BKWine gör världens bästa vinresor enligt Travel & Leisure, världens största resetidning

Travel and Leisure logoBKWine blev nyligen utnämnda till en av världens bästa arrangörer av vinresor – World’s Top Wine Tours. Det är den amerikanska resetidningen Travel and Leisure Magazine som på sin webbsajt, TraveAndLeisure.com, givit BKWine den utmärkelsen i sin feature om vinresor. Endast en liten handfull av researrangörer blev omnämnda i dess översikt av företag specialiserade på vinresor. T+L utser dessutom BKWine till den researrangör som är allra bäst för de vinintresserade som vill träffa vinproducenterna personligen, verkligen komma vinmakarna in på livet, och som vill ha en personlig och unik upplevelse.

Så här skrev de om BKWine:

World’s Top Wine Tours

BKWine: Best for Meeting Winemakers

BKWine concentrates on small producers—not always the most famous, but typically high-quality and representative of the region—and her groups are met by the proprietors, not paid guides. Visits often include informal lunches at the estate.

Vinprovning hos en vinproducent

Vinprovning hos en vinproducent, copyright BKWine Photography

Läs mer om vad Travel and Leisure skriver om BKWines vinresor.

Travel and Leisure Magazine är världens största resetidning. De har en upplaga runt en miljon och cirka fem miljoner läsare.

Britt Karlsson, grundare av BKWine kommenterar:

”Vi blev verkligen glada och hedrade av att uppmärksammas på detta sätt av Travel and Leisure. Det understryker ju dessutom det som vi jobbar mycket med: att se till att våra resenärer verkligen får en personlig och unik upplevelse. Jag besöker själv runt 200 vingårdar varje år så jag vet ju ganska väl var man blir bäst mottagen. Och det är ju extra roligt att världens största resetidning utnämner en svensk till en av världens bästa vinresearrangörer!”

Läs mer om BKWines aktuella reseprogram här och om BKWines skräddarsydda vinresor och gourmetresor här.

Print Friendly, PDF & Email

, , , ,

No comments yet.

Leave a Comment

Subscribe to comments:

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Prenumerera på BKWine Brief!

Fyll i din emailadress:


Gör dina vänner glada!

Och oss också. Dela och Gilla detta!

Nyhetsbrev om vin & resor!