Vinresor Italien hösten 2018

Våra italienska destinationer bjuder på både klassiker som Toscana, Piemonte och Veneto och de södra delarna som Apulien med fantastisk miljö och härliga vinproducenter. Vi introducerar dessutom en ny resa med fokus på mat!

  • Veneto: Valpolicella, amarone och Soave, 12-16 september. Djupdykning i amarone – originalet! – och i valpolicella. Vi bor i underbara Verona och besöker även ett dynamiskt Soave som fått en nytändning.
  • Toscana, vin & mat, 26-30 september. Vi besöker Florens, Siena, Chianti och Montalcino. Matlagningen är en av många höjdpunkter. Vi lär känna sangiovese-druvan i dess många olika skepnaderna.
  • Piemonte, Barolo, Barbaresco, vin & mat, 10-14 oktober. Barolo och Barbaresco och andra nebbiolo-viner men också barbera, tryffelmarknad, fantastisk lunch med vit tryffel och tryffelletning med hund. En upplevelse.
  • Italiensk matresa, 17-21 oktober. Vi bor i Bologna och Modena, Italiens gastronomiska hjärta! Matlagning, balsamico, parmaskinka och parmesan-ost står på programmet. Och även vin förstås!
  • Apulien, Syditalien, 24-28 oktober. Italiens vackra klack bjuder på primitivo-druvan och härlig gastronomi. Staden Lecce är ett mästerverk.

Du hittar fullständiga reseprogram med alla detaljer på sajten BKWine Vinresor.

Boka nu!

Katedralen i Lecce

Katedralen i Lecce, copyright BKWine Photography

Print Friendly, PDF & Email

, , , ,

No comments yet.

Leave a Comment

Subscribe to comments:

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Prenumerera på BKWine Brief!

Fyll i din emailadress:


Gör dina vänner glada!

Och oss också. Dela och Gilla detta!

Nyhetsbrev om vin & resor!