Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Vad säger pressen?

Skrivet i press och media om BKWines vinresor och matresor

En samling av pressklipp från tryckt media och från internet med kommentarer om BKWine och våra resor.

(Skicka oss gärna ett mail om du ser något skrivet om BKWine. Det är inte alltid lätt för oss att hitta sådant så vi är tacksamma för din hjälp.)

press-logos-collage

Mer om BKWine i press och media:

Travel and Leisure Magazine

Travel and Leisure logoTravel and Leisure Magazine är världens största resetidning, med en upplaga på en miljon exemplar och fem miljoner läsare. De kallar BKWines vinresor för ”världens bästa vinresor” (”World’s Top Wine Tours”).

World’s Top Wine Tours

BKWine: Best for meeting winemakers

BKWine concentrates on small producers—not always the most famous, but typically high-quality and representative of the region—and her groups are met by the proprietors, not paid guides. Visits often include informal lunches at the estate.

Läs mer om “världens bästa vinresor” från BKWine.

Allt om mat

Allt om mat vinspecialAllt om mat, Sveriges största mattidning har regelbundet specialutgåvor om vin. I en av dessa vinspecial hade de en avdelning med information om vinresor, där det hade med en artikel om BKWine:

Vinresearrangören BKWine, med bas i Paris, grundades i mitten av 1990-talet av svenskan Britt Karlsson och maken Per. I år organiserar företaget ett 30-tal resor i Frankrike, Spanien, Sydafrika, Italien, Portugal och Österrike.

Läs mer om vad Allt om mat skriver om BKWine och våra vinresor.

Aftonbladet

aftonbladet-resa-weekend-logoAftonbladet skrev nyligen en artikel om ”Champagne över en helg” om hur man kan åka till Champagne och besöka vinproducenter: ”följ med på en bubblande semester i Frankrikes mest kända vindistrikt” skriver Johan Söderlund.

Den ende researrangören som de nämner är BKWine!

Läs mer om artikeln här: Champagne över en helg.

Svenska Dagbladet

Vinturismen går framåt – BKWine i Svenska Dagbladet

I en artikel om ”Vinturismen går framåt” skriver Svenska Dagbladet om att vinresor blir allt mer populära. De nämner tre researrangörer inom området, varav BKWine är den enda som är specialiserad på vinresor.

Så här skriver Joanna Drevinger i Svenska Dagbladet:

BKWine Vinresor är utnämnd av den amerikanska resetidningen Travel + Leisure Magazine till världens bästa vinresearrangör. Har resor till främst Europa men även till andra världsdelar. I vår går exempelvis en resa till Sydafrika.

Vi tackar för uppmärksamheten! Läs mer om SvD:s artikel här: Vinturismen går framåt.

Magasin Mer

Magasin Mer 2-2010, notis BKWine
Magasin Mer 2-2010, notis BKWine

Magasin Mer skrev i sitt nummer 2-2010 om BKWines vinresor och om att vi blivit utnämnda till World’s Top Wine Tours:

Researrangör visar vägen

Svenska BKWine är en av världens bästa arrangörer av vinresor enligt TravelandLeisure.com. BKWine organiserar årligen ett trettiogal vin- och gastronomiresor, bland annat till Frankrike, Spanien, Sydafrika, Italien, Portugal och Österrike. Resorna vänder sig såväl till privata vinentusiaster som till professionella. Alla resor leds av BKWines vinexperter som tar deltagarna bakom kulisserna i vingårdarna.

– Jag besöker själv runt 200 vingårdar varje år så jag vet ganska väl var man blir bäst mottagen, säger Britt Karlsson, grundare av BKWine

Magasin Mer är en tidning för Swedbanks och sparbankernas kunder.

Läs om Magasin Mer här.

Allt om Mat

Allt om Mat logotypeI ett nummer av Allt om Mat 2009 finns en artikel om vinresor och en av de researrangörer som Allt om Mat nämner är BKWine.

Britt Karlsson, svenska bosatt i Paris, är en erfaren vinresearrangör som driver företaget BKWine. Sedan drygt tio år organiserar hon personliga vinresor som oftast sträcker sig över en långhelg. Genom Britts breda kontaktnät ordnas besök hos små, spännande producenter. Prisexempel: Bordeaux, 8 800 kronor. Då ingår del i dubbelrum fyra nätter, tre luncher med olika viner, busstransport på plats, besök och vinprovningar, tolkning och reseledning på svenska.

Tack för uppmärksamheten säger vi!

Frommer’s: The Best Wine Tastings in Paris

Frommer's logoFrommer’s, en av världens ledande reseguidepublikationer skriver om BKWine i en artikel om vinprovningar i Paris och vinresor.

Learn how to select the proper wine with your meal and all about the various French wine regions and grape varieties.

Läs mer om vad Frommer’s skriver om BKWines vinprovningar och resor.

France 3, FR3, fransk TV

Britt Karlsson, BKWine, pa Fransk TV, France 3Den franska TV-kanalen France 3 (FR3) gjorde ett reportage om ett av BKWines besök på en vinresa när vi var på Château Montus i Madiran.

Besöket, och reportaget, inkluderade ett besök i vinkällaren, en sexrätters gastronomisk lunch med specialiteter från franska Sud-Ouest-regionen och en exklusiv primörprovning av egendomens viner.

Läs mer om fransk TVs reportage om BKWine.

The Independent

independent masthead logoDen brittiska tidningen The Independent tog nyligen upp några av våra vinresor, de till Chile & Argentina och till Sydafrika:

BKWine Vinresor har lagt till några nya destinationer till sin lista med illustra vinregioner (Champagne, Bordeaux, och Toscana) med guidade gruppresor till Chile och Argentina liksom även till Sydafrika. Resorna äger rum i februari och i mars 2013 och inkluderar några av ländernas mes framstående vinregioner.

Vi bugar djupt för att ha fått komma med i denna en av Storbritanniens största tidningar och säger ett stort tack!

Läs mer om artikeln här: Vinresor till illustra vinregioner, The Independent om BKWine

TT Spektra, Göteborgsposten m.fl.

TT Spektra logoAndreas Strömberg, som skriver för TT Spektra, skrev nyligen en artikel med rubriken “Lyxliv i vinets Frankrike”. Artikeln har publicerats i ett flertal tidningar runt om i Sverige, bl.a. Göteborgsposten, Katrineholmsposten, Östersunds Tidningar, Katrinekolms Kuriren, Norrtelje Tidning, m.fl.

”Vackra vingårdar och matkonst i lantliga omgivningar – Frankrike passar perfekt för livsnjutarresor. Maten och drycken är utsökt [i Frankrike]. Och de vinodlare man möter är ofta passionerade – deras berättelser är perfekta för att lära känna en trakt och dess människor på djupet.”, skriver Andreas Strömberg

Vi är den enda researrangören som finns med i artikeln, vilket vi tackar extra för förstås!

Läs mer om artikeln här: Lyxliv i vinets Frankrike.

Solo Italia

Solo Italia nr 1, omslagSolo Italia är en alldeles ny svensk tidning om Italien som i sitt första nummer skriver om BKWines vinresor och matresor till Italien!

”BKWine är en svensk researrangör specialiserad på vinresor och matresor med destinationer i Frankrike, Spanien,, Sydafrika, Italien, Portugal, Österrike mm. […]

BKWine lanserar nu en helt ny destination i höst: En resa till södra Italien, söderut från Rom, med ett tiotal vinbesök, gastronomiska italienska måltider och ett besök på buffelfarm för att se hur den äkta italienska buffel-mozzarellan tillverkas.”

Tack Solo Italia. Italien har utan tvekan blivit en av våra populäraste resedestinationer! Läs mer om Solo Italia och om vad de säger om BKWine här.

Gourmet Traveller Wine

gourmet traveller logoEn uppmärksam kollega i vinbranschen, som råkar vara från Australien, såg att tidningen Gourmet Traveller Wine nyligen skrev om BKWine, i sitt maj-juni-nummer 2011. Gourmet Traveller Wine är en australiensisk tidning om vin, mat, och resor.

GRAND TOUR BKWine har lanserat sitt höstprogram, som inkluderar två resor till Bordeaux och till Bourgogne i oktober. Deltagarna kommer att få besöka prestigefyllda och luxuösa slott men kommer även att komma till små familjeägda boutique-vingårdar…

Tack GTW, som tyckte att våra vinresor var värda ett omnämnande. Läs mer om vad Gourmet Traveller säger om BKWine här.

Underbara Resor

underbara-resor-logoUnderbara resor är en elegant tidning om resmål och reseupplevelser runt om i världen. De skriver om spännande resor med tonvikt på hög kvalitet och unika resmål.

De intervjuade BKWines Britt för deras artikel om Sydafrika som resmål för vin- och matresor:

– På senare år har det kommit nya regioner, exempelvis Swartland (*). Det är äventyrligt och spännande och turister har inte riktigt hittat dit ännu.

Av tradition har distrikten i Sydafrika främst producerat vitt vin. Förr var vinerna enklare, men nu är kvaliteten hög. Enligt Britt är vinmakarna i Sydafrika lika bra på rött och mousserande vin.

Läs mer om vad Underbara Resor skriver om Sydafrika och om BKWines vinresor.

Sommelier India

Sommelier India Wine Magazine logoSommelier India skrev nyligen en artikel om vinresor i Indien (!) och i Europa där BKWine är en av de tre researrangörer de nämner. Så här skrev de:

World’s Top Wine Tours

If you are a wine traveller who wants to meet the winemakers and have a personal and unique experience, then BKWine Tours are for you. BKWine tours have been named “World’s Top Wine Tours” by Travel + Leisure magazine. BKWine organises top-quality wine and gastronomy tours to the world’s most beautiful wine regions. Whether you are interested in visiting the famous and exclusive châteaux of Bordeaux or the undiscovered gems and future stars, BKWine will give you a unique experience.

Läs mer om vad de skrev i Sommelier India här.

Luxury Travel Magazine

luxury-travel-magazine-logoLuxury Travel Magazine är en publikation som handlar om underbara och enastående reseupplevelser och om lyxiga resor. Deras redaktör uppmärksammade våra vinresor:

Vinresor och matresor i vinter till Sydamerika och Sydafrika

Den första vinresan i vinter går till de två största vinländerna i Sydamerika: Chile och Argentina.

Den andra vin- och matresan går till Sydafrika.

Läs mer om vad Luxury Travel Magazine skriver om BKWines vinresor.

James Halliday Australian Wine Companion

james-halliday-wine-companion-logoJames Hallidays Australian Wine Companion med sin tillhörande webbsajt med massor med vininformation, lade märket till vår lansering av vinterns vinresor och publicerade det på sin sajt:

BKWine lanserar vin- och matresor till vintern

Vin- och matresespecialisten BKWine har lanserat den kommande vinterns vin- och gourmetresor. Det blir två resor till Nya Världens vinländer: Chile och Argentina i Sydamerika i februari och Sydafrika i mars.

Läs mer om vad James Halliday Australian Wine Companion skriver om BKWines vinresor.

Huffington Post

Huffington Post logoHuffington Post är inte bara en nyhetssajt. Den har också en hel del intressant innehåll om resor, vin och mat. När för ett tag sedan de gjorde en artikel om hur man Huff Post travel logobesöker vingårdar och hur man reser i vindistrikt kontaktade de BKWine för lite expertråd.

Att själv besöka vingårdar och vinproducenter och prova vin ger dig många fantastiska möjligheter att lära sig. Jag frågade jag tre experter om deras insikter om enologisk etikett.

“Följ bara med på vad vinmakaren eller vem det är som tar emot dig gör. […]”, föreslår Per Karlsson, som besöker hundratals vingårdar runt om i världen varje år som reseledare för BKWine Tours, som han äger tillsammans med sin fru Britt.

“Tveka inte att spotta vinet. Om det inte finns en spottkopp, be om en. Det är inte oförskämt att spotta. Det är mer av ett tecken på att du tar provsmakning av viner på allvar”, förklarar Karlsson, som också medförfattare till flera böcker om vin och publicerar BKWine Magazine.

Läs mer om vad Huffington Post hade att säga om att besöka vingårdar och vett och etikett på vinresor.

USA Today

USA Today logo 2012USA Today är Amerikas näst största tidning och driver en webbsajt som lär ha 38 miljoner besökare. När de gjorde en special om vinresor till Sicilien var BKWine en av endast två researrangörer med paketvinresor och vinreseerbjudanden till Sicilien som de nämnde.

Denna kritikerrosade och mycket professionella internationella vinreseorganisatör erbjuder en kombination av gruppresor och skräddarsydda resor.

Ledande inom sitt område, BKWine fokuserar enbart på de mest framstående små vingårdarna och undviker de stora, konventionella mer volyminriktade vingårdar som många konkurrenter gynnar.

Läs mer om vad USA Today säger om vinresor till Sicilien och om BKWines vinresor.

Vinbanken

Vinbanken logoVinbanken, dvs Elke Jung, skriver flitigt om vin. I sitt senaste nyhetsbrev skriver hon om BKWines vinresor:

Vinbanken informerar

BKWine känner många svenska vinentusiaster till via utskicket, som heter brief och framförallt, genom de vinresor paret arrangerar. Ofta har undertecknad träffat deltagare på provningar som talat gott om resorna. Med en helt ny resesajt, fler resmål och mer inspiration befäster de sin position som etablerade vinrese-arrangörer. Dourodalen ser onekligen lockande ut, BKWinevinresor.

Läs mer om Vinbanken här!

A Glass of Bubbly

glass-of-bubbly-logoA Glass of Bubbly är en online-tidning, och även tryckt tidning, som handlar om alla goda mousserande viner. Det skrev om BKWines vinresa till Sydafrika, en resa som även visar upp några utsökta mousserande viner:

The first spring wine tour on BKWine’s program takes the traveller to South Africa, who produce many top world-class wines. The tour extends over nine days and takes the traveller to famous wine regions of Stellenbosch, Paarl and Franschhoek and some of the best wine estates in the country, including meetings with the winemakers and extensive private tastings.

Läs mer om vad Glass of Bubbly har att säga om BKWines vinresa till Sydafrika.

TripAdvisor / Niumba

Niumba Tripadvisor logoTripAdvisor har blivit en av världens ledande sajter för information om resor. En av deras avdelningar, Niumba, gjorde nyligen en lista över världens bästa matresor. På den listan inkluderade de BKWine.

Champagne,  BKWine Vinresor: Champagne är en av de mest populära destinationerna i världen när det gäller vin. Varför? Svaret är uppenbart: champagne. Resan som erbjuds av BKWine, en researrangör som grundats av Britt och Per Karlsson, tar dig till regionen för att smaka dessa läckra mousserande viner under fyra dagar. Under dessa fyra dagar får du veta varför champagne från Champagne är unikt i världen. Besöken inriktas på mindre vinproducenter. Under resan kommer du också lära dig hur man bäst kan matcha detta vin med olika typer av mat.

Läs mer om vad TripAdvisor / Niumba hade att säga om BKWines mat- och vinresor och om gourmetresor i allmänhet.

Flavorful World

Flavorful World logoFlavorful World är en matblogg som även skriver om mat och resor. Det är Anthony Beal som är skribent.

Vinresa till Champagne och Bordeaux med BKWine våren 2017

Resesäsongen våren 2017 är precis runt hörnet, och BKWine har två nya vinresor på sitt vårprogram. Dessa resor tar resenären till två välkända klassiska franska vindistrikt, resan till Champagne i april och till Bordeaux i maj.

Läs mer om vad Flavorful World sa om våra vinresor till Bordeaux och till Champagne.

RealBusiness

RealBusiness are en publikation för ambitiösa små och medelstora företag. Just före jul presenterade de BKWines vinresor som ett utmärkt sätt att bygga bättre relationer. Här är lite av vad de sa:

RealBusiness logoAffärsnätverk bygger man ofta över ett glas eller två, så vad bättre sätt att sprida företagsglädje än i form av en lyxig vinresa i Frankrike under våren.

Låter ganska så trevligt, eller hur? Dessa vinresor är något vi lyfter fram i nedräkningen till julen som där vi väljer ut de mest förtjusande presentidéerna för företag som sannolikt kommer att hjälpa till att bygga livstidsband mellan dig och mottagaren.

Läs mer om vad RealBusiness sa om våra vinresor till Bordeaux och till Champagne.

Travel Gluttons

Travel Gluttons LogoTravel Gluttons är en sajt med mission att utforska världen genom vin och mat: “Syftet med Travel Gluttons är att berätta resehistorier genom mat och mathistorier genom resor”. De presenterade nyligen våra höstvinresor till Bordeaux och till Dourodalen i en artikel på deras webbplats.

Här är ett utdrag från vad de hade att säga:

Den globalt erkända och prisbelönta vinresearrangören BKWine har publicerat sin senaste vinreseerbjudanden för denna höst. Det ser ut att bli en spännande resa för vinälskare.

Läs mer om vad Travel Gluttons skriver om BKWines vinresor.

Milsabores

Milsabores logoMilsabores är en venezuelansk blogg som skriver om vin, mat och resor. Nyligen skrev de om lanseringen av BKWines nya vinreseprogram.

BKWine är ett företag som organiserar gastronomiska resor av hög kvalitet i de vackraste vinproducerande regionerna; som delar med sig av deras passion för utsökta viner och god mat.

Läs mer om vad Milsabores skriver om BKWines vinresor.

Italienska äventyr, italienska statens turistbyrå

Italian State Tourism Office logoItalienska statens turistbyrå (italiantouristoffice.se) har gjort en trevlig tidning om olika resmål i Italien. Den heter Italienska äventyr.

En av de resor som de skriver om i tidningen är BKWines vinresa och matresa till Piemonte, en resa på hösten när det dessutom är säsong för tryffeln. En av många vinresor som vi gör till norra Italien.

De har tillägnat en hel sida åt de resor som vi gör i Piemonte. Men vi gör förstås resor över hela Italien!

Läs mer om Italienska äventyr: res med BKWine till Piemonte, vin, mat och tryffel.

Travel Gluttons

Travel Gluttons LogoTravel Gluttons är ett emagasin för de som älska att resa och som älskar mat. Heather Tucker är chefredaktör. Hon skrev om vår vinresa och matresa till Sydamerika:

Vi är super-imponerade BKWine Vinresors nyligen publicerade program för vin och matresan till Chile och Argentina.

Att sitta ner till en rykande het pizza direkt från ugnen i Neapel är en pizzaälskares dröm, att smutta vin i Argentina eller Chile är högt på en vinälskares lista över saker att uppleva .

Läs mer om vad Travel Gluttons skriver om BKWines vinresor.

The Epicurean Explorer

epicurean-explorer-logoRese- och turismsajten TheEpicureanExplorer.com uppmärksammar våra vintervinrersor i en notis:

Vinresor och matresor i vinter:

Sydamerika och Sydafrika med BKWine.

Läs mer om vad The EpicureanExplorer.com skriver om BKWines vinresor.

EasierTravel

Easier Travel logo

EasierTravel uppmärksammar BKWines vinresor:

Vin- och gourmetresor till Sydamerika och Sydafrika

Vin- och matresespecialisten BKWine har lanserat vinterns vin- och gourmetresor. Det är två resor till Nya Världens vinländer: Chile och Argentina i Sydamerika i februari och Sydafrika i mars.

[…]

Läs mer om vad EasierTravel skriver om BKWines vinresor.

Tasteline

Tasteline logoTasteline uppmärksammar BKWines vinresor:

BKWines vinresor är många till antalet. Därtill känns innehållet mycket rikligt och intressant! Britt och Per Karlsson som står bakom företaget och reseidéerna sitter inne med mängder av ovärderliga kontakter i vinvärlden. Häng med på en tur i deras regi!

….

Inspirationen och entusiasmen är på topp!

Läs mer om vad Tasteline skriver om BKWines vinresor.

AOL Travel

AOL Travel logoAOL Travel ”genomsökte utbudet för att hitta det allra bästa sättet att blanda två av de allra bästa sysselsättningarna: vin och resor”. Resultatet blev en lista med tio vinresor till olika destinationer runt om i världen:

”Skål! Tio av de bästa vinprovningssemestrarna” av Roshina Jowaheer på AOL Travel.

Av de ”tio bästa vinprovningsresorna” som AOL Travel valde ut är två (!) från BKWine. Vi är förstås mycket stolta!

Läs mer om AOL Travels urval av vinresor här.

Claire Walter, Travel Babel

Claire är en resejournalist och resebloggare. Hon skriver bl.a. bloggen Travel Babel. Här är några utdrag av vad hon skriver om våra vinresor (översatt från engelska):

Bourgogne och Bordeaux, vinresor denna höst

Gamla världens vinregioner i fokus på kommande höstresor

Nya världens vinregioner, Kalifornien, Oregnon, British Columbia och Södra Halvklotet, får så mycket uppmärksamhet numera så det är lätt att glömma bort ”Gamla Världens” viner – de Europeiska vindistrit där vinodling och wintillverkning så som vi känner till det idag utvecklades och förfinades. BKWine Tours, en researrangör specialiserad på vinresor, som drivs av två svenskar i Parisregionen, fokuserar på vad man kan kalla Gamla Världens vinregioner. Den kommande hösten har de planerat in korta men intensiva resor, endast fyra nätter och tre fullpackade dagar, till två klassiska franska resedestinationer, Bordeaux och Bourgogne.

Du kan läsa mer om Claire Walters artikel här: Burgundy & Bordeaux Wine Tours This Fall.

Daily Herald

I en här artikeln i The Daily Herald: Sturdy Shoes Essential to Wine Tour Success som intervjuas Britt om bra tips och råd inför en vinresa.

Här är ett kort utdrag av artikeln med intervjun med Britt:

daily herald logo BlackRejäla skor är ett måste för att lyckas med sin vinresa

Du har köpt flygbiljetterna, kollat passet, gjort markeringar med rödpenna i din vingårdskarta. Men om du tror att planeringen inför din vinresa är färdig så är det dags att tänka om!

”Den viktigaste faktorn för att få en lyckad vinresa är att ha bekväma, rejäla skor,” säger Britt Karlsson helt enkelt. Denna kvinna vet vad hon pratar om: Karlsson har organiserat mer än 300 vinresor i olika vindistrikt runt om i världen med BKWine. BKWine är företaget som hon äger tillsammans med sin make och fotograf Per Karlsson och som nyligen utnämndes till ”Bästa Vinresor” av Travel & Leisure Magazine.

[. . .]

”En vinresa handlar mer om en upplevelse, om att lära sig något om ett vindistrikt och människorna som är där, än om att åka och shoppa.”

Läs hela artikeln i The Daily Herald och vara kommentarer här.

Travel Weekly

Travel Weekly är ”Amerikas tidning för resebranschen” enligt deras slogan. Så här skrev de om våra vinresor:

Travel Weekly logoMed näsa för vinresor

Det har blivit mycket populärt med resor med vintema, och det har inspirerat ett flertal researrangörer att lägga in vinprovningar på deras reseprogram i Europa, speciellt i frankrike och Italien.

Den som är verkligt vinintresserad, och som kanske tycker att sightseeing kommer i vägen för de intressanta provningarna av lokala viner kanske vore mer intresserad av en resa organiserad av en researrangör som är specialiserad på vinresor.

Parisbaserade BKWine är, som namnet antyder, en som vet en del om just denna nisch. Denna höst korkar de upp två planlagda resor, en till Bordeaux och en till Bourgogne, liksom även en full meny av skräddarsydda resor

[…]

Läs mer om vad Travel Weekly skrev här.

House and Garden

House and Garden Magazine coverHouse and Garden är en lyxig engelsk tidning om heminredning, design, trädgårdar och ett allmänt livsstilsmagasin. House and Garden skriver om BKWines vinresor:

“Britt Karlsson, a Swede living in Paris, runs interesting Wine Gourmet Tours. … She is leading a tour to south-west France, staying at the sixteenth century Château des Vigier in Monestier, mear Bergerac. The tour includes visits to wine chateaux in St Emilion and Bergerac, a morning of truffle hunting, a lunch and workshop at a duck farm…”

Läs mer om vad House & Garden, engelskt livsstilsmagasin skriver om BKWines vinresor.

About.com Go Europe, James Martin

James Martin Go Europe logoJames Martin skriver om BKWine i sin reseblogg Go Europe:

Wine, Truffles, and Pata Negra – It Doesn’t Get Much Better Than This!

Läs mer om vad James Martin skriver om BKWines vinresor med vin, tryffel och foie gras.

Budget Travel

Arthur Frommer's Budget Travel logoBudget Travel är en stor amerikansk resetidning som har haft en serie artiklar på temat ”de bästa resedestinationerna som du aldrig hört talas om”. De intervjuade Britt om en av de okända pärlorna i syd-västra Frankrike. Här är ett kort citatet.

Bergerac är namnet både på en vinregion och på en liten stad, men resenärer reser ofta bara förbi med siktet inställt på granndistriktet, det mer kända Bordeaux. Och det är kanske bra, säger Karlsson.

Läs mer om en av de okända pärlorna i Frankrike.

Easier Travel, easier.com

Easier Travel logo

Easier Travel, som hör till easier.com, skriver om BKWine

The delights of Bordeaux – Truffles, wine, foie gras and duck

Truffles, wine, foie gras and duck is the theme for BKWine’s first tour in 2008.

Läs mer om det förtjusande Bordeaux och BKWines resor med vin, tryffel, foie gras.

Ottawa Citizen: vår i Portugal (Going Places)

Ottawa Citizen skriver om Portugal som en av de spännande nya resedestinationerna:

Portugal is developing its wine industry. That’s one of the reasons why a company called BKWine has begun doing wine tours of the region.

Läs mer om vad Ottawa Citizen skriver om BKWine.

TravelingMom.com: The Oeno File

TravlingMom.com logoTravelingMom.com är en webbsajt med reseinformation och turistinformation för kvinnor. Så här säger de om BKWine:

Parisbaserade Britt Karlsson, den mycket erfarne grundaren av BKWine, erbjuder tre fantastiska gastronomiska resor för kvinnor på sitt höstprogram.

Läs mer om vad TravelingMom.com skriver om BKWine.

Dela/gilla sidan:

Nyhetsbrev:

Dela/gilla sidan:

Prenumerera på nyhetsbrevet:

Månatligt nyhetsbrev om vin och resor.

Passa på. Prenumerera nu!

Nyhetsbrev

Prenumerera pa vårt nyhetsbrev!

25 000 prenumeranter får nyheter om vin och vinresor varje månad. Du också?

Följ oss!