Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Vad säger kunderna?

Kundkommentarer om våra vinresor och gourmetresor

Här är några citat från de resenärer som har varit med på våra vinresor och matresor.

Vill du veta mer detaljer så läs här: vad tycker resenärerna om BKWines vinresor och matresor.

Vi var alla mycket nöjda över resan till Avignon! Vingårdarna var mycket intressanta och vi alla fick med oss hela flaskor hem. Vi lärde oss en hel del nytt! Luncherna var helt gudomliga och vi uppskattade och beundrade den möda ni lagt ner på att planera detta. Vi kommer att ha er i tankarna då det är dags att planera nästa vinresa för Karina och jag som är initiativtagare har fått fortsatt förtroende av gruppen att fortsätta. Hoppas ni får en bra höst och än en gång stort tack!

— Helena F, på vinresa i södra Rhônedalen

Hjärtligt tack för ännu en fantastisk vinresa i er regi. Man känner sig verkligen privilegierad då vi får komma in och bli så väl mottagen hos alla dessa vinmakare, alla mycket olika men alltid intressanta och passionerade.

God mat, jättegoda viner, bra boende och omväxlande program tillsammans med trevliga medresenärer håller minnena varma länge.

Soliga hälsningar

— Ulla & Jan B, på vinresa i Sydamerika (Chile och Argentina)

Bordet är dukat för lunch på vingården
Bordet är dukat för lunch på vingården, copyright BKWine Photography

Tack för en fantastisk vinresa i Apulien! Lika suverän kvalitet som vanligt när det gäller BKWines vinresor.

Bra arrangemang in i minsta detalj. Trevliga vingårdar, goda viner, underbara luncher och bra hotell.

Apulien var verkligen en positiv överraskning för oss. En eloge till Åsa för hennes stora engagemang, kunskap, goda humör och humor. Hon är den perfekta guiden.

Det var fjärde gången vi reste med BKWine och vi gör det gärna fler gånger. Hoppas att det blir fler resor till Apulien.

— Ann-Margret & Stig A, på vinresa i Apulien i södra Italien

Jag borde redan ha skrivit och tackat Dig för en utmärkt planerad och genomförd Loireresa. Jag har fått många uppskattande omdömen både för valet av resmål, programmet och Din trevliga och kunniga ledning. Det gav verkligen mersmak. Åter – ett stort tack! Vi hörs och ses i sinom tid.

— Bengt R., på skräddarsydd vinresa och matresa i Loiredalen

En otroligt mysig vinresa. Vi tycker att det var väldigt trevligt upplagt allting, fina besök hos duktiga producenter, härliga måltider och bra hotell. Och vinerna var ju bara toppen!

— Gun & Anders K., på vinresan Tre Klassiker till Champagne, Chablis och Sancerre i Frankrike

Ett stort, hjärtligt tack för ett par fantastiska “vindagar” med Er som våra guider i hjärtat av Frankrikes vitvinsdistrikt.

På ett trevligt och inspirerande sätt fick vi ta del av Er stora kunskap om vin(er), allt från den agrara delen, inte minst den geografiska betydelsen, till framställningen/hantverket av de olika vinerna och slutligen få ta del av Era personliga vinkaraktäristika.

Champagnelunchen utgjorde för mig resans oförglömliga höjdpunkt i hård konkurrens med middagen på l’Hostellerie des Clos, som bjöd på bland det godaste jag tror mig någonsin ätit, “Morilles fraiches farcies de foie gras dans leur jus à l´echallote”.

Än en gång tack för en i alla avseende toppen upplevelse.

— Johan L., på vinresan Tre Klassiker till Champagne, Chablis och Sancerre i Frankrike

Vinprovning hos en vinproducent
Vinprovning hos en vinproducent, copyright BKWine Photography

Vilken resa ! Vilken fullträff ! Helt fantastisk resa med allt!

Stora förväntningar på Argentinas största vinområde, Mendoza. Är det lika vackert som i vintidningen hemma? Ja, faktiskt.

Underbara luncher, gastronomi på högsta nivå både i Argentina och Chile.

Spännande, intressanta och noga utvalda vingårdsbesök, alla med sin egen historia och den berättades med personligt engagemang.

— Jan-Olov o Gunilla B., på vinresa i Chile och Argentina i Sydamerika

Det var en jättetrevlig resa, som vi inte kommer att glömma i första taget (det kommer nog att dröja ett tag innan vi hunnit smälta alla intryck) och vi har inte blivit förskräckta av BKWines arrangemang, så det finns viss risk att vi träffas igen.

Tack så mycket för en väldigt fin resa.

— Siv & Leif J., på vinresa i Chile och Argentina i Sydamerika

Tack för ett förnämligt arrangemang i Piemonte. Det var verkligen högklassigt, högintressant och lärorikt. Att få bli bekant med dig och Åsa var ett stort nöje och vi blev imponerande av både er härliga attityd och era stora kunskaper. Sannerligen professionellt!

— Bror-Erik och Ann-Mari L., på vinresa i Piemonte i Italien

Ett varmt tack för den upplevelsen som du och Åsa gett mig. Helt otroligt vad ni är proffsiga. Jag kommer att leva på detta länge. Som du kanske förstått har jag rest en hel del i Italien, Tyskland, m m, men detta var en nivå för sig.

Reser man bara gubbe o jag hittar man inte dessa pärlor som ni gett mig. Kommer att ta med mig detta och förhoppningsvis hitta tillbaka till både restauranger och vingårdar.

Jag hoppas ni haft en trevlig vistelse tillsammans med oss alla och att vi kan återkomma framgent.

— Elisabeth H., på vinresa i Piemonte i Italien

En tryffelletare med sin hund och en tryffel
En tryffelletare med sin hund och en tryffel, copyright BKWine Photography

Stort tack för en mycket bra och intressant resa – även om vi emellanåt var lite trötta… Det var otroligt intressant och verkligen roligt att få möjlighet att komma till dessa bra vinmakare. Vi har lärt oss en hel del och dina och Åsas kunskaper var mycket värdefulla och väsentliga för att fullborda en toppenresa. Nu hoppas vi att de viner vi beställde ska komma hem och sedan blir det säkert inköp på Systemet av några andra som vi provade. Denna resa var en jättebra 50-årspresent för mig – lite i förväg. Jag hoppas att vi ses igen.

— Lena & Lennart H., på vinresa i Piemonte i Italien

Det var en mycket trevlig resa med trevliga människor.

Så mycket gott som jag har ätit och druckit har jag inte gjort förut på någon resa jag varit på. Du och Åsa gav bra information om de olika vinerna och från Åsa fick vi ju lite Italiensk kultur som var mycket intressant.

— Susanne F., på vinresa i Piemonte i Italien

Nå har vi kommet tilbake fra en fantastisk tur rundt om i Piemonte. Samtlige i reisegruppen vår var enige om at dette hadde vært en usedvanlig vellykket vinreise.

Takket være Åsas nettverk følte vi at vi kom nærmere enkelte mennesker og miljøer enn kanskje hva vanlig er.

Vi har ikke vært hjemme i mange dager enda, men allerede nå er mange anbefalinger gitt til andre reiselystne venner. Og, ikke minst, kanskje vi kan planlegge en ny tur sammen en gang, men da lokker mest sannsynlig Frankrike. Treffes vi da?

– Anne og Karl Erik, på vinresa i Piemonte i Italien

Vi åkte på en mycket intressant vinresa i Dourodalen. Britt och Per Karlsson (BKWine) har vi rest med förut. Vi kan bara rekommendera! Vi visste inte att portvin kunde vara så gott, och så spännande att producera!

– Cissi & Runo C., på vinresa i Dourodalen i Portugal

En kämpande vinranka i den karga vingårdsjorden på Etnas sluttning
En kämpande vinranka i den karga vingårdsjorden på Etnas sluttning, copyright BKWine Photography

Det var fina dagar i Dourodalen men sen blev det snabbt vardag igen. […] Tack för en trevlig resa – minnet av den behövs när mörkret och höstrusket nu breder ut sig!

– Kerstin & Bengt D, på vinresa i Dourodalen i Portugal

Läs mer om vad Kerstin och Bengt hade att säga, inklusive ett tips på en bra restaurang i Porto: ”Minnet av vinresan behövs när höstrusket breder ut sig” & restaurangtips i Porto.

Stort tack för ett mycket väl genomfört program under de varma och soliga dagarna i norra Italien. Det som gav det lilla extra var mixen av olika typer av vingårdar och de olika karismatiska vinpersonligheterna som alla hade egna idéer om vad som är bäst inom deras vinvärld.

Fantastiska kulinariska upplevelser under våra luncher och det var extra skönt med det lugna tempot i tidsprogrammet så vi hann prata med varandra och njuta lite extra på varje vingård. Extra kul och givande med era ”mellansnack” på bussen bl a om pasta, kaffe, vinkorkar, olivolja, ekologisk odling m m.

— Anneli & Per A., på resa i Veneto, med amarone, Valpolicella med mera

Lunch med vin på Nitida i Sydafrika
Lunch med vin på Nitida i Sydafrika, copyright BKWine Photography

Ett stort tack för den fantastiska semester vi nyss har upplevt i Sydafrika. En underbar upplevelse med god mat, gott vin & gott sällskap för att inte tala om safari-resan efteråt. Helt underbart – tack så mycket för ert arbete & omsorg!

— Eileen T, på resa i Sydafrika

Nu är vi hemkomna från Italien. Vilken underbar resa! Vill tack för att ni ordnat allt så perfekt. Åsa var en förträfflig guide/reseledare. Kunnig, diplomatisk, rolig och social person. Kan rabbla upp mera om det behövs! Vi har lärt oss massor av spännande saker framför allt om vin men även om mat och Italiens kultur. Allt flöt på mycket bra och vi fick ett väldigt bra och familjärt mottagande överallt. Tack än en gång, återkommer gärna som resenär på framtida resor.

— Hälsningar Linnéa, på resa i Veneto, Valpolicella med amarone mm

Vi vill gärna tacka så hjärtligt för en alldeles underbar vinresa! Det var verkligen en upplevelse på många olika sätt. Bra program, utmärkta viner, fantastisk mat, underbar landskap, mycket trivsamma hotell och en trevlig resegrupp. Under er ledning och med guidning av Anki och Chris och bra körning av Jakob fungerade allt perfekt.

Vi har lärt oss jättemycket och njutit stort!

— Ulrike & Paul P, på resa i Sydafrika

Måste uttrycka vår uppskattning av resan Äventyrs resa med alla fallhöjder utan skyddsräcken men efter första vinprovningen var det värt. Vilka viner och Sandra samt Quinta da Tedo var de största behållningarna förutom att Britt och Pers kunnande och underhållande var underbart. Trevliga deltagare och Pousada Solar da Redes 40 åriga Tawny LBV en upplevelse!

— Många tacksamma hälsningar Hans och Elsebet, på resa i Dourodalen i Portugal

“Jag skulle helst vilja skriva MYCKET om resan men tiden för det finns inte just nu…, men det är viktigt för mig att hursomhelst förmedla att vi verkligen var nöjda, mycket nöjda -Tack för en mycket bra organiserad resa!

Åsa är ju den mest perfekta guide man kan önska sig -en riktig pärla! Duktig, kunnig, påläst, trevlig, tillmötesgående, hjälpsam, lyhörd, ödmjuk, glad m.m.

Dessutom, bra organisation rakt igenom, perfekta dagsprogram, bra utvalda vingårdar, proffsigt bemötande fick vi ju vart vi än kom. Goda viner & bra mat. Tryffelmarknaden och tryffelmannen med tryffelhunden blev som en extra bonus, kul att ha upplevt detta. Kändes trevligt att Du som ägare var med och tog del av resan, hoppas dina foton blev bra!

Vi åker gärna med BKWine på flera resor -ska beställa ert nyhetsbrev!”

— Hälsar Ninni med familj, resa i Piemonte

Ett långbord dukat för en vinprovning
Ett långbord dukat för en vinprovning, copyright BKWine Photography

Nu har vi kommit hem till den gråa vardagen igen. Huvudet är fyllt av goda minnen från vår resa i Bourgogne. Jag vill än en gång tacka dig så mycket för en fantastisk fint arrangerad resa.

Vi är alla jättenöjda! Som jag sa häromdagen satte vi mycket stort värde på din kunskap, ditt engagemang och ditt trevliga sätt. Programmet var också välvalt och oerhört intressant.

Vi har verkligen fått en betydligt större kunskap om och förståelse för vinerna och vinproduktionen i Bourgogne än vi hade innan. Och vi har fått dricka massor av goda och spännande viner!

Vi hoppas på återseende!

— Clas S, på skräddarsydd resa i Bourgogne

Jeg vil gjerne takke kjempemye for en fantastisk opplevelse i Veneto sammen med BKWine ved Per & Åsa og så og de andre deltakerne. Dette var veldig moro og interessant. Og det var veldig profesjonelt. Alt fungerte perfekt med nydelig mat og selvfølgelig fantastiske viner. Vi gleder oss til reise på en til tur i deres regi. Håper dere fortsetter!

– Jon og Anne H, på resa i Veneto med Amarone, Valpolicella och Soave

”Tack för en mycket trevlig resa! Den har verkligen gett mersmak både vad gäller vinerna och formen av resa. Vi återkommer gärna.”

– Monica och Jörgen F på resa i norra Italien

Tack för en mycket trevlig vinresa, en precis lagom blandning av lärorikt, gott och vackert!! Och väldigt fin guidning.

–Christina och Lars J på resa i Bordeaux

Tack för en mycket trevlig resa! Välplanerad och balanserad med allt ifrån bra hotell, vinprovningar, matlagning och goda luncher; besök i pittoreska små städer och på kulturhistoriskt intressanta platser. Kommer gärna igen.

– Maj-Lis R, på resa i Toscana

”Tusen takk for en fantastisk vellykket og hyggelig tur. Jeg synes det var en 100% vellykket tur på alle måter.

Programmet var godt og variert, vi spiste godt og noe av det mest spennende – vi fikk også smake eldre årganger på de fleste slottene. Jeg vil også berømme deg, Britt, for at du svarte så hyggelig og tålmodig på alle mine spørsmål i forkant. Det var viktig for meg for den gode totalopplevelsen.

Skal hilse fra Linda og si at for henne så var turen en magisk opplevelse og et minne for livet. Hun elsket alt sammen :-).”

– Arne & Linda på vinresa i Bordeaux

“Bra resa, bra arrangerat, rekommenderas. Kunniga arrangörer. Den förhållandevis lilla gruppen bidrog också till att kvaliteten på resan hölls uppe. Förutom vin: god mat och mycket trevliga medresenärer!”

– Jonssons, på resa 3 Klassiker: Champagne, Chablis, Bourgogne

“Stort tack för en fantastisk resa. Du är så mån om dina gäster och har så mycket kunskaper. En fröjd att resa med dig.”

– Wivi-Ann

“Tack för en underbar resa i Umbrien och södra Toscana. Underbar på många sätt – våra idéer om maten och vinerna i Umbrien och södra Toscana, och om att utforska sagrantino och sangiovese – infriades med råge.

Underbar också på det sätt den genomfördes av Åsa och Per. Lyhört och med fast hand. Att sedan bussen bröt ihop så att vi fick en improviserad vinprovning på muren i Orvieto blev lite “pricken över i:et”. Grattis och tack Åsa och Per.”

– Ingrid o Per P., på resa i Umbrien och Toscana med BKWine

“I want to thank you for organizing this really very successful trip. We saw a lot – almoust the whole Burgundy – and made many very nice experiences in wine and food and landscape! The whole program worked out very well and our guide Martin told us so much and so many details about the area and its wine that we really learned a lot by listening and experiencing. Thank you very much in the name of the whole group.”

– Joachim, om en resa i Bourgogne med BKWine

“Tack för ännu en underbar vinresa och tack för att vi fick ta del av din kunskap. Efter förra årets fantastiska resa i Champagne, Chablis och Bourgogne var förväntningarna skyhöga, men Bordeaux-resan motsvarade med råge förväntningarna. Vilka luncher och middagar vi åt och vilka härliga och personliga vingårdar och vinslott vi besökte. Dessutom blev vi väldigt förtjusta i Bordeaux. Vilken vacker och intressant stad. Hoppas att det blir fler resor för oss med BKWine!”

– Ann-Margret och Stig i Bordeaux

“Tack för några trevliga och upplevelserika dagar i Bordeaux. En mycket bra förberedd och organiserad resa på alla sätt, med både god mat, fina viner och lite kultur. Vi återkommer gärna fler gånger”

– Ewa och Sten R. i Bordeaux

“Inför resan hade vi verkligen stora förväntningar och dessa överträffades med råge. Praktiskt fungerade det kanon och provningarna var verkligen utöver vad vi varit med om tidigare. Det gav mersmak och man ser redan fram emot en uppföljning. Vi vill uttrycka vårt varma tack för allt arbete ni lagt ner och att vi fick möjlighet att vara med, ett riktigt gott minne att suga på nu när mörk höst och vinter närmar sig.”

– Bengt & Titti, i Rhônedalen

“Vi vill tacka för en mycket trevlig resa och samvaro i och runt Avignon. Vi lärde oss mycket och fick vara med om många härliga provningar, dörrar öppnades på vingårdar tack vare er närvaro, kunskap och kompetens. Återigen ett stort tack och varma sommarhälsningar!”

– Berit och Claes-Håkan J i Rhonedalen

“En HÄRLIG vinresa i Toscana. Jag är fortfarande uppfylld av de intryck – både lekamliga och visuella – som dessa dagar gav oss. Vi har aldrig varit i Toscana och det motsvarade mer än väl de förväntningar vi hade. Vi är båda väldigt nöjda och glada över att vi kunde göra den här resan!”

– Ulla & Anders B i Toscana

”Hemma från en fantastisk vin-tripp i Toscana! Oj vilken turné jag upplevt!”

– Lotta S, i Toscana

“TACK för en supertrevlig resa! Vi reser gärna flera gånger med er! :) Vi är SÅ nöjda :)”

– Anna-Maria & Marina, i Toscana

“Takk for en kjempefin tur i Bordeaux. Wenche og jeg synes det var veldig bra. Vi blir med på flere turer.”

– Wenche & Johan, i Bordeaux

“En rad bara för att upprepa hur oerhört nöjda vi var med resan i Bordeaux! Perfekt placerat hotell i Bordeaux’s gamla stad, ett fint urval av vinslott (från mycket stort till ganska litet!), mycket välkomponerade och GODA måltider. Bäst av allt – för oss vinnoviser – var kanske dock trots allt den instruktiva “vinblandarprovningen”! Stort tack också för mycket bra reseledning.”

– Cissi & Runo C, i Bordeaux

“Vi tyckte att vår resa var fantastisk allt igenom – vi har redan rekommenderat den till många.”

– Ann-Mari & Pelle H, Bordeauxresa

“Jag vill tacka för de väl gjorda arrangemangen. Jag vill speciellt framhålla att Martin var en utmärkt guide, kunnig och hjälpsam. Han får mina bästa rekommendationer.”

– Bo Stenqvist, i Bordeaux på en skräddarsydd resa

“Vi vill tacka dig för en fantastisk resa. Vilka trevliga hotell, studiebesök och personliga vinmakare. För att inte tala om alla underbara måltider och viner. Allt var så genomtänkt in i minsta detalj. Hoppas att vi ses på fler resor.”

– Ann-Margret, Birgitta & Cecilia, 3-klassikerresa

“Stort tack för en mycket väl genomförd resa. Det var inte bara väldigt lärorikt utan också otroligt trevlig.”

– Anders & Ewa, om Champagne och Chablis

“Åter i ett kylslaget Stockholm kan vi konstatera att det inte bara är foie gras, tryffel och gott vin som lämnat en god eftersmak i munnen utan lika mycket BKWines arrangemang av alla spännande möten med vinodlare, tryffelbönder, kockar och ankfarmare i Bordeaux. Vi lärde oss att även om de stora husen kan bjuda storslagna upplevelser genom deras viner, så är besöken hos de små odlarna betydligt mer personliga och skapar en verklig förståelse för människorna bakom vinet i glaset. Med den vetskapen kommer vi spetsa våra sinnen än mer när vi avnjuter deras skapelser här hemma – den respekten förtjänar deras slit!”

– Rober E, om Vin, tryffel & gåslever

“Jag och Kerstin ger högsta betyg för mycket bra arrangemang – bra variation på besöken (något nytt/annorlunda på varje ställe), trevliga medresenärer och trevliga och kunniga guider och värdar. För oss, som besökt många vingårdar på sommaren var detta helt annorlunda. Under skördetiden är det en helt annan puls med skördearbetare, maskiner och vin som flödar överallt. Man får en helt annan känsla för vintillverkning än under sommaren. Vi kommer alldeles säkert att göra fler resor med BK Wine!”

– Arne & Kerstin om en resa i Bordeaux

“Vi vill tacka Er för en väldigt fint organiserad och genomförd resa till Bourgogne. [BKWine] är en fantastisk dörröppnare till spännande producenter och vinkällare, mycket kunnig, en spännande årgång!”

– Ingrid och Per, om en resa i Bourgogne

“Hjärtligt tack för en härlig resa med mycket gott vin, underbara vyer och trevligt sällskap! Vi åker gärna med på ytterligare en resa, när du ordnar en sådan. ”

– Barbro och Kurt, om en resa i Portugal

“Tack Britt för en jättebra och trevlig vinresa! Eftersom det var första gången vi gett oss ut på att resa i grupp var det en fantastik förstagångsupplevelse! Trevliga medresenärer, duktigt och välplanerat ledarskap!”

– Nunne & Roy, om en resa i Portugal

En gammal källare med vin i ekfat
En gammal källare med vin i ekfat, copyright BKWine Photography

“Tack än en gång för en väldigt givande resa. Vi blev mycket väl emottagna på vingårdarna och eftersom vi har gjort så många vinresor så förutsätter vi ett proffsigt bemötande. Därför har ni en bra produkt som man kan lita på. Och för vår del lär det bli flera resor med er.”

– Anitta & Tolle, om Alsace

“Resan till Provence/Södra Rhône blev en fullträff i alla avseenden. Goda viner, utmärkt mat, givande vingårdsbesök och inte minst en bra guide gjorde att alla resenärer var mycket nöjda med resan.”

– Anders P, om en skräddarsydd resa

“Vi har haft några underbara dagar med både skratt och ökad vinkunskap och till detta fått se det vackra landskapet. Blandningen mellan några små producenter och de lite större vingårdarna var perfekt. Första besöket kändes verkligen som om vi blev inbjudna till deras hem, där de dukat upp med hemmagjord salami och god ost. Det var en mycket duktig guide som gjorde resan ännu mer givande.”

– Catharina, Mia och Anne

“Oerhört proffsigt genomfört, ett sådant fantastiskt urval vingårdar och genomgående otrolig mat! Dessutom var det hela vägen lärorikt och vackert. En mycket väl genomförd resa.”

– Mita R, som reste med oss till Sydväst i Frankrike (tryffel, vin och foie gras)

“Tack for en fantastisk vinresa i Languedoc. Britt öppnade dörrar till miljöer och upplevelser som vi aldrig annars hade fått ta del av, trots att vi är mycket väl förtrogna med detta vindistrikt. Vårt kunskapsinhämtande kantades av glada skratt och otvungen samvaro, det kändes som om vår lilla grupp bestod av ett gäng goda vänner – fast vi aldrig träffats förr. Härliga minnen har vi fått, krönt av en helt oförglömlig vildsvinslunch sista dagen, avnjuten tillsammans med slottsparet i deras vackra matsal. A bien tôt.”

– AJ om Languedoc

“Det här var precis som jag hoppats att det skulle vara fast kanske inte riktigt vågat tro på att det skulle bli!”

– Om tryffel, anka och vin

Lite läcker lufttorkad skinka
Lite läcker lufttorkad skinka, copyright BKWine Photography

“Tack för några fantastiska dagar i Beaune! Vi uppskattade resan på alla vis. Din kunnighet och förmåga att berätta/översätta gav mig en kunskap om vin och vintillverkning som jag är mycket glad för. Allt var så bra planerat, ett bra lagom stort hotell med trevlig och hjälpsam personal. Ett program som var så väl omväxlande och bra tidsplanerat. Det kan inte vara lätt att gissa hur mycket gruppen vill fråga/handla för att sedan hinna till nästa ställe, men det fungerade ju perfekt. Som du förmodligen märkte så var min kunskap om viner mycket måttlig men tack vare den här resan har den kunskapen höjts avsevärt. Och sen att få prova och lära om alla dessa olika viner! Det fascinerade mig att se hur olika det går att framställa viner, inget ställe var det andra likt. Så här i efterhand går det inte att säga att det eller det var bäst utan det var hela upplevelsen – hela resan. Den här resan uppfyllde också en gammal dröm som jag har haft, att få smaka druvor direkt från vinrankan och det fick jag ju med råge! Ibland är det också de små detaljerna som gör en lycklig.”

– MW om Bourgogne

“Allt var så välplanerat. Vi fick smakprov på “allt”, den lokala maten, de historiska miljöerna, den vackra naturen, de pittoreska byarna, de olika vingårdarna med presentationer av vitt skilda personligheter och sist men inte minst provningar med så många utsökta viner. Det är så lyxigt att få allt serverat utan att ens behöva anstränga sig.”

– E.J. om Alsace

”Britt gjorde det strålande! Vi har haft en fantastisk vecka.”

– S.B.

”Det är första gången som jag har varit med på den här formen av tema resor , DET VAR HELT FANTASTISKT ! Jag har alltid läst om vin och längtat till olika vinområden. Nu blev det äntligen av tack vare er. Jag är helt nöjd med allt. Jag ser att ni har lagt ner mycket planeringsarbete och engagemang. Vi börjar snegla på rese programmet nästa år !”

– L.W. om Champagne

”Lunchen på Domaine de Cabasse är nog det bästa jag någonsin ätit!”

– L.L. om Rhône

”Suveränt, helt perfekt. Känslan sitter kvar länge – för att sno ett uttryck från en betydligt större researrangör. Solsken, champagne, trevligt sällskap och god mat – det behövs inget mer. Jo förresten, att få lära sig något nytt, och det fick vi det med.”

– H.H. om Champagne

”Vi från Vinklubben, gjorde vår första, men inte sista, vinresa och vi är genomgående mycket nöjda med hela arrangemanget. Lagom många besök, som vi diskuterade över våra middagar på kvällarna.”

– A.D. om Bordeaux

”Vi tyckte att resan överträffade våra förväntningar (och dom var höga)”

– O.L. om Bordeaux

”Mycket nöjd med resan, skulle kunna tänka mig att göra om den. Alla fantastiska slotten. Guidernas inlevelse. Chauffören.”

– J.D. om Bordeaux (de som var med på resan förstår kommentaren om chauffören)

”Hela arrangemanget vara bra SÅ BRA, att jag inte har några egentliga kommentarer.”

– A.D. om Bordeaux

”Mycket positivt helhetsintryck. Vi är också mycket nöjda med vädret!”

– G.M. om Rhône

”Vi är mycket nöjda med resan. Bra upplägg helt igenom. Mycken god kunskap förmedlad på ett ambitiöst, avspänt och humoristiskt sätt, i underbara miljöer.”

– R.S. om Rhône

“För bra väder, för bra viner och för korta luncher! Det hela var mycket bra och lärorikt, det enda kruxet var att få hem allt vin – nästa gång tar vi egen bil ner.”

– L.L. om Rhône

“Vi tyckte båda, att det var en mycket trevlig resa och ni hade gjort ett fint val av producenter.”

– K.H. om Champagne

Dela/gilla sidan:

Nyhetsbrev:

Dela/gilla sidan:

Prenumerera på nyhetsbrevet:

Månatligt nyhetsbrev om vin och resor.

Passa på. Prenumerera nu!

Nyhetsbrev

Prenumerera pa vårt nyhetsbrev!

25 000 prenumeranter får nyheter om vin och vinresor varje månad. Du också?

Följ oss!