Vinresa i Languedoc-Roussillon

Languedoc: ”Frankrikes Nya Världen”, ett dynamiskt vindistrikt med många ekologiska och biodynamiska viner

— Det händer spännande saker i Frankrikes sydligaste vinregioner just nu, i Languedoc-Roussillon! Denna upptäcktsresa i Languedoc tar dig med till några av de mest kvalitetsmedvetna vinodlarna, vinproducenter som idag gör viner i världsklass, men fortfarande till rimliga priser. Languedoc är dessutom en av föregångarna för ekologiska. Du får se i detalj vad detta innebär. Languedoc har också ett mycket vackert landskap, med frikostigt med vilda kryddörter som karaktäriserar den lokala sydfranska gastronomin. Vi kommer att ha rikliga tillfällen att prova vinet och maten tillsammans.

Program    |    Resfakta    |    Boka resan    |    Mer om resan


Nästa vinresa till Languedoc:

 • Kontakta oss!


Detta är ett typprogram, ett exempel. Varje vin- och matresa vi gör är speciellt anpassad för säsong och omständigheter så detaljerna i programmet, t.ex. exakt vilka egendomar vi besöker, skiljer sig från gång till gång. Se i menyn “Våra resor > Aktuella resor” för vad vi har på programmet just nu eller kontakta oss för att diskutera en specialdesignad privat resa.
Du kan skriva ut en utskriftsvänlig version av programmet, eller ladda ner en PDF, med Print/PDF-knappen i slutet av programmet.
En vinmakare på inspektionsrunda i vingården

En vinmakare på inspektionsrunda i vingården, copyright BKWine Photography

Languedoc skulle kunna kallas ”Frankrikes Nya Världen”. Många unga, dynamiska vinodlare har slagit sig ner här – marken är jämförelsevis billig. Det är en sprudlande aktivitet i Languedoc idag och det finns massor med goda och inte minst prisvärda viner. Vissa av vinerna kan tävla i kvalitet med Frankrikes, och världens, bästa.

Languedoc är också en region där vi hittar fler och fler ekologiska och biodynamiska vinodlare. Denna resa kommer att titta speciellt på dessa producenter så det är ett gyllene tillfälle att verkligen få lära sig hur de jobbar och att förstå varför.

Miljön i vingården är ett högaktuellt ämne! Många av toppvinerna här i Languedoc är faktiskt ekologiska, även om de sällan använder det som säljargument.

Languedoc är en fantastisk region att åka omkring i. Landskapet är magnifikt, ibland till och med spektakulärt. Det är på sina håll mycket ödsligt, det är vilt och kargt, med väldoftande vilda kryddörter ständigt närvarande: rosmarin, timjan, lagerbuskar, med mera – den buskvegetation som kallas la garrigue och som också mycket bidrar till den aromatiska och smakrika stilen på vinerna.

Ett medeltida fort på toppen av ett berg

Ett medeltida fort på toppen av ett berg, copyright BKWine Photography

Här finns fina gamla byar, ruiner av 800 år gamla försvarsslott (från de s.k. katarerna) som balanserar på branta bergstoppar, olivträd och oändliga rader av vinrankor. Detta är världens största vindistrikt och det märks!

Vi träffas i Montpellier där vi kommer att bo första natten. Montpellier är en spännande stad som kombinerar en mycket vacker och välbevarad gammal stadskärna med modern arkitektur av den kände spanske arkitekten Ricardo Bofill.

De övriga tre nätterna kommer vi att bo lite längre söderut, i den trevliga lilla staden Pézenas. Härifrån har vi nära till alla de vindistrikt i Languedoc som vi kommer att besöka.

Den sydfranska gastronomin får också en framträdande plats på denna resa, genom våra tre gemensamma luncher. Den kulinariska traditionen i Languedoc har sina rötter i samma produkter som Provence. Det betyder att basen i köket är olivolja, vitlök, tomater, lök och örtkryddor.

Den lilla mörkgröna oliven lucques är typisk och unik för Languedoc och ger en mild, fin olja men den är också god att äta. Här odlas mängder av frukt och grönsaker och här finns gott om vildsvin, svamp och fårostar. Och naturligtvis ostron och musslor från havet, här finns några av Frankrikes största ostronbankar.

En vinmakare luktar på ett vinfat

En vinmakare luktar på ett vinfat, copyright BKWine Photography


Boken om Languedocs viner, boken om franska viner, mm

Vi har skrivit två böcker om vinerna i Languedoc och Roussillon. Den första, Languedoc – möten med viner och vinodlare i franska södern, var banbrytande när den kom ut 2007 och bidrog starkt till vinernas ökande popularitet. Den andra boken kom ut lite drygt 10 år senare, 2019. Mycket har hänt! ”Languedoc-Roussillon, södra Frankrikes viner” är helt nyskriven och visar på den fantastiska utvecklingen i detta spännande område. Mer än hundra vinproducenter värda att upptäckas finns med.

Du kan knappas hitta någon researrangör mer insatt i vinet, maten och gastronomin, eller ciceron på en resa, än författarna till de svenska standardverken om Languedoc och Roussillon.

Boken om vinerna i Languedoc-Roussillon

Boken om vinerna i Languedoc-Roussillon

Vi har även skrivit en bok som handlar om ekologiska viner, biodynamiska viner – vanligt här nere – och andra miljöaspekter på vinproduktion. Titeln är Vinet och Miljön, ekologiskt, biodynamiskt, naturligt.

Läs mer om alla våra vinböcker här. De har vunnit svenska och internationella priser, bl a OIVs prestigefyllda ”Nobelpris i vinlitteratur” och Gourmand Internationals utmärkelser som bästa vinböcker i sina genrers.

Mer reseinformation

Här finns ytterligare några sidor med råd och tips om att resa hit:

Ännu mer info

Vi har tidigare skrivit mycket om hur det är att komma med på en vinresa till Languedoc och vad vi gör, vad du kan förvänta dig.

Här finns mer att läsa, bilder och videos: om att resa i Languedocs vindistrikt.

Du kan också hitta med info om Languedoc, vinerna och vinproducenterna på BKWine Magazine


Program — Vinresa Languedoc

Detta är ett “typprogram”, ett exempel. Varje vin- och matresa vi gör är speciellt anpassad för säsong och omständigheter så detaljerna i programmet, t.ex. exakt vilka egendomar vi besöker, skiljer sig från gång till gång.

Preliminärt program.

För mer detaljer kontakta BKWine.

Programmet i korthet

 • Onsdag — Ankomst till Montpellier
 • Torsdag — Languedoc runt Terrasses du Larzac, vid Montpeyroux
 • Fredag — Corbières
 • Lördag — Minervois och Faugères
 • Söndag — Hemfärd

Onsdag, dag 1 — Ankomst Montpellier

Ankomst till Montpellier och incheckning på vårt centralt belägna trestjärniga hotell. Hotellet ligger i Antigone, den stadsdel som är designad av Ricardo Bofill. Gamla stan ligger bara tio minuter bort.

Ostronodling med ostronbankar

Ostronodling med ostronbankar, copyright BKWine Photography

Montpellier har  en av de finaste bevarade gamla stadskärnorna i Frankrike. Man kan strosa länge längs smala gator och hitta undangömda, vackra kyrkor och små torg med uteserveringar.

Lyfter man blicken på de trånga gatorna upp mot husfasaderna ser man ofta att man omges av pampiga 1600- och 1700-talspalats.

Den gamla stadskärnan är nästan fri från biltrafik. Där finns många restauranger och bistroer. På senare tid har det även dykt upp en del vinbarer. Runt om har man byggt moderna områden, t.ex. Antigone, och de moderna kvarteren runt det nya stadshuset.

Stanna till och ta ett glas Picpoul de Pinet (gjort på druvan piquepoul!), det klassiska skaldjursvinet, till aperitif innan du hittar en trevlig middagsrestaurang. Vi har många tips!

En katedral i skymningen längs med floden

En katedral i skymningen längs med floden, copyright BKWine Photography

Torsdag, dag 2 — Languedoc runt Terrasses du Larzac, vid Montpeyroux

Vår buss hämtar oss på morgonen strax intill hotellet i Montpellier. Vi åker västerut mot det distrikt som kallas Terrasses du Larzac.

Vinprovning i provningsrummet på vingården

Vinprovning i provningsrummet på vingården, copyright BKWine Photography

Terrasses du Larzac omfattar kända vinbyar som Aniane (med pionjären Mas de Daumas Gassac, som nu kanske tappat lite i konkurrens med andra nykomlingar), Montpeyroux och Jonquières. Terrasses du Larzac har fått mycket uppmärksamhet de senaste åren i och med att det fick en egen AOC/AOP.

Här finns en mängd intressanta och ambitiösa producenter som strävar efter att få fram fin terroir-karaktär på sina viner.

Den välutbildade nya generationen vinodlare kombinerar ofta traditionella druvsorter och mycket manuellt arbete i vingården med modern teknik.

När man pratar om att vara ekologisk tänker man kanske framför allt på arbetet ute i vingården men för de flesta ekologiska odlare är det viktigt att vara sparsam både med tillsatserna till vinet och med de olika tekniska ingrepp som man utsätter vinet för i vinkällaren.

Vinflaskor som åldras långsamt i vinkällaren

Vinflaskor som åldras långsamt i vinkällaren, copyright BKWine Photography

Efter vårt förmiddagsbesök beger vi oss till vårt lunchbesök som blir hos en trevlig vinodlarfamilj som har en vingård med ett fantastiskt läge, mitt bland vinrankor och bland vilda kryddörter som timjan, salvia och rosmarin, det som kallas garrigue i Languedoc och som ofta återfinns i doften i vinerna.

Efter lunchen blir det ännu ett besök på en vingård och sedan åker vi söderut.

Sedan åker vi söderut till Pezenas och checkar in på vårt trevliga och läckert designade hotell, ett gammalt destilleri som byggts om till hotell, med lugnt läge fast det är mitt i stan.

Pézenas är en charmig liten stad med många restauranger och barer. Även många små antikvitetsbutiker och historiska byggnader gömmer sig i de smala gränderna.

Kvällen är sedan fri för att strosa i denna trevliga stad.

En gammal vinkällare med vin som långsamt åldras på ekfat

En gammal vinkällare med vin som långsamt åldras på ekfat, copyright BKWine Photography

Fredag, dag 3 — Corbières

Efter frukost sätter vi oss i vår buss som tar oss sydväst, till Corbières. Vi passerar Beziers och Narbonne och därefter slingrar sig vägarna fram.

Snötäckta bergstoppar bortom vingården

Snötäckta bergstoppar bortom vingården, copyright BKWine Photography

Vi passerar små byar, ofta med en gammal fin kyrka och det obligatoriska vinkooperativet. Men här finns också många dynamiska producenter, som satsar mycket på kvalitet, marknadsföring och export av sina viner.

Vi besöker odlare som tar tillvara den traditionella karaktären av vinerna från området med viner gjorda med carignan och grenache, druvor som trivs i det torra och heta klimatet. Ibland med lite moderna inslag, som lagring på små ekfat, utan att förstöra den lokala karaktären.

Under lunchen får vi bl.a. smaka traktens goda charkuterier och ostar men det kommer att dukas upp mycket mer än så!

Tidig kväll vi tillbaka på hotellet.

Kvällen är fri. Kanske dags att prova stadens stora specialitet, Les Petits Pâtés de Pézenas, små köttpajer fyllda med kryddigt lammkött, farinsocker och skal från inlagda citroner. Ganska originell smak, men gott.

Lunch på vingården med vinprovning

Lunch på vingården med vinprovning, copyright BKWine Photography

Lördag, dag 4 — Minervois och Faugères

Denna dag ägnar vi huvudsakligen åt de mycket intressanta appellationerna Minervois och Faugères, med sin speciella skifferjord.

Vinmakaren i sin fatlagringskällare

Vinmakaren i sin fatlagringskällare, copyright BKWine Photography

Det finns idag många intressanta egendomar i Minervois. Pionjärerna som ledde kvalitetsutvecklingen på 1970- och 1980-talen – som Domaine Villerambert Julien, Château Coupe Rose, Château Tour Boisée – har fått sällskap av en ny generation vinmakare som tagit över efter sina föräldrar.

Här finns också många nyinflyttade från andra delar av Frankrike eller Europa.

Även i Faugères finns många nyinflyttade som har tillfört dynamik till distriktet. Faugères är en liten appellation men här finns idag mycket vinodlartalang. Det kommer vi att märka när vi provar de högklassiga vinerna.

Vi äter en god lunch hos Graham Nutter på Chateau St Jacques d’Albas. Har vi tur blir det hans goda paëlla.

Sen eftermiddag är vi tillbaka i Pézenas. Kvällen är fri för att göra ytterligare upptäckter i denna lilla stad. Eller kanske stannar du kvar och äter middag i hotellets trevliga restaurang.

Ekfat i vinkällaren och en provpipett

Ekfat i vinkällaren och en provpipett, copyright BKWine Photography

Söndag, dag 5 — Hemfärd

Efter frukost packar vi in vårt bagage i bussen och åker mot Montpellier, en resa på en knapp timme. Vi lämnar av dig antingen på flygplatsen eller på järnvägsstationen.

Reservation för eventuella ändringar.

En vindlande väg i vingårdarna

En vindlande väg i vingårdarna, copyright BKWine Photography


Fakta — vinresa Languedoc

Datum: Detta är ett typprogram, se i menyn “våra resor > aktuella resor” för vad vi har på programmet just nu eller kontakta oss för att diskutera en specialdesignad privat resa.

Pris: Detta är ett typprogram, se i menyn “våra resor > aktuella resor” för vad vi har på programmet just nu eller kontakta oss för att diskutera en specialdesignad privat resa.

I resans pris ingår:

 • 4 hotellnätter i dubbelrum, inklusive frukost, på bra medelklasshotell, 3- eller 4-stjärniga:
  • 1 natt i Montpellier
  • 3 nätter i Pézenas
 • Måltider enligt programmet (*):
  • 3 gastronomiska franska flerrätters-luncher med lokala specialiteter inklusive provning med olika viner hos vinproducent eller lokal restaurang
 • Start- och slutpunkt: Montpellier
 • Buss på plats
 • Samtliga vingårdsbesök, cirka 3 per dag, med omfattande privata vinprovningar
 • Tolkning till svenska vid besöken (vissa besök kan dock vara på engelska)
 • Vinguidning och reseledning på svenska av BKWines expertguide under hela resan

(*) Se även nedan angående måltiderna.

I resans pris ingår inte:

 • Resan ner och hem

Du tar dig själv till Montpellier.

Vi ger gärna tips om resesätt och kan förmedla kontakt med en av våra resebyråpartners för bokning av flyg om du vill få hjälp med det.

Vi kan också varmt rekommendera att spendera några extra dagar här om man vill förlänga semestern.

För att denna resa ska bli av krävs att vi har minst 10 deltagare vid ”sista bokningsdatum”.

Boka resan

Detta är ett typprogram, se i menyn “våra resor > aktuella resor” för vad vi har på programmet just nu eller kontakta oss för att diskutera en specialdesignad privat resa.

Läs mer viktig information om resegaranti, resevillkor och innehållet i våra resor nedan. Och om varför du ska resa med just BKWine.

Boka hos Britt:

Intresseanmälan:

"Jag är intresserad av en vinresa till Languedoc!"

(*) = obligatorisk info

Finns det plats(er) kvar?
Bara nyfiken på info
Jag vill boka plats!

Ämne (*)
    Antal personer:

Ditt meddelande (*)

Ditt namn (*)

Din e-postadress (*) (kontrollera stavningen!) och telefonnummer

Info: Vi skickar dig en kopia på detta mail. Om du INTE har fått denna mailkopia inom några minuter så har nog något gått fel! Kanske var det ett stavfel i din mailadress? (Titta i din spamfolder också.) Pröva en gång till eller skicka oss ett mail till vår mailadress som du hittar här ovan i bokningsinfon. I de flesta fall så svarar vi på ditt mail inom en dag.


Mer om våra resor

v.19.01

Om de vinproducenter vi besöker

En vinproducent i vinprovartagen

En vinproducent i vinprovartagen, copyright BKWine Photography

Vi vill att du ska få uppleva det bästa och det mest intressanta.

Vi lägger ner stort arbete på att hitta riktigt bra vinbesök. Ofta är det inte de mest ”kända” vingårdarna som är de intressantaste vinegendomarna i en viss vinregion.

Riktigt roligt och spännande blir det när man träffar vinmakaren eller ägaren själv, och kanske t o m hans (eller hennes) familj på vinslottet – och börjar diskutera och komma dem inpå livet, och kanske äter lunch hemma hos dem eller på vinegendomen.

Behöver vi tillägga att vi alltid har privata vinprovningar på egendomarna?

Därför är resan inte ”fullspäckad” med besök. Men ofta blir det ändå snålt om tid eftersom diskussionen – och vinprovningen! – lätt drar ut på tiden…

Våra resor är upplagda med en blandning av små familjeproducenten och mer internationellt kända vinegendomar – allt noga utvalt för att du ska få en unik upplevelse och en bra inblick i vindistriktets karaktär, traditioner och kultur.

Alla besök är inte ”spikade” när vi skriver programmet eftersom vi kontinuerligt jobbar på och förbättrar programmet. De domäner / vinslott / vingårdar som vi besöker kan därför delvis bli andra än de som omnämns i programmet. Kontakta oss ifall du vill veta mer, eller om du har några särskilda önskemål.

Med de kontakter vi har och vår erfarenhet av vinvärlden, efter mer än 20 år som vinjournalister, med mer än tio vinböcker skrivna, och som vinresearrangörer, har vi unika kontakter och en ojämförlig kunskap. Du kan vara säker på att du får de bästa vinreseupplevelserna med BKWine.

Om våra måltider

Vinprovning och lunch hos en vinproducent

Vinprovning och lunch hos en vinproducent, copyright BKWine Photography

Vin och mat hör intimt ihop. Det hör till vår filosofi; vin är en del av gastronomin. En vintur med oss är därför också en exklusiv gastronomisk upplevelse.

De måltider som ingår i en resa är ofta på en hög gastronomisk nivå. Ibland är det hemma hos en vinproducent, kanske i vinkällaren, som vi kombinerar mat och vin. Ibland kan det vara en gourmetmåltid på en lyxig restaurang. I andra fall är det inte på en på en prestigefylld gourmetrestaurang utan på en lokal krog; inte alltid lyx, men alltid charm och kvalitet.

I samtliga fall lägger vi vikten på den lokala maten och hur man i vindistriktet kombinerar mat och vin.

Förvänta dig inte en picknick med färdigblandad sallad och skinka från snabbköpet, vin i plastglas… Föreställ dig istället en specialkomponerad lunch med tre-fyra rätter (ibland mer) och goda viner.

En vinresa med BKWine är också en kulinarisk upplevelse både för vinälskaren och för gourmeten. En verklig gourmetresa.

Resegaranti

BKWine är en svensk researrangör. BKWine har resegaranti hos Kammarkollegium, i enlighet med svensk lag och EU-regler, så att du kan känna dig trygg när du bokar hos oss. BKWine följer de riktlinjer som Konsumentverket definierat i samarbete med resebranschen vad gäller paketresor. Kontrollera alltid att din researrangör har ställt resegaranti!

Läs mer om detta i våra resevillkor.

Informationen nedan kommer från Kammarkollegiet. Alla ”paketresearrangörer” ska obligatoriskt ha denna information i sina reseprogram, i anslutning till där man bokar:

”De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302.

Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Företaget BKWine AB kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.

Dessutom har företaget BKWine AB enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.

Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302.”

Läs mer om detta på vår sida med information om resegaranti.

Hälsa, vaccination, mm

Våra resor ställer inga särskilda krav på hälsa. Dock kan det bli en hel del promenerande i vingårdar och i källare liksom att besök och provningar ofta kan vara stående. Läs mer om det i våra resevillkor. Kontakta oss om har några frågor.

De flesta av våra resmål har inga speciella krav på vaccination, hälsa eller hälsointyg. Krav på vaccination och liknande är dock beroende på vilken nationalitet man har och/eller vilket land man kommer ifrån, så det är omöjligt att ge allmängiltiga riktlinjer. Läs mer om detta i våra resevillkor och kontakta din läkare, en vaccinationscentral eller oss om du har frågor.

Reseförsäkring

BKWine tillhandahåller inte reseförsäkring. Vill du ha reseförsäkring, kontrollera om din hemförsäkring redan innehåller en eller kontakta ditt vanliga försäkringsbolag eller en reseförsäkringsspecialist.

Varför resa med BKWine?

Flaskor, flaskor vilande i vinkällaren

Flaskor, flaskor vilande i vinkällaren, copyright BKWine Photography

Vi är experter på vinresor och vinturism, men även på vin i ett bredare perspektiv.

Ingen annan researrangör har samma erfarenhet av vinresor och matresor eller samma kunskap om vin som vi på BKWine.

Vi har gjort hundratals vinresor och matresor. Det är det här vi älskar att göra, därför att det är roligt, trevligt, och spännande. Vi vill inget hellre än att dela med oss av alla dessa upplevelser till dig.

Våra resor är inte till för att få dig att köpa vin från en viss producent, till skillnad från resor arrangerade av vinimportörer eller vinhandlare, som givetvis väljer besök hos deras egna huvudmän/vinproducenter. Istället kan vi välja de vingårdsbesök som är bäst för dig!

Vare sig du är en ”total nybörjare” och novis på vin och mat, eller en erfaren räv i vinbranschen så kommer vi att ge dig en alldeles unik upplevelse. På ett sätt som ingen annan researrangör kan.

Vi skriver i vintidningar och har gjort vinböcker som fått pris bl.a. som världens bästa. Vi ombeds regelbundet att delta som vindomare i internationella vintävlingar.

Vi besöker själva runt 300 vingårdar varje år. Vi har organiserat flera hundra vinresor sedan tjugo år tillbaks. Konferenser om vinturism och kulinariska resor ber oss emellanåt att delta som talare på branschevenemang för att dela med oss av vår erfarenhet.

Till och med FN och Världsbanken har frågat oss om råd om vinturism. Det är vi stolta över!

Vi väljer ut våra resmål och våra besök med stor omsorg. Inte för att de råkar ha ett ”känt namn” eller är trendiga just nu utan för att de ger en speciell upplevelse. Ger dig en speciell upplevelse när du kommer dit med BKWine.

Vare sig du längtar efter en kort men intensiv “vinhelg”, en helgresa med vin, eller en längre vin-semester kan du vara säker på att du får en resa med kvalitet – en upplevelse för livet med BKWine. Eller i alla fall en upplevelse som räcker fram till nästa gång du kommer på en BKWine-resa. Väldigt många av våra resenärer är återkommande kunder!

En vinresa eller matresa med BKWine är alltid guidad av en kunnig BKWine-guide, din ”ciceron”, som är specialist på vinet, gastronomin, kulturen och språket.

Utmärkelser och omnämnanden

Några utmärkelser och omnämnanden vi och våra resor fått:

 • World’s Top Wine tours av Travel & Leisure Magazine, världens största resetidning
 • Best Wine Tasting Holidays, på AOL Travels topplista med de bästa vinresorna
 • Av Munskänkarna rekommenderade resor – samtliga våra vinresor
 • World’s Best Wine Book for Professionals liksom Sveriges bästa vinbok
 • Sveriges bästa vinbok för professionella och silver i kategorin World’s Best Wine Education Book
 • OIVs (International Organisation of Vine and Wine) bokpris, enda svenska författare som fått deras prestigefyllda “Nobelpris i vinlitteratur”.
 • Årets vinprofil av Munskänkarna
 • The Wine Media Power List, en av fem svenskar, på Wine Business Internationals lista över inflytelserika vinskribenter

Mer om varför man ska välja BKWine när man vill åka på en vinresa eller gourmetresa.

Mer om vad de som rest med oss säger om våra vinresor och matresor.

Viktigt att veta

Vi reser alltid i små grupper. Maximalt antal deltagare är runt 20 personer. Detta är viktigt för att besöken ska bli så intressanta, trevliga och kvalitativa som möjligt. Vi gör inte resor med ”minimum 20 personer, maximum 45”… Detta gör en enorm skillnad i kvalitet och upplevelse (och påverkar förstås även priset). Vi är måna om att du får ett personligt mottagande och en minnesvärd och unik vinresa.

Det är viktigt att du läser våra resevillkor!

Du organiserar själv din resa till resedestinationen, för de flesta av våra resor, men vi kan hjälpa till. Väl på plats tar vi hand om allt.

För mer inspiration

Läs vår vinreseblogg. Och även:

 • Tipsa en vän om denna resa: använd Share/Save-knappen nedan!

Nyhetsbrev om vin

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief. Varje månad kommer det med nyheter från vinets värld, restaurang- och resetips, rekommendationer på bra vinproducenter och mycket annat. Och en av Sveriges mest omfattande bevakningar av Systembolagets nyhetsutsläpp. Plus förstås senaste nytt om våra vinresor och matresor!

Skräddarsydda resor

Vi gör även skräddarsydda vinresor och gourmetresor om du vill resa på andra datum eller till andra destinationer; specialgjorda resor för privatpersoner, vinklubbar, företag m.m.

Print Friendly, PDF & Email

, , , , , , , , , ,

Leave a Comment

Subscribe to comments:

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Prenumerera på BKWine Brief!

Fyll i din emailadress:


Gör dina vänner glada!

Och oss också. Dela och Gilla detta!

Nyhetsbrev om vin & resor!