Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Vinproducenter vi besöker

Om de producenter vi besöker

Vi vill att du ska få besöka de bästa och mest intressanta vingårdarna. Därför lägger vi ner mycket energi på att hitta riktigt spännande vinproducenter för våra vinresor. Det är inte alltid de mest kända vingårdarna som erbjuder de mest unika upplevelserna.

Om ditt mål helt enkelt är att åka till de mest kända vingårdarna, behöver du egentligen inte en expert som arrangerar din resa. Resan kommer inte att vara särskilt unik eller personlig, eftersom du kommer att åka dit alla andra också åker.

Med BKWine är det när vi träffar vinmakaren eller ägaren personligen som besöken blir riktigt intressanta. Ibland träffar vi till och med hela familjen på gården. Det är då du börjar prata och diskutera och verkligen förstå vad de gör i vingården och vinkällaren och varför de gör det.

Travel and Leisure Magazine har kallat BKWines vinresor för ”world’s top wine tours” i sin bedömning av vinreseorganisatörer. De utmärkte oss speciellt som ”best for meeting the winemakers”.

Ibland har vi lunch i vingården eller hemma hos ägaren, och vi har alltid privata provningar på alla vingårdar vi besöker. Det är därför våra resor inte är fullpackade med besök. Vi har ändå alltför ofta ont om tid eftersom provningen med efterföljande diskussion lätt blir fascinerande och drar ut på tiden.

Att åka till en vingård är så mycket mer än bara gå in i provningsrummet, prova en handfull viner, utbyta några ord med personalen och sedan åka därifrån. Faktum är att många av egendomarna vi besöker inte ens har ett provningsrum. Istället provar vi i källaren eller i ägarens hem.

De vingårdar vi besöker på vinresorna är vanligen en blandning av små familjeproducenter och större, mer kända, vinproducenter. Alla är noga utvalda för att ge dig en unik upplevelse.

Vi vill ge dig en speciell och minnesvärd upplevelse där du får träffa människorna, se vad som händer bakom kulisserna och få en god förståelse för regionens karaktär, tradition och kultur.

Så vi säger aldrig ”du kommer att besöka de 15 bästa vingårdarna i regionen” eller något liknande, för det är inte vår uppfattning om hur en fantastisk vinupplevelse ser ut. Vin är inte en sak som du kan mäta på en endimensionell poängskala.

När vi kontaktar en ny vingård som vi inte har besökt tidigare, händer det ofta att de redan känner till BKWine tack vare vårt månatliga vinnyhetsbrev, vår online-vintidning eller våra böcker. Och den personliga kontakten hjälper oss att skapa de allra bästa vinbesöken inom vinresebranschen.

På BKWine har vi unika kontakter och en unik kunskap, tack vare mer än 20 år som vinjournalister, 10 publicerade vinböcker och 25 års erfarenhet av att arrangera vinresor. Därför kan du vara säker på att du får den bästa vinreseupplevelsen med oss.

Våra program är i ständig utveckling och förbättring

Kom ihåg att när vi publicerar ett reseprogram har inte alla besök nödvändigtvis fastställts och vingårdarna som nämns är ofta en indikation på vilka platser vi ska besöka snarare än ett definitivt program. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra program och därför kan de egendomar som vi besöker på en resa ibland skilja sig från de som anges i det ursprungliga programmet. Kontakta oss om du vill ha mer information eller om du har några speciella önskemål.

Dags att tappa om faten i källaren i Bourgogne
Dags att tappa om faten i källaren i Bourgogne, copyright BKWine Photography
Provning av vin clair direkt från ett fat i Champagne
Provning av vin clair direkt från ett fat i Champagne, copyright BKWine Photography

Dela/gilla sidan:

Nyhetsbrev:

Dela/gilla sidan:

Prenumerera på nyhetsbrevet:

Månatligt nyhetsbrev om vin och resor.

Passa på. Prenumerera nu!

Nyhetsbrev

Prenumerera pa vårt nyhetsbrev!

25 000 prenumeranter får nyheter om vin och vinresor varje månad. Du också?

Följ oss!