Vinimportörer och inköpare

Turboladda ditt vinsortiment

En vinproducent i sin vinkällare

En vinproducent i sin vinkällare, copyright BKWine Photography

Letar du efter nya leverantörer? Behöver du fräscha upp ditt sortiment av viner?

Berätta för oss vad du letar efter och vilken profil du vill ha på ditt urval och vin kan specialdesigna en resa där du träffar ett antal potentiella nya leverantörer.

Kanske behöver du produkter som visar upp en ny dynamisk generation av vinmakare, mindre traditionsbundna och inte låsta i gamla appellationsregler. Eller du kanske är intresserad av viner från ett stort och känt distrikt, men från producenter som gör lika bra viner som de ”berömda” namnen men är mindre kända, och därför mer prisvärda. De stora kända namnen, omskrivna i skandinavisk och engelsk / amerikansk press, hittar du säkert utan hjälp, men vet du var morgondagens stjärnproducenter finns idag?

En vinmakare luktar på ett vinfat

En vinmakare luktar på ett vinfat, copyright BKWine Photography

Varje år besöker vi personligen runt 200-300 vingårdar. Vi träffar dessutom många fler producenter på mässor och vinprovningar runt om i världen.

Eftersom vi även är vinjournalister och vinskribenter har vi ett stort nätverk av kontakter bland vinmakare, många som vi känner väl, andra som vi mest känner tack vare deras viner. Och av samma orsak känner många vinproducenter väl till BKWine.

Vi kan paketera en upptäcktsresa för dig där du får tillfälle att träffa spännande vinmakare och prova viner som kan vara dina nästa storsäljare eller nischprodukter.

Kontakta oss för en diskussion om dina idéer.

Print Friendly, PDF & Email
Prenumerera på BKWine Brief!

Fyll i din emailadress:


Gör dina vänner glada!

Och oss också. Dela och Gilla detta!

Nyhetsbrev om vin & resor!