Med näsa för vinresor, säger Travel Weekly

Travel Weekly logoTravel Weekly är ”Amerikas tidning för resebranschen” enligt deras slogan. Vi blev mycket glada när vi såg att de skrivit en artikel om våra vinresor!

Det har blivit mycket populärt med resor med vintema, och det har inspirerat ett flertal researrangörer att lägga in vinprovningar på deras reseprogram i Europa, speciellt i frankrike och Italien.

Den som är verkligt vinintresserad, och som kanske tycker att sightseeing kommer i vägen för de intressanta provningarna av lokala viner kanske vore mer intresserad av en resa organiserad av en researrangör som är specialiserad på vinresor.

Parisbaserade BKWine är, som namnet antyder, en som vet en del om just denna nisch. Denna höst korkar de upp två planlagda resor, en till Bordeaux och en till Bourgogne, liksom även en full meny av skräddarsydda resor

[…]

Du kan läsa hela artikeln, skriven av Felicity Long, på Travel Weekly’s sajt: Paris operator has a nose for wine tours.

Tack!

Print Friendly, PDF & Email

, , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. » BKWine Magazine | BKWine Brief nummer 95, juni 2011 - June 27, 2011

    […] i pressen, vilket vi förstås är glada för. Travel Weekly skrev om våra resor under rubriken ”Med näsa för vinresor”, vilket ju är fyndigt och passar bra.  Om man tycker att shoppande mest är något som mest […]

Leave a Comment

Subscribe to comments:

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Prenumerera på BKWine Brief!

Fyll i din emailadress:


Gör dina vänner glada!

Och oss också. Dela och Gilla detta!

Nyhetsbrev om vin & resor!