Hur man bokar

Att boka en vinresa / matresa med BKWine

En lång vinlista att läsa

En lång (vin)lista att läsa, copyright BKWine Photography

Du bokar enkelt genom att skicka oss ett email eller kontakta oss på telefon (se kontaktsidan).

Vi bekräftar bokningen med ett email till dig, med en bifogad faktura för anmälningsavgiften. Det kan ta en dag eller två innan du får mailet, eftersom vi ofta är på resa. (Men har du inte fått något inom några dagar så tveka inte att stöta på igen!) I mailet med bekräftelsen får du all nödvändig information.

Din bokning är klar och garanterad när du betalat anmälningsavgiften (anmälningsavgiften finns angiven i reseprogrammet och i vårt bekräftelsemail till dig).

Slutbetalning ska för de flesta resor göras senast en månad före avresedatum. Vi skickar dig per mail en faktura för slutbetalningen några veckor innan det är dags. Särskilda villkor kan gälla för vissa resor. Dessa finns i så fall angivna i reseprogrammet.

Skräddarsydda resor har också särskilda boknings-, betalnings- och avbeställningsvillkor.

Läs mer om detta i våra resevillkor.

Betalning görs via banktransfer till BKWines bankkonto. För närvarande accepterar vi inte betalning via check, kreditkort eller PayPal.

Det är viktigt att du läser våra resevillkor innan du bokar. När du bokar en resa med BKWine så bekräftar du att du tagit del av våra resevillkor och att du accepterat dem.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

Print Friendly, PDF & Email
Prenumerera på BKWine Brief!

Fyll i din emailadress:


Gör dina vänner glada!

Och oss också. Dela och Gilla detta!

Nyhetsbrev om vin & resor!