Res till vinet med BKWine, säger Tasteline

Tastelines vinexperter Ulrika Karlsson och Camilla Settlin

Bild: © Tasteline

Tastelines vinexperter Ulrika Karlsson och Camilla Settlin skriver om vin på Tastelines vinblogg. Det är tips om bra viner, köprekommendationer på nya viner, vin och mat i kombination och mycket annat. Jag undrar om det är ett nytt grepp av Tasteline med en ny vinblogg? Bra initiativ i så fall!

Nu senast så upptäckte vi till vår stora glädje att de hade skrivit en notis om våra vinresor! Lite utdrag:

Res till vinet

BKWines vinresor är många till antalet. Därtill känns innehållet mycket rikligt och intressant! Britt och Per Karlsson som står bakom företaget och reseidéerna sitter inne med mängder av ovärderliga kontakter i vinvärlden. Häng med på en tur i deras regi! […]

Välj mellan Champagne / Bordeaux / Alsace i Frankrike, Dourodalen i Portugal eller Toscana / Apulien i Italien. Det är bara några av alla roliga alternativ som finns att välja bland. […]

Överhuvudtaget är hemsidan fullspäckad med bra information och fakta. För övrigt får du många infallsvinklar i vinvärlden via BKWine i form av provningsanteckningar, nyheter, vinutbildningar, fotokurser … inspirationen och entusiasmen är på topp!

Tack för uppmärksamheten!

Du hittar hela texten, liksom flera andra intressanta artiklar, på Tastelines vinblogg med Ulrika Karlsson och Camilla Settlin.

(Vinbloggen finns nu också med på vår lista med svenska vinbloggar, den etthundraförsta svenska vinbloggen!)

(Kanske värt att påpeka att trots namnet är vi inte alls släkt med Ulrika. Lika lite som men vår förläggare för våra böcker!)

Läs mer om vad press och media säger om BKWines vinresor.

Not:

Camilla Settlin är, när hon inte skriver om vin för Tasteline, inblandad i ett flertal mat- och vinprojekt, t.ex. restaurangerna Saltmagasinet, Guldkant och Skrärgårdsvillan, och mat- och dryckesmässan Galet Gott i Västervik.

Ulrika Karlsson driver Krakas Krog på Gotland, när hon inte skriver för Tasteline eller andra.

Tasteline om BKWines vinresor

Tasteline om BKWines vinresor

Print Friendly, PDF & Email

, ,

No comments yet.

Leave a Comment

Subscribe to comments:

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Prenumerera på BKWine Brief!

Fyll i din emailadress:


Gör dina vänner glada!

Och oss också. Dela och Gilla detta!

Nyhetsbrev om vin & resor!