Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Presentkort

Ge bort en vinresa eller en gourmetresa som present

Vi kan ordna ett presentkort på en resa så att du kan ge den där alldeles speciella personen en alldeles speciell gåva. En gåva som kommer att bli en alldeles unik upplevelse.

En födelsedagspresent. En pensionspresent. En bröllopspresent. En tack-för-ett-bra-jobb-gåva. En julklapp. En uppmuntran till en anställd som hjälpt till att uppnå målen. Vi har gjort sådana presentkort och många andra.

Det finns många bra orsaker att ge någon en gåva. Men det kan vara svårt att komma på det där lite speciella som mottagaren verkligen kommer att uppskatta och som han/hon inte redan har.

Om personen är någon som är intresserad av vin och mat kan en resa med BKWine vara den perfekta lösningen. Vi kan lova att en vinresa med BKWine blir något som den där alldeles speciella personen kommer att komma ihåg länge.

Hur ordar man med ett presentkort på en vinresa?

Vi kan göra ett presentkort helt enligt dina önskemål. Vi har inga färdiggjorda format eller förutbestämda presentpaket. Kontakta oss och förklara vad du skulle vilja göra så kan vi tillsammans komma fram till bästa lösningen.

Om du vill så kan vi ordna ett specialgjort gåvokort i fyrfärg på elegant papper, som vi postar till dig i god tid, eller som du kan skriva ut på din egen färgskrivare.

Tala om för oss vad det handlar om så kan vi till och med se till att personen (personerna) får ett speciellt mottagande på destinationen. En välkomsthälsning från dig, en flaska champagne på hotellrummet, en blomma med ett kort från dig…

Allt du behöver göra är att kontakta oss och tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen.

En restaurang på en vingård i Stellenbosch
En restaurang på en vingård i Stellenbosch, copyright BKWine Photography
En restaurang på en vingård i Stellenbosch
En restaurang på en vingård i Stellenbosch, copyright BKWine Photography

Dela/gilla sidan:

Nyhetsbrev:

Dela/gilla sidan:

Prenumerera på nyhetsbrevet:

Månatligt nyhetsbrev om vin och resor.

Passa på. Prenumerera nu!

Nyhetsbrev

Prenumerera pa vårt nyhetsbrev!

25 000 prenumeranter får nyheter om vin och vinresor varje månad. Du också?

Följ oss!