Presentkort

Ge bort en vinresa eller gourmetresa som present!

Dukat för fest

Dukat för fest, copyright BKWine Photography

Vi kan ordna ett presentkort på en resa så att du kan ge den där alldeles speciella personen en alldeles speciell gåva. En gåva som kommer att bli en alldeles unik upplevelse.

En födelsedagspresent för att fira 30 / 40 / 50 / 60 / 70 / 80-… årsdagen. En pensionspresent. En bröllopspresent. En tack-för-ett-bra-jobb-gåva. En julklapp. en uppmuntran till en anställd som hjälpt till att uppnå målen… Vi har gjort sådana presentkort och många andra.

Det finns många bra orsaker att ge någon en gåva. Men det kan vara svårt att komma på det där lite speciella som mottagaren verkligen kommer att uppskatta (en slips?) och som han/hon inte redan har.

Om personen är någon som är intresserad av vin och mat kan en resa med BKWine vara den perfekta lösningen. Det är inte en till pryl. Och vi kan lova att en vinresa med BKWine blir något som den där alldeles speciella personen kommer att komma ihåg länge.

Hur ordar man med ett presentkort på en vinresa?

Vi kan göra ett presentkort helt enligt dina önskemål. Vi har inga ”färdiggjorda format”. Kontakta oss och förklara vad du skulle vilja göra så kan vi tillsammans komma fram till bästa lösningen.

Om du vill så kan vi också ordna ett specialgjort gåvokort i fyrfärg på elegant papper, som vi postar till dig i god tid.

Tala om för oss vad det handlar om så kan vi till och med se till att personen (personerna) får ett speciellt mottagande på destinationen – en välkomsthälsning från dig, en flaska champagne på hotellrummet, en blomma med ett kort från dig…

Ge bort en upplevelse

Ge bort en upplevelse, copyright BKWine Photography

Print Friendly, PDF & Email
Prenumerera på BKWine Brief!

Fyll i din emailadress:


Gör dina vänner glada!

Och oss också. Dela och Gilla detta!

Nyhetsbrev om vin & resor!