Läs mer om detta i våra resevillkor.

Det är viktigt att du läser våra resevillkor innan du bokar. När du bokar en resa med BKWine så bekräftar du att du tagit del av våra resevillkor och att du accepterat dem.

Betalning

När vi har fått din bokning så skickar vi dig ett email med fakturan för bokningsavgiften tillsammans med information om hur du betalar.

Bokningen är preliminär tills du har bekräftat den genom att betala bokningsavgiften.

När vi har fått din betalning bekräftas din bokning.

Du kan betala bokningsavgiften samt det totala beloppet för resan genom:

  • Banköverföring
  • PayPal
  • (Kredit)kort (via PayPal)

Vi föredrar betalning via en banköverföring eftersom en kortbetalning/PayPal-betalning har väsentligt högre avgift (för oss). Så vi är tacksamma om du betalar via banktransfer.

För kortbetalningar använder vi PayPal som betalningshanterare. Du behöver inte ha ett PayPal-konto för att betala med kort via PayPal. Här finns en detaljerad beskrivning (på engelska) om hur kortbetalning via PayPal sker.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

Dekantering av vin inför provningen på ett slott i Bordeaux
Dekantering av vin inför provningen på ett slott i Bordeaux, copyright BKWine Photography

Dela/gilla sidan:

Nyhetsbrev:

Dela/gilla sidan:

Prenumerera på nyhetsbrevet:

Månatligt nyhetsbrev om vin och resor.

Passa på. Prenumerera nu!

Nyhetsbrev

Prenumerera pa vårt nyhetsbrev!

25 000 prenumeranter får nyheter om vin och vinresor varje månad. Du också?

Följ oss!