Bourgogne, 7-11 oktober 2020

I KORTHET

 • 4 nätter
 • Fokus på vinerna i Côte d’Or
 • Fantastiska provningar med grand cru-viner
 • Högklassiska burgundiska luncher
 • Pris 14 800 SEK

Vinresan till Côte d’Or, Bourgognes hjärta, exklusiva viner, personliga familjevingårdar, världsberömda byar

– Denna resa går till Côte d’Or, Bourgognes hjärta. Det är en magisk plats. En plats som det är mycket lätt att fascineras av. Det är en speciell känsla att åka till dessa berömda byar som framställer några av världens dyraste viner. Och några av de mest fantastiska. Och samtidigt vet man att det inte är helt lätt att odla vin i Bourgogne. Det krävs en skicklig vinmakare för att locka fram det bästa ur chardonnay- och pinot noir-druvorna. En resa med fantastiska viner och högklassig fransk gastronomi.

Program    |    Resfakta    |    Boka resan    |    Mer om resan

När det gäller bourgogneviner, speciellt röda bourgogner, så måste man verkligen veta var man ska leta, och vem man ska köpa från. Familjenamnet på etiketten är nog viktigare här än på något annat ställe. Och bästa sättet att upptäcka Bourgognes viner är att resa dit!

Côte d’Or, den gyllene sluttningen i Bourgogne, är fullspäckat med intressanta vingårdar. Klassificeringssystemet kan ibland tyckas komplicerat, men här på plats kommer vi att få en bra bild av hur det fungerar. Producenterna vi besöker kommer att vara en blandning av etablerade vingårdar och kommande stjärnor, en del små och andra lite större odlare.

Under vår resa kommer vi att få chans att prova ett stort antal mycket intressanta viner, från ”enkla” AOC / AOP Bourgogne upp till de finaste grand cru. Sällan får man så fantastiska provningar på vinbesök som i Bourgogne!

De olika besöken kommer att läggas upp så att vi under resans gång går igenom hela processen med vinframställning: arbetet med vinrankan ute på fältet, vinifikationens alla olika moment och den viktiga fatlagringen.

Våra besök kommer att vara koncentrerade till Côte d’Or, Bourgognes hjärta. Vi bor centralt i Beaune, Frankrikes trevligaste vinstad med drygt 20 000 invånare och en uppsjö av bra restauranger att botanisera bland på kvällarna.

Hjärtat av Beaune är kring Hôtel Dieu, ett fantastiskt byggnadsverk i flamländsk-burgundisk stil som stod färdigt 1451. 1451! Det byggdes som sjukhus och blev sedermera ålderdomshem fram till 1971 och är numera museum och en av Frankrikes stora sevärdheter.

En landsväg genom vinfälten mot Beaune i Bourgogne

En landsväg genom vinfälten mot Beaune i Bourgogne, copyright BKWine Photography

Man äter gott i Beaune och det är lätt att hitta restauranger som serverar burgundiska specialiteter som jambon persillé (skinkbitar i persiljegelé, faktiskt lite som svensk pressylta, fast godare; till det dricker man helst en Bourgogne Aligoté), oeufs en meurette (pocherade ägg i rödvinssås, märkligt men mycket gott), escargots, sniglar, tillagade på olika sätt, boeuf bourguignon och coq au vin. Här finns också restauranger, inklusive de mest exklusiva stjärnkrogar, som serverar mer sofistikerad och innovativ mat.

Man får inte glömma att spara lite plats för de goda lokala ostarna, den smakrika Epoisses framför allt. Epoisses görs inte industriellt någonstans, utan enbart hantverksmässigt enligt de metoder som utarbetades av cisterciensermunkarna för länge sedan. Under den tre månader långa lagringen tvättas osten regelbundet med Marc de Bourgogne.

Marc är den lokala ”grappan”, alltså en eau-de-vie som framställs genom destillering av pressrester – skal, kärnor och eventuellt stjälkar. Den är utmärkt för att lätta upp en tung mage efter en lång middag (marc:en, inte osten…).

Till Beaune tar du dig själv, t ex med tåg från Paris, vilket tar drygt 2 timmar, eller med flyg till Lyon eller Geneve.

Detta blir en underbar resa med många goda viner, gastronomiska måltider med regionala specialiteter, personliga vinbesök och vackra landskap.

Caféer med uteserveringar i Beaune i Bourgogne

Caféer med uteserveringar i Beaune i Bourgogne, copyright BKWine Photography


Boken om Bourgogne!

Vår bok om Bourgogne: “Guide till vinets värld: Bourgogne”. Du får den på resan!

Bourgogne, vinerna, distrikten, producenterna är en oumbärlig guide för dig som vill veta mer om detta världsberömda vindistrikt, dess viner och vinproducenter. Den ingår i serien Guide till vinets värld och är skriven av Britt Karlsson och Per Karlsson, flerfaldigt prisbelönta vinboksförfattare och vinresearrangörer. Boken är i lätthanterligt pocketformat och rikt illustrerad, men samtidigt fylld av fakta, skriven av experter på området.”

Bokserien ”Guide till vinets värld” har vunnit första pris i den prestigefyllda tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur i kategorin ”reseguider”.

Du kan också få en översikt över hela Frankrike; alla landets vindistrikt, vinproducenterna, och vingårdarna i boken “Vinlandet Frankrike”. Den innehåller även fyllig information om appellationer, druvor, lagar och regler, geografi, mat, historia och mycket annat. Boken har vunnit flera priser, bland annat OIVs prestigefyllda ”Nobelpris i vinlitteratur”, enda svenska bok som fått det priset. Läs mer här om boken “Vinlandet Frankrike, trend och tradition”.

Vi har skrivit det svenska standardverket om Bourgogne och regionens viner, och om hela Frankrike, så du kan knappas hitta någon researrangör mer insatt i vinet, maten och gastronomin.

Böckerna om Frankrike och Bourgogne

Böckerna om Frankrike och Bourgogne


Mer reseinformation

Här finns ytterligare några sidor med råd och tips om att resa hit:

Ännu mer info

Vi har tidigare skrivit om hur det är att komma med på en vinresa till Bourgogne och vad vi gör, vad du kan förvänta dig.

Här finns mer att läsa, bilder och videos: om att resa i Bourgognes vindistrikt.

Du kan också hitta mer info om Bourgogne, vinerna och vinproducenterna på BKWine Magazine.


Program — vinresa Bourgogne

Preliminärt program.

För mer detaljer kontakta BKWine.

Programmet i korthet

 • Dag 1, onsdag — Ankomst till Beaune
 • Dag 2, torsdag — Côte de Nuits
 • Dag 3, fredag — Côte de Beaune
 • Dag 4, lördag — Norra Côte de Beaune
 • Dag 5, söndag — Hemfärd

Onsdag, 17 oktober — Ankomst till Beaune

Ankomst till Beaune och incheckning på vårt trevliga hotell, som ligger mycket centralt, bara ett stenkast från Hôtel Dieu.

Beaune är en liten stad med en mycket charmig gammal stadskärna. Där finns massor med restauranger och caféer att upptäcka. Det finns både traditionella franska krogar, lyxrestauranger, utsökta japanska restauranger (om man är sugen på något annat), och charmiga kvarterskrogar. Mycket att botanisera bland!

Vid det stora torget, Place Carnot, ligger också Hotel Dieu (Hospices de Beaune) som du absolut bör ta dig tid att besöka. En av Bourgognes och Frankrikes stora sevärdheter. Det är, eller var, ett sjukhus med anor tillbaks till 1400-talet. På innergården kan man se det färggranna taket som är så typiskt för Bourgogne.

Fri kväll att strosa i Beaune.

Många viner lagras på fat i Bourgogne

Många viner lagras på fat i Bourgogne, copyright BKWine Photography

Torsdag, 8 oktober — Côte de Nuits

Efter frukost sätter vi oss i vår buss och vi lämnar Beaune och åker norrut. Vi passerar det välkända Corton-berget och fortsätter mot Côte de Nuits.

Vi ska besöka en mycket intressant ekologisk egendom i Morey-Saint-Denis. Vi besöker vinkällaren som är ganska otraditionell eftersom en del av vinerna jäser och lagras på amforor i terrakotta. Egendomen har fantastiska vingårdslägen och det kommer vi att upptäcka under vår magnifika provning av premier- och grand cru-viner.

Vi fortsätter sedan ytterligare en bit norrut, förbi Gevrey-Chambertin, till byn Fixin, där vi ska hälsa på hos Philippe och Martine Bernard på Clos Saint Louis. Först går ut och tittar på vinrankorna tillsammans med Philippe, ägaren och vinmakaren, och pratar om det viktiga arbetet i vingården.

Sedan dukar vårt trevliga värdpar fram en god buffélunch åt oss. Men inte vilken buffé som helst. Allt är hemgjort av Martine själv. Vi smakar naturligtvis egendomens viner till.

På vägen söderut igen så stannar vi till i Vosne-Romanée och tittar på de allra dyraste och finaste Grand Cru-vingårdarna, La Romanée Conti, La Tache och Richebourg, mytomspunna viner som idag kostar flera tusen euro. Per flaska.

Vi avslutar hos en familjefirma i Prémeaux Prissey nära Nuits-Saint-Georges. Familjen har drygt 20 hektar vinodlingar utspridda på lika många appellationer, både i Côte de Beaune och Côte de Nuits. De gör viner i strukturerad, tanninrik stil.

Kvällen är fri för promenad och upptäcktsfärd i Beaune. Ta en promenad på de smala gatorna, upptäck de gamla husen och kanske det pampiga borgmästeriet.

En stuga i vingården i Chambertin i Bourgogne

En stuga i vingården i Chambertin i Bourgogne, copyright BKWine Photography

Fredag, 9 oktober — Côte de Nuits och Côtes de Beaune

Idag börjar vi uppe i norra delen av Côte de Nuits och vi avslutar dagen i byn Pernand-Vergelesses vid det ståtliga Corton-berget.

Vi hälsar på hos Familjen Guyot, som har funnits länge i Marsannay. Nuvarande ägaren Olivier har varit inblandad i arbetet på gården sedan tidiga barnsben. Fina innehav i Marsannay, Gevrey-Chambertin, Chambolle-Musigny med flera byar i Côte de Nuits.

Lunchen idag blir hos en mycket högklassig egendom med 11,5 hektar av mycket fina lägen i Gevrey-Chambertin och grannbyarna. Vi äter en äkta burgundisk lunch och dricker några av egendomens goda viner, inklusive några grand cru.

Efter lunch stannar vi till vid Corton-berget, denna stora grand cru. I Pernand-Vergelesses ska vi besöka en intressant familjefirma och det blir en visit i vinkällaren, med både ekfat och gamla flaskor, och en liten promenad i vingården för att prata om arbetet i vingården.

Sen eftermiddag är vi tillbaka i Beaune. Fri kväll. Kanske en aperitif på en vinbar för att få upp aptiten?

Vingårdar på Cortonbergets sluttning i Bourgogne

Vingårdar på Cortonbergets sluttning i Bourgogne, copyright BKWine Photography

Lördag, 10 oktober — Norra Côte de Beaune

Idag kan den morgonpigge njuta av lördagsmarknaden i Beaune. Det är framförallt en härlig matmarknad men här finns lite allt möjligt.

Första besöket idag gör vi inne i Beaune. Vi besöker den välkände vinfirma Joseph Drouhin som har sin källare mitt i den äldsta delen av Beaune. Deras vackra källare är dessutom de äldsta i Beaune. Vi får naturligtvis besöka denna och vi avslutar med en utsökt provning av några av Drouhins många viner.

Bussen plockar sedan upp oss och vi åker mot Corton-berget. Lunch hos Domaine Comte Senard, Aloxe-Corton. Egendomen grundades 1857 när Jules Senard köpte en monopol-vingård, Clos des Meix på 2 ½ hektar. Nu har innehavet växt till 9 hektar, varav många fina lägen på grand cru-berget Corton. Corton grand cru, röda och vita, blir också temat för vår goda burgundiska lunch.

För vårt eftermiddagsbesök åker vi söderut, mot en av de sista byarna i Côte de Beaune, nämligen Santenay. Vi besöker en egendom här, som är inhyst i ett riktigt slott, vilket är ganska ovanligt i Bourgogne. Slottet har anor tillbaka till 1400-talet. Fantastiskt bra viner, både de vita och de röda.

Sen eftermiddag är vi tillbaka i Beaune. Fri kväll. Kanske dags att leta upp de där burgundiska specialiteterna som ännu inte hunnits med?

Skördetid i Côte de Beaune i Bourgogne

Skördetid i Côte de Beaune i Bourgogne, copyright BKWine Photography

Söndag, 11 oktober — Hemfärd

Resan slut efter frukost och därefter hemfärd på egen hand.

Reservation för eventuella ändringar.

Dags att tappa om faten i källaren i Bourgogne

Dags att tappa om faten i källaren i Bourgogne, copyright BKWine Photography


Fakta — vinresa Bourgogne

Datum: 7-11 oktober 2020

Pris: 14 800 SEK

Enkelrumstillägg: 1900 SEK

I resans pris ingår:

 • 4 hotellnätter i dubbelrum, inklusive frukost på, bra medelklasshotell i Beaune
 • Måltider enligt programmet (*):
  • 3 gastronomiska flerrätters-luncher med lokala specialiteter hos vinproducenter, inklusive högklassiga viner, bl.a. grand cru:er
 • Start- och slutpunkt: Beaune, Bourgogne
 • Buss på plats
 • Samtliga vingårdsbesök, cirka 3 per dag, med omfattande privata vinprovningar
 • Tolkning till svenska vid besöken (vissa besök kan dock vara på engelska)
 • Vinguidning och reseledning på svenska av BKWines expertguide

(*) Se även nedan angående måltiderna.

I resans pris ingår inte:

 • Resan ner och hem

Du tar dig själva till Beaune.

Vi ger gärna tips om resesätt och kan förmedla kontakt med en av våra resebyråpartners för bokning av flyg om du vill få hjälp med det.

Vi kan också varmt rekommendera att spendera några extra dagar här om man vill förlänga semestern.

För att denna resa ska bli av krävs att vi har minst 10 deltagare vid ”sista bokningsdatum”.

Boka resan

Sista bokningsdatum: 15 juni 2020

Bokning bekräftas genom inbetalning av bokningsavgiften på 3000 SEK.

Detaljer om hur du betalar får du vid bokning. Resterande avgift ska vara inbetald senast en månad före avresedatum (se BKWines resevillkor). Betalning görs via banktransfer till BKWines svenska konto. Du får detaljerad information när du bokar resan.

Läs mer viktig information om resegaranti, resevillkor och innehållet i våra resor nedan. Och om varför du ska resa med just BKWine.

Boka hos Britt:

Intresseanmälan:

"Jag är intresserad av Bourgogne-resan i oktober!"

(*) = obligatorisk info

Finns det plats(er) kvar?
Bara nyfiken på info
Jag vill boka plats!

Ämne (*)
    Antal personer:

Ditt meddelande (*)

Ditt namn (*)

Din e-postadress (*) (kontrollera stavningen!) och telefonnummer

Info: Vi skickar dig en kopia på detta mail. Om du INTE har fått denna mailkopia inom några minuter så har nog något gått fel! Kanske var det ett stavfel i din mailadress? (Titta i din spamfolder också.) Pröva en gång till eller skicka oss ett mail till vår mailadress som du hittar här ovan i bokningsinfon. I de flesta fall så svarar vi på ditt mail inom en dag.


Mer om våra resor

v.19.01

Om de vinproducenter vi besöker

En vinmakare i Bourgogne

En vinmakare i Bourgogne, copyright BKWine Photography

Vi vill att du ska få uppleva det bästa och det mest intressanta.

Vi lägger ner stort arbete på att hitta riktigt bra vinbesök. Ofta är det inte de mest ”kända” vingårdarna som är de intressantaste vinegendomarna i en viss vinregion.

Riktigt roligt och spännande blir det när man träffar vinmakaren eller ägaren själv, och kanske t o m hans (eller hennes) familj på vinslottet – och börjar diskutera och komma dem inpå livet, och kanske äter lunch hemma hos dem eller på vinegendomen.

Behöver vi tillägga att vi alltid har privata vinprovningar på egendomarna?

Därför är resan inte ”fullspäckad” med besök. Men ofta blir det ändå snålt om tid eftersom diskussionen – och vinprovningen! – lätt drar ut på tiden…

Våra resor är upplagda med en blandning av små familjeproducenten och mer internationellt kända vinegendomar – allt noga utvalt för att du ska få en unik upplevelse och en bra inblick i vindistriktets karaktär, traditioner och kultur.

Alla besök är inte ”spikade” när vi skriver programmet eftersom vi kontinuerligt jobbar på och förbättrar programmet. De domäner / vinslott / vingårdar som vi besöker kan därför delvis bli andra än de som omnämns i programmet. Kontakta oss ifall du vill veta mer, eller om du har några särskilda önskemål.

Med de kontakter vi har och vår erfarenhet av vinvärlden, efter mer än 20 år som vinjournalister, med mer än tio vinböcker skrivna, och som vinresearrangörer, har vi unika kontakter och en ojämförlig kunskap. Du kan vara säker på att du får de bästa vinreseupplevelserna med BKWine.

Om våra måltider

Vinprovning och lunch hos en vinproducent

Vinprovning och lunch hos en vinproducent, copyright BKWine Photography

Vin och mat hör intimt ihop. Det hör till vår filosofi; vin är en del av gastronomin. En vintur med oss är därför också en exklusiv gastronomisk upplevelse.

De måltider som ingår i en resa är ofta på en hög gastronomisk nivå. Ibland är det hemma hos en vinproducent, kanske i vinkällaren, som vi kombinerar mat och vin. Ibland kan det vara en gourmetmåltid på en lyxig restaurang. I andra fall är det inte på en på en prestigefylld gourmetrestaurang utan på en lokal krog; inte alltid lyx, men alltid charm och kvalitet.

I samtliga fall lägger vi vikten på den lokala maten och hur man i vindistriktet kombinerar mat och vin.

Förvänta dig inte en picknick med färdigblandad sallad och skinka från snabbköpet, vin i plastglas… Föreställ dig istället en specialkomponerad lunch med tre-fyra rätter (ibland mer) och goda viner.

En vinresa med BKWine är också en kulinarisk upplevelse både för vinälskaren och för gourmeten. En verklig gourmetresa.

Resegaranti

BKWine är en svensk researrangör. BKWine har resegaranti hos Kammarkollegium, i enlighet med svensk lag och EU-regler, så att du kan känna dig trygg när du bokar hos oss. BKWine följer de riktlinjer som Konsumentverket definierat i samarbete med resebranschen vad gäller paketresor. Kontrollera alltid att din researrangör har ställt resegaranti!

Läs mer om detta i våra resevillkor.

Informationen nedan kommer från Kammarkollegiet. Alla ”paketresearrangörer” ska obligatoriskt ha denna information i sina reseprogram, i anslutning till där man bokar:

”De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302.

Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Företaget BKWine AB kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.

Dessutom har företaget BKWine AB enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.

Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302.”

Läs mer om detta på vår sida med information om resegaranti.

Hälsa, vaccination, mm

Våra resor ställer inga särskilda krav på hälsa. Dock kan det bli en hel del promenerande i vingårdar och i källare liksom att besök och provningar ofta kan vara stående. Läs mer om det i våra resevillkor. Kontakta oss om har några frågor.

De flesta av våra resmål har inga speciella krav på vaccination, hälsa eller hälsointyg. Krav på vaccination och liknande är dock beroende på vilken nationalitet man har och/eller vilket land man kommer ifrån, så det är omöjligt att ge allmängiltiga riktlinjer. Läs mer om detta i våra resevillkor och kontakta din läkare, en vaccinationscentral eller oss om du har frågor.

Reseförsäkring

BKWine tillhandahåller inte reseförsäkring. Vill du ha reseförsäkring, kontrollera om din hemförsäkring redan innehåller en eller kontakta ditt vanliga försäkringsbolag eller en reseförsäkringsspecialist.

Varför resa med BKWine?

Flaskor, flaskor vilande i vinkällaren

Flaskor, flaskor vilande i vinkällaren, copyright BKWine Photography

Vi är experter på vinresor och vinturism, men även på vin i ett bredare perspektiv.

Ingen annan researrangör har samma erfarenhet av vinresor och matresor eller samma kunskap om vin som vi på BKWine.

Vi har gjort hundratals vinresor och matresor. Det är det här vi älskar att göra, därför att det är roligt, trevligt, och spännande. Vi vill inget hellre än att dela med oss av alla dessa upplevelser till dig.

Våra resor är inte till för att få dig att köpa vin från en viss producent, till skillnad från resor arrangerade av vinimportörer eller vinhandlare, som givetvis väljer besök hos deras egna huvudmän/vinproducenter. Istället kan vi välja de vingårdsbesök som är bäst för dig!

Vare sig du är en ”total nybörjare” och novis på vin och mat, eller en erfaren räv i vinbranschen så kommer vi att ge dig en alldeles unik upplevelse. På ett sätt som ingen annan researrangör kan.

Vi skriver i vintidningar och har gjort vinböcker som fått pris bl.a. som världens bästa. Vi ombeds regelbundet att delta som vindomare i internationella vintävlingar.

Vi besöker själva runt 300 vingårdar varje år. Vi har organiserat flera hundra vinresor sedan tjugo år tillbaks. Konferenser om vinturism och kulinariska resor ber oss emellanåt att delta som talare på branschevenemang för att dela med oss av vår erfarenhet.

Till och med FN och Världsbanken har frågat oss om råd om vinturism. Det är vi stolta över!

Vi väljer ut våra resmål och våra besök med stor omsorg. Inte för att de råkar ha ett ”känt namn” eller är trendiga just nu utan för att de ger en speciell upplevelse. Ger dig en speciell upplevelse när du kommer dit med BKWine.

Vare sig du längtar efter en kort men intensiv “vinhelg”, en helgresa med vin, eller en längre vin-semester kan du vara säker på att du får en resa med kvalitet – en upplevelse för livet med BKWine. Eller i alla fall en upplevelse som räcker fram till nästa gång du kommer på en BKWine-resa. Väldigt många av våra resenärer är återkommande kunder!

En vinresa eller matresa med BKWine är alltid guidad av en kunnig BKWine-guide, din ”ciceron”, som är specialist på vinet, gastronomin, kulturen och språket.

Utmärkelser och omnämnanden

Några utmärkelser och omnämnanden vi och våra resor fått:

 • World’s Top Wine tours av Travel & Leisure Magazine, världens största resetidning
 • Best Wine Tasting Holidays, på AOL Travels topplista med de bästa vinresorna
 • Av Munskänkarna rekommenderade resor – samtliga våra vinresor
 • World’s Best Wine Book for Professionals liksom Sveriges bästa vinbok
 • Sveriges bästa vinbok för professionella och silver i kategorin World’s Best Wine Education Book
 • OIVs (International Organisation of Vine and Wine) bokpris, enda svenska författare som fått deras prestigefyllda “Nobelpris i vinlitteratur”.
 • Årets vinprofil av Munskänkarna
 • The Wine Media Power List, en av fem svenskar, på Wine Business Internationals lista över inflytelserika vinskribenter

Mer om varför man ska välja BKWine när man vill åka på en vinresa eller gourmetresa.

Mer om vad de som rest med oss säger om våra vinresor och matresor.

Viktigt att veta

Vi reser alltid i små grupper. Maximalt antal deltagare är runt 20 personer. Detta är viktigt för att besöken ska bli så intressanta, trevliga och kvalitativa som möjligt. Vi gör inte resor med ”minimum 20 personer, maximum 45”… Detta gör en enorm skillnad i kvalitet och upplevelse (och påverkar förstås även priset). Vi är måna om att du får ett personligt mottagande och en minnesvärd och unik vinresa.

Det är viktigt att du läser våra resevillkor!

Du organiserar själv din resa till resedestinationen, för de flesta av våra resor, men vi kan hjälpa till. Väl på plats tar vi hand om allt.

För mer inspiration

Läs vår vinreseblogg. Och även:

 • Tipsa en vän om denna resa: använd Share/Save-knappen nedan!

Nyhetsbrev om vin

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin, BKWine Brief. Varje månad kommer det med nyheter från vinets värld, restaurang- och resetips, rekommendationer på bra vinproducenter och mycket annat. Och en av Sveriges mest omfattande bevakningar av Systembolagets nyhetsutsläpp. Plus förstås senaste nytt om våra vinresor och matresor!

Skräddarsydda resor

Vi gör även skräddarsydda vinresor och gourmetresor om du vill resa på andra datum eller till andra destinationer; specialgjorda resor för privatpersoner, vinklubbar, företag m.m.

Print Friendly, PDF & Email

, , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Comment

Subscribe to comments:

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Prenumerera på BKWine Brief!

Fyll i din emailadress:


Gör dina vänner glada!

Och oss också. Dela och Gilla detta!

Nyhetsbrev om vin & resor!