Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Skräddarsydda och specialresor

Skräddarsydda vinresor

Om du letar efter något annorlunda än de resor som finns på vårt ordinarie reseprogram, så kan vi skräddarsy en resa precis enligt dina önskemål.

Kanske vill du resa med en grupp vänner, med kollegor på jobbet, med affärspartners eller kunder. En specialdesignad resa kan vara helt ägnad åt vin, eller den kan kombineras med annat som t.ex. mat och gastronomi (trestjärniga restauranger eller lokala krogar, osttillverkning, ankleverseminarium, ostronfiske, torkad skinka…), eller andra aktiviteter.

Skräddarsydda resor på alla nivåer

Vi gör resor för kunder med varierad vinkunskap och erfarenhet, från de som helt enkelt uppskattar att smaka och dricka vin till vinentusiaster och professionella (t.ex. importörer, sommelierer, restaurangpersonal och journalister). Vi kan organisera upplevelser och besök på alla nivåer, från avkopplande semester med vin-tema till avancerade utbildningsevenemang.

Väljer du en specialgjord resa med BKWine så får du en resa arrangerad av personer som kan vin bättre än de flesta (hur många andra vinresearrangörer har skrivit tio prisbelönta vinböcker?) och som också är experter på resor.

Privata vinresor för små sällskap eller stora grupper

Vi kan specialsy en gruppresa för allt från små sällskap till stora grupper. Vi har gjort utbildningsresor för en person, för stora grupper och allt däremellan. Storleken på gruppen bestämmer du.

Alla våra vinresor leds av en av BKWines expertguider. BKWines guider är experter på vin och gastronomi. De har även stor kunskap om den lokala kulturen och språket.

Specialresor av alla typer

Några exempel:

Utbildning

Går du på en vinutbildning? Är du en vinentusiast som vill lära dig mer om ett speciellt ämne? Har du personal som behöver fräscha upp kunskaperna om vin?

Vi kan organisera en utbildningsresa precis enligt dina behov och önskemål. Läs mer här om BKWines utbildningsresor.

Läs mer här om BKWines utbildningsresor.

Lyxiga resor

Söker du något riktigt extraordinärt?

Tack vare våra personliga kontakter kan vi ta dig med till slotten som annars inte går att besöka. Vi kan erbjuda dig de mest fantastiska luncher och middagar med viner som sällan ses på ett middagsbord. Antingen som gäst på ett slott eller kanske på en trestjärnig restaurang. På den riktigt lyxiga resan sover du som en slottsherre i ett ståtligt slottsgemak.

Läs mer om BKWines exklusiva resor här.

Företagsresor, konferensresor

En konferensresa, ett kundevent, ett möte med säljorganisationen, en team-building-resa: låt oss hjälpa till att arrangera ditt möte i en minnesvärd miljö med alla detaljer noga genomtänkta för bästa upplevelse. Vi kan hjälpa dig att organisera ditt evenemang för allt från en liten grupp av utvalda gäster, till stora grupper med specifika krav, och se till att det blir ett uppskattat minne för dina gäster.

Vin och mat

Vill du lära dig hur man lagar riktig italiensk mat och göra din egen pasta? Kom på en italiensk vin- och matlagningsresa med oss. Eller du kanske är nyfiken på hur man gör en riktigt bra och genuin foie gras så som man bara kan i Frankrike? Vi kan planera en ank-workshop som besvarar alla dina frågor. Har du drömt om att gå på jakt efter tryffel och sedan avnjuta en läckert extravagant måltid med vin och tryffel? Vi kan ordna det.

Utöver matlagning och andra mataktiviteter så är resan förstås också fylld med besök på vingårdar. På vinbesöken får du tillfälle att träffa vinmakarna och får smaka deras viner på privata vinprovningar.

Resor för inköpare och importörer

Är du en vinimportör som vill uppdatera din leverantörslista? Vill du hitta nya, spännande vinmakare och intressanta nya viner? Prata med oss om vad du söker så kan vi designa en resa som tar dig till nya upptäckter och nya producenter.

Är du en vinimportör som vill erbjuda dina kunder eller VIP-kontakter en resa till ”dina” vinproducenter? Det kan vara ett unikt och värdefullt tillfälle att visa upp dina mest spännande producenter för dina bästa kunder eller partners, genom att låta dem träffa vinmakarna och prova vinerna.

Läs mer om BKWines vinresor för vinimportörer här.

Andra resmål

Det finns många, många resmål som är fantastiska vinresedestinationer även om vi inte har dem på vårt aktuella program. Där koncentrerar vi oss på det som är mest populärt. Här är några exempel på spännande destinationer för skräddarsydda resmål:

  • Grekland – ett vinland som kan jämföras med Nya Världen vad gäller nytänkande och investeringar, plus att de har många antika druvsorter som börjar bli supertrendiga
  • Umbrien – mindre välbesökt än Toscana, men minst lika intressant vad gäller viner, och kanske lite mer genuint…
  • Tokajer – långt bort i östra Ungern, ett historiskt, för att inte säga legendariskt vindistrikt med häpnadsväckande söta viner
  • Ribera del Duero– det område i Spanien som seglat upp som ett av de mest spännande ”nya” vindistrikten i Spanien. Kargt men vackert.

En erfarenhet utan motstycke

Vi har organiserat många hundra vinresor genom åren. Varje år gör vi runt 20 specialresor, skräddarsydda helt enligt kundens önskemål.

Här är några exempel på den typ av kunder vi har:

  • En resa för en vinimportörs VIP-kunder där dessa fick träffa importörens viktigaste odlare som en del av en unik och minnesvärd upplevelse
  • En tre-dagars uppfriskningskurs i vinkunskap för en restaurangchef på en lyxkryssare
  • En långhelg på ett lyxigt slott för en familjeträff med vinbesök
  • En två-dagars kurs för en vinimportör om de senaste vintrenderna i Frankrike
  • En upptäcksresa i södra Italien för en grupp vänner med vin och gastronomi, inklusive högklassiga producenter och unika historiska sevärdheter

Kontakta oss för en diskussion runt dina önskemål och idéer.

Kontakta oss för en diskussion runt dina önskemål och idéer.

Fatkällaren på ett stort slott i Bordeaux
Fatkällaren på ett stort slott i Bordeaux, copyright BKWine Photography
Fatkällaren på ett stort slott i Bordeaux
Fatkällaren på ett stort slott i Bordeaux, copyright BKWine Photography

Dela/gilla sidan:

Nyhetsbrev:

Dela/gilla sidan:

Prenumerera på nyhetsbrevet:

Månatligt nyhetsbrev om vin och resor.

Passa på. Prenumerera nu!

Nyhetsbrev

Prenumerera pa vårt nyhetsbrev!

25 000 prenumeranter får nyheter om vin och vinresor varje månad. Du också?

Följ oss!