“Grand Wine Tour” – Gourmet Traveller skriver om BKWines vinresor

gourmet traveller logoEn uppmärksam kollega i vinbranschen, som råkar vara från Australien, såg att tidningen Gourmet Traveller Wine nyligen skrev om BKWine, i sitt maj-juni-nummer 2011. Gourmet Traveller Wine är en australiensisk tidning om, ja, vin, mat, och resor.

GRAND TOUR BKWine har lanserat sitt höstprogram, som inkluderar två resor till Bordeaux och till Bourgogne i oktober. Deltagarna kommer att få besöka prestigefyllda och luxuösa slott men kommer även att komma till små familjeägda boutique-vingårdar…

Tack GTW, som tyckte att våra vinresor var värda ett omnämnande. Här är deras webbsajt: http://www.gourmettravellerwine.com.au. (NB: de pratar om vårt engelska reseprogram.)

Och även tack till Mark Majzner, med hökögat. Mark är en australiensare som driven en ”parallellimportfirma” som försöker, relativt framgångsrikt, att konkurrera med Systembolaget genom att sälja vin direkt till konsument med hemleverans: Australian Wine Club. Han skriver även en delvis politisk blogg kallad Vinfrihet där han försöker övertyga svenskarna om fördelarna med att inte ha ett monopol, samtidigt som han gör andra reflektioner på det svenska samhället. Det är inte alltid lätt att upptäcka när någon har skrivit om oss så vi är glada för all hjälp!

Läs mer om vad press och media har att säga om BKWines vinresor.

Gourmet Traveller Wine on BKWine

Gourmet Traveller Wine on BKWine

Print Friendly, PDF & Email

, , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Comment

Subscribe to comments:

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Prenumerera på BKWine Brief!

Fyll i din emailadress:


Gör dina vänner glada!

Och oss också. Dela och Gilla detta!

Nyhetsbrev om vin & resor!