3 Klassiker: Champagne, Bourgogne, Chablis, 13-17 maj 2020

I KORTHET

 • 4 nätter
 • 3 klassiska vinregioner
 • Högklassiga provningar
 • Magnifika luncher & middagar
 • Pris 15 900 SEK


Tre Klassiker – Vinresan till Champagne, Chablis och Bourgogne

— Vi kallar denna resa för 3 klassiker! Den tar dig nämligen till tre av de mest klassiska vindistrikten i Frankrike: Champagne, Chablis och Bourgogne. Och allt detta hinner vi med på en förlängd helg, onsdag till söndag. Detta är vinresan för dig som vill uppleva mycket under kort tid!

Program    |    Resfakta    |    Boka resan    |    Mer om resan

Du kan skriva ut en utskriftsvänlig version av programmet, eller ladda ner en PDF, med Print/PDF-knappen i slutet av programmet.
Flaskor och vinfat i källaren för en vinprovning

Flaskor och vinfat i källaren för en vinprovning, copyright BKWine Photography

Vill du uppleva mycket på kort tid, är detta resan för dig. Men det betyder inte att vi behöver stressa runt. Vi hinner med flera intressanta besök i varje distrikt och många, många viner kommer vi att prova.

Resan utgår från Paris och vi samlas på onsdagseftermiddagen vid Gare de Lyon i centrala Paris. Här väntar vår buss som tar oss till Epernay i Champagne.

Champagne är Paris “närmaste” vindistrikt och inte finns det väl något annat ord i vinets värld som för tankarna till fest så som Champagne? Den tunga flaskan, det lilla ploppet och pysandet när man öppnar flaskan, ljudet av bubblorna i glaset, doften, smaken. Allt med champagne gör att man blir på gott humör.

Men på denna vinresa kommer vi att upptäcka att Champagne är så mycket mer än en festdryck. Det är framför allt ett högklassigt vin! Och ingen annanstans än på plats kan man egentligen förstå hur tillverkningen av denna sprudlande dryck går till.

Vi hinner med två besök i Champagne och en lyxig champagnelunch. Du kommer att lära dig det mesta om hur man tillverkar Champagne och varför mousserande vin blir godare här än någon annan stans.

Sedan går färden vidare mot vindistriktet Chablis, 20 mil från Champagne, en behaglig färd genom det vackra franska landskapet efter vår härliga lunch. I Chablis kommer vi att bo på trevliga och eleganta Hostellerie des Clos och vi äter en gemensam middag på hotellets stjärnrestaurang. Samtidigt får du en liten introduktion till regionen Chablis och dess viner över middagen.

Vingårdar i Champagne

Vingårdar i Champagne, copyright BKWine Photography

Nästa morgon är det dags att besöka några kända chablis-producenter. Här i Chablis får chardonnay-druvan en alldeles speciell karaktär: krispig, aromatisk, stilren, beroende både på det nordliga klimatet, frånvaron (för det mesta) av eklagring och den kalkhaltiga s.k. kimmeridge-jorden. Detta gör chablis-vinerna till några av de mest finessrika och eleganta på vitvinsscenen.

Det ger dig en inblick i vilka olika typer av viner, stilar och kvaliteter man hittar här hos vinproducenterna i Chablis.

Under fredagen besöker vi några välkända och kvalitetsmedvetna producenter och bekantar oss med de olika Grand Cru- och Premier Cru-vingårdarna.

Efter lunch åker vi vidare söderut i Bourgogne, till Côte d’Or och den fina lilla staden Beaune, dit vi anländer tidig kväll. Du kommer att hinna lite sightseeing innan du ger dig ut och botaniserar bland Beaunes många restauranger. Beaune är en pärla bland franska landsortsstäder med mycket sevärdheter, caféer, vinbarer och restauranger.

På lördagen kör vi först norrut till vingårdarna i Côte de Nuits. Vi passerar kända byar som Nuits-Saint-Georges, Vosne-Romanée, Morey-Saint-Denis, Gevrey-Chambertin… I Fixin, strax norr om Gevrey, äter vi lunch hos en liten odlare och vi provar ett antal av hans goda viner. Eftermiddagen ägnar vi åt Côte de Beaune och ett par kvalitetsmedvetna odlare.

Söndag morgon efter frukost åker vi åter till Paris dit vi anländer senast klockan 13.00.

Vingårdar i Pommard, Bourgogne

Vingårdar i Pommard, Bourgogne, copyright BKWine Photography


Våra böcker om dessa vindistrikt

Vinlandet Frankrike: Du får en ingående beskrivning av hela Frankrike; alla landets vindistrikt, vinproducenterna, och vingårdarna i boken “Vinlandet Frankrike”. Den innehåller även fyllig information om appellationer, druvor, lagar och regler, geografi, mat, historia och mycket annat. Boken (liksom de andra nedan) har vunnit flera priser, bland annat OIVs prestigefyllda ”Nobelpris i vinlitteratur”, enda svenska bok som fått det priset. Läs mer här om boken “Vinlandet Frankrike, trend och tradition”.

Champagne, vinet och odlarna är den svenska bok som mest ingående och mest levande berättar om det fantastiska bubblande franska vinet från Champagne. Läs mer här om boken “Champagne, vinet och odlarna”.

Bourgogne, vinerna, distrikten, producenterna är en bok i behändigt format, rikt illustrerad, som ger dig allt det väsentliga som du behöver veta om Bourgogne. Läs mer här om boken “Bourgogne, vinerna distrikten, producenterna”.

Kan du hitta en bättre ciceron genom dessa fantastiska vindistrikt än de som skrivit de prisvinnande svenska standardverken om franska viner?

Böckerna om Frankrike, Champagne, Bourgogne

Böckerna om Frankrike, Champagne, Bourgogne

Mer reseinformation

Här finns ytterligare några sidor med råd och tips om att resa hit:

Ännu mer info

Vi har tidigare skrivit om hur det är att komma med på en vinresa till Champagne, Chablis och Bourgogne och vad vi gör, vad du kan förvänta dig.

Här finns mer att läsa, bilder och videos: om att resa till Tre Klassikers vindistrikt.

Du kan också hitta mer info Champagne, Chablis, Bourgogne på BKWine Magazine.


Program — vinresa Champagne, Chablis, Bourgogne

Detta är ett “typprogram”, ett exempel. Varje vin- och matresa vi gör är speciellt anpassad för säsong och omständigheter så detaljerna i programmet, t.ex. exakt vilka egendomar vi besöker, skiljer sig från gång till gång.

Preliminärt program.

För mer detaljer kontakta BKWine.

Programmet i korthet

 • Dag 1, onsdag — Resan börjar i Paris
 • Dag 2, torsdag — Champagne
 • Dag 3, fredag — Chablis
 • Dag 4, lördag — Bourgogne, Côte d’Or
 • Dag 5, söndag — Hemfärd

För mer detaljer kontakta BKWine.

Onsdag 13 maj — Resan börjar i Paris

Klockan 16.00 avgår vår buss från Gare de Lyon i 12e arrondissementet i Paris. Vi åker österut och efter cirka 2 ½ timme anländer vi till Epernay.

Vi checkar in på Hôtel du Champagne, som ligger centralt i Epernay.

Tid för en promenad för att sträcka på benen efter bussresan. Missa inte Avenue de Champagne med en imponerande samling palats som hyser många stora och kända champagnehus.

Senare ses vi för en välkomstmiddag på en trevlig Epernay-krog. Naturligtvis blir det några goda champagner till den.

Lite champagne till aperitif före lunchen

Lite champagne till aperitif före lunchen, copyright BKWine Photography

Torsdag 14 maj — Champagne

Vi checkar ut från vårt hotell efter frukost och vi börjar vår upptäcktsfärd. Epernay ligger strategiskt till så vi är snart ute bland vinrankorna.

En vinkällare fylld med flaskor

En vinkällare fylld med flaskor, copyright BKWine Photography

Vi kommer att besöka en liten familjeegendom utanför Epernay. Vi får en pedagogisk genomgång av hela tillverkningsprocessen. Besöket avslutas med en provning av familjens sortiment.

Vi besöker sedan ett litet men mycket exklusivt ”hus” som bjuder in oss till en fantastisk gourmetlunch med ett urval av deras bästa champagner. Efter lunchen tar vi en kort promenad, välbehövlig, till en av deras vingårdar, med en perfekt terroir och mikroklimat.

Vi tittar också närmare på den nya trenden av champagner utan socker som kallas ultra-brut, non-dosé, eller zéro dosage. Båda dessa producenter gör en del riktigt torra champagner.

Därefter blir det avfärd mot Chablis. Det blir en skön vila i bussen efter lunchen som säkerligen tagit en god stund. Färden går genom den vackra franska landsbygden, på landsvägar, genom små städer.

Vid 19-tiden checkar vi in på vårt hotell i centrala Chablis, trevliga l’Hostellerie des Clos. Här kommer vi att äta en lyxig middag tillsammans, på hotellets stjärnkrog. Till middagen smakar vi lite olika Chablis-viner och vi förbereder oss inför besöken i morgon.

Vinkällaren hos Champagnes Benoit Marguet

Vinkällare i champagne, copyright BKWine Photography

Fredag 15 maj — Chablis

Efter en god frukost ger vi oss av in bland vingårdarna i Chablis med sina olika “lägen”, sina Grand Cru, Premier Cru, Chablis och Petit Chablis.

Vingårdar i Chablis

Vingårdar i Chablis, copyright BKWine Photography

Förutom besök hos två eller tre kvalitetsmedvetna producenter kommer vi även att bekanta oss med de olika Grand Cru- och Premier Cru-vingårdarna.

Vi besöker Domaine Céline & Frédéric Gueguen i Préhy är en ganska nystartad egendom som drivs av ett ambitiöst ungt par. Céline är dotter till välkände Jean-Marc Brocard.

Det blir sedan besök och lunch på något så ovanligt som ett tjusigt slott i Chablis. Det har varit i samma familjs ägo i 400 år. Under phylloxerans härjningar i slutet av 1800-talet försvann slottets vingårdar helt och hållet och de återplanterades inte förrän på 1980-talet. Appellationerna är Chablis och Chablis Premier Cru och dottern i familjen gör dessutom lite röda viner under eget varumärke. Fenomenala viner.

Eftermiddagsbesök hos välkända, klassiska Domaine William Fèvre. Egendomen ligger mitt inne byn Chablis, nära vårt hotell.

Efter lunch åker vi vidare söderut i Bourgogne, till Côte d’Or och den trevliga staden Beaune, Frankrikes kanske mest kända ”vinby”. Vi checkar in på vårt hotell Henri II som ligger centralt, nära det ståtliga Hôtel Dieu, även kallat Hospices de Beaune, en av Frankrikes stora sevärdheter, och nära alla restauranger.

Kvällen är fri.

Vingårdar i Chablis

Vingårdar i Chablis, copyright BKWine Photography

Lördag 16 maj — Bourgogne, Côte d’Or

Avstånden är lyckligtvis ganska korta i Côte d’Or så vi kommer att hinna med att besöka tre olika producenter den här dagen.

Visiting the famous vineyard

På besök i den kända vingården, copyright BKWine Photography

Vi börjar uppe i norra Côte de Nuits, känd för sina fylliga röda viner och för sina många Grand Cru-vingårdar. Vi får en fantastisk provning hos en biodynamisk producent i Morey-Saint-Denis som inkluderar både premier cru och grand cru-viner.

Här i norra delen av Bourgognes hjärta odlar man framför allt pinot noir och gör komplexa och eleganta röda viner.

Vi fortsätter sedan till Fixin där vi först går ut och tittar på vinrankorna, pratar om det viktiga arbetet i vingården, och får en introduktion i beskärning och terroir.

Sedan dukar vårt trevliga värdpar fram en god hemmagjord (och ganska så omfattande) buffélunch åt oss hemma i sin vinkällare.

Färden går sedan vidare söderut, mot det berömda Corton-berget där vi besöker en liten högklassig odlare i Aloxe-Corton.

Vi avslutar dagen med en tur bland vingårdarna i Meursault och Puligny-Montrachet i södra Côte de Beaune. I det här området finns den berömda (och mycket dyra) Le Montrachet Grand Cru liksom många Premier Cru-viner. Här i södra Côte d’Or är man framför allt känd för sina vita viner gjorda på chardonnaydruvan.

Kvällen är ledig för att ytterligare insupa atmosfären i Beaune och kanske ett eller annat glas vin. För en så liten stad finns det ett imponerande utbud av olika restauranger, allt från enkelt brasserie över utmärkt sushi till högklassiga franska stjärnkrogar med mat i internationell toppklass.

En liten stuga i vingården

En liten stuga i vingården, copyright BKWine Photography

Söndag 17 maj — Hemresa

Efter frukost åker vi tillbaka till Paris och Gare de Lyon. Vi anländer senast klockan 13.00.

Reservation för eventuella ändringar.

Bordet är dukat i Sancerre

Bordet är dukat till en god måltid, copyright BKWine Photography

Den nya fatkällaren hos Champagnes Duval Leroy

Den nya fatkällaren hos Champagnes Duval Leroy, copyright BKWine Photography


Fakta — vinresa Tre Klassiker: Champagne, Chablis, Bourgogne

Datum: 13-17 maj 2020

Pris: 15 900 SEK

Enkelrumstillägg: 1700 SEK

I resans pris ingår:

 • 4 hotellnätter i dubbelrum, inklusive frukost, på bra medelklasshotell:
  • 1 natt i Epernay
  • 1 natt i Chablis
  • 2 nätter i Beaune
 • Måltider enligt programmet (*), 5 lyxiga måltider med vin:
  • 1 gastronomisk och lyxig flerrätters-lunch med genomgående champagne på Champagne-hus, inklusive vin
  • 2 gastronomiska franska flerrätters-luncher med lokala specialiteter inklusive provning med olika viner hos vinproducent eller lokal restaurang, inklusive vin
  • 1 gastronomisk flerrätters-middag inklusive olika typer av Chablis-viner på stjärnkrog, inklusive vin
  • 1 gastronomisk flerrätters-middag med genomgående champagne på krog i Epernay, inklusive vin
 • Start- och slutpunkt: Paris
 • Buss: Paris – Champagne – Chablis – Beaune – Paris
 • Samtliga vingårdsbesök, cirka 3 per dag, med omfattande privata vinprovningar
 • Tolkning till svenska vid besöken (vissa besök kan dock vara på engelska)
 • Vinguidning och reseledning på svenska av BKWines expertguide under hela resan

(*) Se även nedan angående måltiderna.

I resans pris ingår inte:

 • Resan ner och hem

Du tar dig själv till Paris och ansvarar för att vara på plats då bussen avgår från Paris.

Vi ger gärna tips om resesätt och kan förmedla kontakt med en av våra resebyråpartners för bokning av flyg om du vill få hjälp med det.

Vi kan också varmt rekommendera att spendera några extra dagar här om man vill förlänga semestern.

För att denna resa ska bli av krävs att vi har minst 10 deltagare vid ”sista bokningsdatum”.

Boka resan

Sista bokningsdatum: 1 februari 2020.

Bokning bekräftas genom inbetalning av bokningsavgiften på 3000 SEK.

Detaljer om hur du betalar får du vid bokning. Resterande avgift ska vara inbetald senast en månad före avresedatum (se BKWines resevillkor). Betalning görs via banktransfer till BKWines svenska konto. Du får detaljerad information när du bokar resan.

Läs mer viktig information om resegaranti, resevillkor och innehållet i våra resor nedan. Och om varför du ska resa med just BKWine.

Boka hos Britt:

Intresseanmälan:

"Jag är intresserad av 3 Klassiker-resan i maj!"

(*) = obligatorisk info

Finns det plats(er) kvar?
Bara nyfiken på info
Jag vill boka plats!

Ämne (*)
    Antal personer:

Ditt meddelande (*)

Ditt namn (*)

Din e-postadress (*) (kontrollera stavningen!) och telefonnummer

Info: Vi skickar dig en kopia på detta mail. Om du INTE har fått denna mailkopia inom några minuter så har nog något gått fel! Kanske var det ett stavfel i din mailadress? (Titta i din spamfolder också.) Pröva en gång till eller skicka oss ett mail till vår mailadress som du hittar här ovan i bokningsinfon. I de flesta fall så svarar vi på ditt mail inom en dag.


Mer om våra resor

v.19.01

Om de vinproducenter vi besöker

En koncentrerad vinproducent i Champagne

En koncentrerad vinproducent i Champagne, copyright BKWine Photography

Vi vill att du ska få uppleva det bästa och det mest intressanta.

Vi lägger ner stort arbete på att hitta riktigt bra vinbesök. Ofta är det inte de mest ”kända” vingårdarna som är de intressantaste vinegendomarna i en viss vinregion.

Riktigt roligt och spännande blir det när man träffar vinmakaren eller ägaren själv, och kanske t o m hans (eller hennes) familj på vinslottet – och börjar diskutera och komma dem inpå livet, och kanske äter lunch hemma hos dem eller på vinegendomen.

Behöver vi tillägga att vi alltid har privata vinprovningar på egendomarna?

Därför är resan inte ”fullspäckad” med besök. Men ofta blir det ändå snålt om tid eftersom diskussionen – och vinprovningen! – lätt drar ut på tiden…

Våra resor är upplagda med en blandning av små familjeproducenten och mer internationellt kända vinegendomar – allt noga utvalt för att du ska få en unik upplevelse och en bra inblick i vindistriktets karaktär, traditioner och kultur.

Alla besök är inte ”spikade” när vi skriver programmet eftersom vi kontinuerligt jobbar på och förbättrar programmet. De domäner / vinslott / vingårdar som vi besöker kan därför delvis bli andra än de som omnämns i programmet. Kontakta oss ifall du vill veta mer, eller om du har några särskilda önskemål.

Med de kontakter vi har och vår erfarenhet av vinvärlden, efter mer än 20 år som vinjournalister, med mer än tio vinböcker skrivna, och som vinresearrangörer, har vi unika kontakter och en ojämförlig kunskap. Du kan vara säker på att du får de bästa vinreseupplevelserna med BKWine.

Om våra måltider

Vinprovning och lunch hos en vinproducent

Vinprovning och lunch hos en vinproducent, copyright BKWine Photography

Vin och mat hör intimt ihop. Det hör till vår filosofi; vin är en del av gastronomin. En vintur med oss är därför också en exklusiv gastronomisk upplevelse.

De måltider som ingår i en resa är ofta på en hög gastronomisk nivå. Ibland är det hemma hos en vinproducent, kanske i vinkällaren, som vi kombinerar mat och vin. Ibland kan det vara en gourmetmåltid på en lyxig restaurang. I andra fall är det inte på en på en prestigefylld gourmetrestaurang utan på en lokal krog; inte alltid lyx, men alltid charm och kvalitet.

I samtliga fall lägger vi vikten på den lokala maten och hur man i vindistriktet kombinerar mat och vin.

Förvänta dig inte en picknick med färdigblandad sallad och skinka från snabbköpet, vin i plastglas… Föreställ dig istället en specialkomponerad lunch med tre-fyra rätter (ibland mer) och goda viner.

En vinresa med BKWine är också en kulinarisk upplevelse både för vinälskaren och för gourmeten. En verklig gourmetresa.

Resegaranti

BKWine är en svensk researrangör. BKWine har resegaranti hos Kammarkollegium, i enlighet med svensk lag och EU-regler, så att du kan känna dig trygg när du bokar hos oss. BKWine följer de riktlinjer som Konsumentverket definierat i samarbete med resebranschen vad gäller paketresor. Kontrollera alltid att din researrangör har ställt resegaranti!

Läs mer om detta i våra resevillkor.

Informationen nedan kommer från Kammarkollegiet. Alla ”paketresearrangörer” ska obligatoriskt ha denna information i sina reseprogram, i anslutning till där man bokar:

”De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302.

Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Företaget BKWine AB kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.

Dessutom har företaget BKWine AB enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.

Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302.”

Läs mer om detta på vår sida med information om resegaranti.

Hälsa, vaccination, mm

Våra resor ställer inga särskilda krav på hälsa. Dock kan det bli en hel del promenerande i vingårdar och i källare liksom att besök och provningar ofta kan vara stående. Läs mer om det i våra resevillkor. Kontakta oss om har några frågor.

De flesta av våra resmål har inga speciella krav på vaccination, hälsa eller hälsointyg. Krav på vaccination och liknande är dock beroende på vilken nationalitet man har och/eller vilket land man kommer ifrån, så det är omöjligt att ge allmängiltiga riktlinjer. Läs mer om detta i våra resevillkor och kontakta din läkare, en vaccinationscentral eller oss om du har frågor.

Reseförsäkring

BKWine tillhandahåller inte reseförsäkring. Vill du ha reseförsäkring, kontrollera om din hemförsäkring redan innehåller en eller kontakta ditt vanliga försäkringsbolag eller en reseförsäkringsspecialist.

Varför resa med BKWine?

Flaskor, flaskor vilande i vinkällaren

Flaskor, flaskor vilande i vinkällaren, copyright BKWine Photography

Vi är experter på vinresor och vinturism, men även på vin i ett bredare perspektiv.

Ingen annan researrangör har samma erfarenhet av vinresor och matresor eller samma kunskap om vin som vi på BKWine.

Vi har gjort hundratals vinresor och matresor. Det är det här vi älskar att göra, därför att det är roligt, trevligt, och spännande. Vi vill inget hellre än att dela med oss av alla dessa upplevelser till dig.

Våra resor är inte till för att få dig att köpa vin från en viss producent, till skillnad från resor arrangerade av vinimportörer eller vinhandlare, som givetvis väljer besök hos deras egna huvudmän/vinproducenter. Istället kan vi välja de vingårdsbesök som är bäst för dig!

Vare sig du är en ”total nybörjare” och novis på vin och mat, eller en erfaren räv i vinbranschen så kommer vi att ge dig en alldeles unik upplevelse. På ett sätt som ingen annan researrangör kan.

Vi skriver i vintidningar och har gjort vinböcker som fått pris bl.a. som världens bästa. Vi ombeds regelbundet att delta som vindomare i internationella vintävlingar.

Vi besöker själva runt 300 vingårdar varje år. Vi har organiserat flera hundra vinresor sedan tjugo år tillbaks. Konferenser om vinturism och kulinariska resor ber oss emellanåt att delta som talare på branschevenemang för att dela med oss av vår erfarenhet.

Till och med FN och Världsbanken har frågat oss om råd om vinturism. Det är vi stolta över!

Vi väljer ut våra resmål och våra besök med stor omsorg. Inte för att de råkar ha ett ”känt namn” eller är trendiga just nu utan för att de ger en speciell upplevelse. Ger dig en speciell upplevelse när du kommer dit med BKWine.

Vare sig du längtar efter en kort men intensiv “vinhelg”, en helgresa med vin, eller en längre vin-semester kan du vara säker på att du får en resa med kvalitet – en upplevelse för livet med BKWine. Eller i alla fall en upplevelse som räcker fram till nästa gång du kommer på en BKWine-resa. Väldigt många av våra resenärer är återkommande kunder!

En vinresa eller matresa med BKWine är alltid guidad av en kunnig BKWine-guide, din ”ciceron”, som är specialist på vinet, gastronomin, kulturen och språket.

Utmärkelser och omnämnanden

Några utmärkelser och omnämnanden vi och våra resor fått:

 • World’s Top Wine tours av Travel & Leisure Magazine, världens största resetidning
 • Best Wine Tasting Holidays, på AOL Travels topplista med de bästa vinresorna
 • Av Munskänkarna rekommenderade resor – samtliga våra vinresor
 • World’s Best Wine Book for Professionals liksom Sveriges bästa vinbok
 • Sveriges bästa vinbok för professionella och silver i kategorin World’s Best Wine Education Book
 • OIVs (International Organisation of Vine and Wine) bokpris, enda svenska författare som fått deras prestigefyllda “Nobelpris i vinlitteratur”.
 • Årets vinprofil av Munskänkarna
 • The Wine Media Power List, en av fem svenskar, på Wine Business Internationals lista över inflytelserika vinskribenter

Mer om varför man ska välja BKWine när man vill åka på en vinresa eller gourmetresa.

Mer om vad de som rest med oss säger om våra vinresor och matresor.

Viktigt att veta

Vi reser alltid i små grupper. Maximalt antal deltagare är runt 20 personer. Detta är viktigt för att besöken ska bli så intressanta, trevliga och kvalitativa som möjligt. Vi gör inte resor med ”minimum 20 personer, maximum 45”… Detta gör en enorm skillnad i kvalitet och upplevelse (och påverkar förstås även priset). Vi är måna om att du får ett personligt mottagande och en minnesvärd och unik vinresa.

Det är viktigt att du läser våra resevillkor!

Du organiserar själv din resa till resedestinationen, för de flesta av våra resor, men vi kan hjälpa till. Väl på plats tar vi hand om allt.

För mer inspiration

Läs vår vinreseblogg. Och även:

 • Tipsa en vän om denna resa: använd Share/Save-knappen nedan!

Nyhetsbrev om vin

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief. Varje månad kommer det med nyheter från vinets värld, restaurang- och resetips, rekommendationer på bra vinproducenter och mycket annat. Och en av Sveriges mest omfattande bevakningar av Systembolagets nyhetsutsläpp. Plus förstås senaste nytt om våra vinresor och matresor!

Skräddarsydda resor

Vi gör även skräddarsydda vinresor och gourmetresor om du vill resa på andra datum eller till andra destinationer; specialgjorda resor för privatpersoner, vinklubbar, företag m.m.

Print Friendly, PDF & Email

, , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Comment

Subscribe to comments:

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Prenumerera på BKWine Brief!

Fyll i din emailadress:


Gör dina vänner glada!

Och oss också. Dela och Gilla detta!

Nyhetsbrev om vin & resor!