Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Bordeaux, 2-6 oktober 2024

Dela/gilla reseprogrammet:

Vinresa i Bordeaux: en klassisk vinresedestination med lyxiga slott och ambitiösa vinmakare

— I Bordeaux finns världsberömda slott och viner i världsklass. Men här finns också spännande nya initiativ, viktiga för framtiden för denna enastående vinregion. Här finns yngre, mycket motiverade vinproducenter. På denna resa besöker vi grand cru classé-slott, men också andra slott som är mindre välkända men lika kvalitetsmedvetna. Vi åker till de berömda distrikten Médoc, Saint-Émilion och Graves. I slutet av resan kommer vi att ha diskuterat vinodling, vinifiering och årgångar. Du kommer att veta mycket om Bordeaux.

I korthet

 • 4 nätter
 • Privata provningar, ca 10
 • Boende i Bordeaux
 • Lyxiga slottsluncher
 • 19 200 SEK
 • Médoc
 • Saint Emilion
 • Graves
 • Entre-deux-Mers

Boka nu!

Under tre hela dagar reser vi runt i de olika distrikten i Bordeaux. Vi besöker prestigefyllda slott men också mindre, familjeägda egendomar.

Vi kommer att ha privata provningar på alla slotten vi besöker. Vi äter tre gastronomiska luncher, några riktigt lyxiga måltider, tillsammans på vinslott. Det är så fantastiska måltider att några av dem lätt skulle konkurrera med stjärnkrogar.

Vi kommer att bo fyra nätter i staden Bordeaux, en elegant och mycket vacker stad med drygt en halv miljon invånare. På kvällarna kan du strosa runt och utforska sevärdheterna och restaurangerna i Bordeaux på egen hand.

Den fantastiska Miroir d’Eau i staden Bordeaux
Den fantastiska Miroir d’Eau i staden Bordeaux, copyright BKWine Photography
Den fantastiska Miroir d’Eau i staden Bordeaux
Den fantastiska Miroir d’Eau i staden Bordeaux, copyright BKWine Photography

Bordeaux är nog en av Frankrikes tjusigaste städer och fascinerande att besöka. En blandning av breda avenyer, lyxiga butiker och häpnadsväckande renässansfasader. Gamla stans slingriga små gränder är fyllda med barer och små restauranger.

Staden är också välförtjänt på UNESCOs världsarvslista. Läs mer om den i vår Bordeaux stadsguide.

Vi träffas i Bordeaux, som är lätt att nå. Staden har en internationell flygplats och är bara 2 timmar från Paris med snabbtåget TGV. Du anländer onsdag kväll. Torsdag morgon plockar vår buss upp oss för våra första vingårdsbesök. Söndag är hemresedag.

Resan leds av en av BKWines expertguider.

Ett elegant slott i Médoc, Bordeaux
Ett elegant slott i Médoc, Bordeaux, copyright BKWine Photography
Ett elegant slott i Médoc, Bordeaux
Ett elegant slott i Médoc, Bordeaux, copyright BKWine Photography

Program — Vinresa i Bordeaux

Preliminärt program.

För mer detaljer kontakta BKWine.

Vissa detaljer i programmet kan vara annorlunda, t.ex. vilka vingårdar vi besöker. Vi lägger ner stort arbeta på att se till att våra besök blir speciella minnesvärda upplevelser. Därför besöker vi ofta andra vingårdar än de som är stora och kända, med många besökare och många anställda guider. Istället har vi valt att ge dit en mer unik och personlig upplevelse med besök hos noga utvalda producenter där vi ofta (men inte alltid) träffar ägaren eller vinmakaren.

Programmet i korthet

 • Dag 1, onsdag — Ankomst till Bordeaux
 • Dag 2, torsdag — Médoc, La Route des Châteaux
 • Dag 3, fredag — Saint Emilion
 • Dag 4, lördag — Graves och Entre-deux-Mers
 • Dag 5, söndag — Hemfärd

Onsdag, 2 oktober — ankomst till Bordeaux

Ankomst till Bordeaux. Incheckning på vårt trevliga och centralt belägna 4-stjärniga hotell.

Staden Bordeaux är centrum för all vinhandel, men idag ser man fler nyrenoverade renässanspalats och barockbyggnader, lyxiga butiker och universitetsstudenter än vinupplag.

Bordeaux är utan tvekan en av Frankrikes mest eleganta städer, där den ligger på stranden av Garonnefloden. Vad som förr var parkeringsplatser och vinlager är nu ett myller av kaféer, vinbarer och restauranger. Här kan man hitta allt från stjärnkrogar till mysiga kvartersrestauranger.

De två saker som är ett måste är att gå på upptäcktsfärd i Gamla Stan och ta en promenad längs med flodkajen och i kvällningen se Place de la Bourse med Miroir d’Eau.

Kvällen är fri för att upptäcka staden. Kanske börjar du med en aperitif på vinbar? Varför inte prova en Lillet, en lätt kryddad drink gjord på en bas av vin, som ”uppfanns” av bröderna Paul och Raymond Lillet i Graves 1872? Den tillverkas fortfarande på samma plats i staden Podensac där de började. Den blev världsberömd när den beställdes av James Bond i Casino Royale. Vi ger dig gärna våra favoritadresser.

Caféer och restauranger i staden Bordeaux
En kväll på Quai des Chartrons med restauranger och uteserveringar, Bordeaux, copyright BKWine Photography
En kväll på Quai des Chartrons med restauranger och uteserveringar, Bordeaux
En kväll på Quai des Chartrons med restauranger och uteserveringar, Bordeaux, copyright BKWine Photography

Torsdag, 3 oktober — Médoc

Vår buss hämtar oss vid hotellet efter frukost. Denna dag ska vi utforska Médoc-halvön, hemvist för många av de stora, klassiska Bordeaux-slotten. Cabernet sauvignon är den stora druvan.

Här i Médoc växer vinrankorna på en smal remsa längs havsviken Gironde medan sträckan utmed Atlantkusten är täckt med tallskog som skyddar vinodlingarna mot regn och havsvindar.

Vi åker route des châteaux norrut. Det är en spektakulär resa. De pampiga slotten, några är snarare palats, ligger som ett radband längs med vägen. Vi åker genom Margaux, Saint-Julien och Pauillac och hela vägen upp till Saint Estèphe.

Vi kommer att se många kända och berömda vinslott och vingårdar där den strama cabernet sauvignon dominerar. Lätt kuperade vingårdar med utsikt över floden är det bästa läget. Vi besöker tre olika slott, både stora, pampiga och mindre familjeägda.

Dagen inkluderar också en flerrätters gastronomisk lunch på ett prestigefyllt och elegant Médoc-slott.

Vi börjar med ett besök i vingården och källaren och detta följs av en vinprovning och lunch. Detta är en exceptionell gastronomisk upplevelse i nivå med en lyxig restaurangmåltid. Den enda skillnaden är att du kommer att njuta av den i den lugna miljön i slottets matsal eller i trädgården, om vädret tillåter. Naturligtvis kommer ett urval av viner att matchas med de olika rätterna.

Tidig kväll är vi tillbaka i Bordeaux. En promenad längs floden är ett måste. Den berömda ”vattenspegeln” framför Place de la Bourse är spektakulär i skymningen. Det finns också många utmärkta restauranger längs den nyrenoverade kajen.

Fatkällaren på ett stort slott i Bordeaux
Fatkällaren på ett stort slott i Bordeaux, copyright BKWine Photography
Fatkällaren på ett stort slott i Bordeaux
Fatkällaren på ett stort slott i Bordeaux, copyright BKWine Photography

Fredag, 4 oktober — Saint Emilion

Idag åker vi över floderna Garonne och Dordogne för att besöka den högra stranden (rive droite). Här finns Saint Emilion, Pomerol och Fronsac.

Landskapet är mer kuperat här än i Médoc och slottet är mindre. Det är också härifrån de dyraste vinerna från Bordeaux kommer.

Här besöker vi små familjeslott med höga ambitioner. Vi kommer att gå ut i vingårdarna. Producenterna kommer att förklara hur de arbetar för att få de allra bästa druvorna, vilket naturligtvis är av yttersta vikt för vinets kvalitet. Ett av slotten vi besöker är ekologiskt certifierat.

Lunchen kommer att vara på ett berömt grand cru classé-slott. Slottet har en liten men imponerande och modern vinanläggning och en stor, spektakulär kalkstenkällare. Här har man brutit sten som under åren har använts för att bygga hus i området. Efter besöket serveras en utsökt lunch i matsalen på detta mindre slott.

Det blir tid för en promenad i pittoreska Saint-Emilion före vårt eftermiddagsbesök. Denna charmiga, lilla medeltida stad finns på UNESCOs världsarvslista och den får man inte missa.

Vi kommer tillbaka till vårt hotell i Bordeaux tidig kväll. Resten av kvällen är fri för fortsatt utforskning av staden. Om du inte redan har gjort det, ta en promenad och beundra den storslagna arkitekturen i Gamla Stan.

Den medeltida staden Saint Émilion
Den medeltida staden Saint Émilion, copyright BKWine Photography
Den medeltida staden Saint Émilion
Den medeltida staden Saint Émilion, copyright BKWine Photography

Lördag, 5 oktober — Graves och Entre-deux-Mers

Vi ska idag besöka distrikten Graves och Entre-deux-Mers. Graves är känt både för sina vita och röda högklassiga viner. I Entre-deux-Mers görs mycket av det lite enklare Bordeaux-vinet. Men inte bara. Här finns mycket dynamik idag och många slott satsar oerhört mycket för att få den uppmärksamhet de förtjänar.

Graves är uppkallad efter sin fina, steniga jord som ger både bra dränering och värme till vinstockens rötter. Vi börjar dagen med ett besök i den norra delen av Graves, Pessac-Léognan. I själva verket är Pessac-Léognan en enklav i Graves-regionen, skapad 1987. Det ligger nära staden Bordeaux centrum och några av slotten här är idag totalt omgivna av förortsbostäder.

Vi besöker Château de France, där vinmakaren och ägaren Arnaud Thommasin producerar både vita och röda viner. Slottet ligger på en liten kulle med fin utsikt över vingårdarna.

De vita vinerna från Bordeaux är verkligen magnifika och väl värda att provas, särskilt som idag mindre än 10 % av vinerna i Bordeaux är vita. Jämför detta med för 50 år sedan, när vitt vin stod för hälften av produktionen.

Vi stannar i Pessac-Léognan för vår lunch som blir på ett charmigt grand cru classé-slott. Vi besöker vingården och källaren innan vi avnjuter av en lunch tillagad av en mycket talangfull kock. Maten kombineras med några utmärkta viner från slottet. Det blir en gastronomisk upplevelse som är värd en eller flera Michelin-stjärnor.

Vi kommer sedan att åka över floden Garonne, till Entre-deux-Mers. Här ska vi besöka ett av de “moderna” slotten där en mycket entusiastisk och begåvad vinmakare utmanar de stora och berömda slotten i Médoc och Saint Émilion.

Vi kommer tillbaka till Bordeaux tidig kväll. Återigen kan du njuta av stadens stora utbud av restauranger och vinbarer. Kanske ett glas sauternes med din dessert?

Mogen cabernet sauvignon, dags att skörda, Margaux, Medoc, Bordeaux
Mogen cabernet sauvignon, dags att skörda, Margaux, Medoc, Bordeaux, copyright BKWine Photography
Mogna och fina druvor just innan skörd i Bordeaux
Mogna och fina druvor just innan skörd i Bordeaux, copyright BKWine Photography

Söndag, 6 oktober — Hemfärd

Resan slut efter frukost och därefter hemfärd på egen hand.

Vissa detaljer i programmet kan vara annorlunda, t.ex. vilka vingårdar vi besöker. Vi lägger ner stort arbeta på att se till att våra besök blir speciella minnesvärda upplevelser. Därför besöker vi ofta andra vingårdar än de som är stora och kända, med många besökare och många anställda guider. Istället har vi valt att ge dit en mer unik och personlig upplevelse med besök hos noga utvalda producenter där vi ofta (men inte alltid) träffar ägaren eller vinmakaren.

Slå till!

Vi vill gärna ha dig med.

Dekantering av vin inför provningen på ett slott i Bordeaux
Dekantering av vin inför provningen på ett slott i Bordeaux, copyright BKWine Photography
Dekantering av vin inför provningen på ett slott i Bordeaux
Dekantering av vin inför provningen på ett slott i Bordeaux, copyright BKWine Photography

Ännu mer info

Vi har tidigare skrivit om hur det är att komma med på en vinresa till Bordeaux och vad vi gör, vad du kan förvänta dig.

Några videor från vingårdsbesök och annat:

Boken om Bordeaux

Vår bok om Bordeaux: “Guide till vinets värld: Bordeaux”

Bordeaux, vinerna, distrikten, producenterna är en oumbärlig guide för dig som vill veta mer om detta världsberömda vindistrikt, dess viner och vinproducenter. Den ingår i serien Guide till vinets värld och är skriven av Britt Karlsson och Per Karlsson, flerfaldigt prisbelönta vinboksförfattare och vinresearrangörer. Boken är i lätthanterligt pocketformat och rikt illustrerad, men samtidigt fylld av fakta, skriven av experter på området.”

Bokserien ”Guide till vinets värld” har vunnit första pris i den prestigefyllda tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur i kategorin ”reseguider”.

Bordeaux, vinerna, distrikten, producenterna, vinbok av BKWine, Britt & Per Karlsson

Boken om franska viner

Du kan också få en översikt över hela Frankrike; alla landets vindistrikt, vinproducenterna, och vingårdarna i boken “Vinlandet Frankrike”. Den innehåller även fyllig information om appellationer, druvor, lagar och regler, geografi, mat, historia och mycket annat. Boken har vunnit flera priser, bland annat OIVs prestigefyllda ”Nobelpris i vinlitteratur”, enda svenska bok som fått det priset. Läs mer här om boken “Vinlandet Frankrike, trend och tradition”.

Vi har skrivit det svenska standardverket om Bordeaux och regionens viner, och om hela Frankrike, så du kan knappas hitta någon researrangör mer insatt i vinet, maten och gastronomin.

Vinlandet Frankrike, av Britt och Per Karlsson

Fakta — vinresa Bordeaux

Datum: 2-6 oktober 2024

Pris: 19 200 SEK

Enkelrumstillägg: 3300 SEK

I resans pris ingår:

 • 4 hotellnätter i dubbelrum, inklusive frukost, på bra medelklasshotell
  • 4-stjärniga Hotel Majestic mitt i centrala Bordeaux
 • Måltider enligt programmet (*):
  • 3 gastronomiska flerrätters-luncher med lokala specialiteter inklusive provning med olika viner hos vinproducent eller lokal restaurang
 • Start- och slutpunkt: Bordeaux
 • Buss på plats
 • Samtliga vingårdsbesök, cirka 3 per dag, med omfattande privata vinprovningar
 • Tolkning till svenska vid besöken (vissa besök kan dock vara på engelska)
 • Vinguidning och reseledning på svenska av BKWines expertguide under hela resan

(*) Se även nedan angående måltiderna.

I resans pris ingår inte:

 • Resan ner och hem.

Du tar dig själv till Bordeaux.

Vi ger gärna tips om resesätt och kan förmedla kontakt med en av våra resebyråpartners för bokning av flyg om du vill få hjälp med det.

Man tar sig lätt från Paris till Bordeaux med TGV, snabbtåget. Det tar två timmar från Paris Montparnasse eller drygt tre timmar med tåg från flygplatsen Charles de Gaulle. Tågbiljetter släpps normalt sett tre månader innan avresa. Det är lätt att boka biljetter på internet på franska eller engelska.

Vi kan också varmt rekommendera att spendera några extra dagar här om man vill förlänga semestern.

För att denna resa ska bli av krävs att vi har minst 10 deltagare vid ”sista bokningsdatum”. Maximalt antal deltagare på resan: 20.

Boka resan

Sista bokningsdag: 1 juli 2024 Inga fler bokningar!

Bokning bekräftas genom inbetalning av bokningsavgiften på 4500 SEK. Resterande avgift ska vara inbetald senast 30 dagar före avresedatum (se BKWines resevillkor). Betalning görs via banköverföring till BKWines svenska konto. Du får detaljerad information när du bokar resan. Det är viktigt att du läser våra resevillkor.

Läs mer viktig information om resegaranti, resevillkor och innehållet i våra resor nedan. Och om varför du ska resa med just BKWine.

Boka hos Britt:

 • Tel. Sverige: 08-559 22 155
 • Tel. Frankrike: +33 1 58 88 04 66 eller +33 6 80 45 35 70
 • Skype: “bkwine”. Ring oss på skype.
 • email: info@bkwine.com, eller formuläret nedan.
 

“Jag vill boka resan” eller “Jag vill ha mer info”

* = obligatorisk info

Viktigt: Vi skickar dig automatiskt en kopia på detta mail. Om du inte har fått denna mailkopia inom några minuter så har nog något gått fel! 1) Kontrollera din spamfloder, 2) försök att skicka en gång till, du kanske stavade fel på din mailadress. Eller skicka oss ett vanligt mail till vår mailadress som du hittar här ovan. I de flesta fall så svarar vi på ditt mail inom en dag.

Tipsa dina vänner om det här programmet

Kanske kan någon av dina vänner vara intresserad av att komma med på vinresan? Tipsa dem om programmet och fråga om de kanske har lust att komma med dit på resan. Dela med dig av programmet på sociala nätverk eller skicka ett mail:

Mer om våra resor

Varför resa med BKWine?

Vi, Britt & Per Karlsson, är experter på vinresor och vinturism, men även på vin i ett bredare perspektiv. Vi är internationellt publicerade vinskribenter och vi har skrivit tio prisbelönta böcker.

Ingen annan researrangör har samma erfarenhet av vinresor och matresor eller samma kunskap om vin som vi på BKWine.

Vi har gjort hundratals vinresor och matresor. Det är det här vi älskar att göra. Vi jobbar seriöst. Detta är ingen hobby eller sidoverksamhet för oss. Vi vill inget hellre än att dela med oss av alla dessa fantastiska upplevelser till dig.

Alla våra resor leds av guider med djupgående vinkunskaper. I många fall är det vi själva som leder resorna.

Läs mer om varför du borde välja BKWine för din vin- och matresa.

Tusentals glada och nöjda kunder

Under åren har tusentals vinälskare rest med oss. Många kommer tillbaka för att resa igen och igen med BKWine till nya vinregioner. Våra mest trogna kunder har varit på mer än tio BKWine-resor. Vi är glada och stolta över att ha så trogna kunder.

Läs mer vad kunder säger om våra resor.

Utmärkelser och omnämnanden

Vi är stolta och glada över att ha fått många utmärkelser och positiva omnämnanden, till exempel:

 • World’s Top Wine Tours av Travel & Leisure Magazine, världens största resetidning
 • Best Wine Tasting Holidays, på AOL Travels topplista med de bästa vinresorna
 • Av Munskänkarna rekommenderade resor, samtliga våra vinresor
 • World’s Best Wine Book for Professionals, Sveriges bästa vinbok, Årets Bok med flera bokpriser
 • Tre gånger OIVs bokpris, International Organisation of Vine and Wine, enda svenska författare som fått detta prestigefyllda “Nobelpris i vinlitteratur”.
 • Årets vinprofil av Munskänkarna, en ära tilldelad Britt 2011
 • The Wine Media Power List, en av fem svenskar, på Wine Business Internationals lista över inflytelserika vinskribenter

Om de vinproducenter vi besöker

Vårt mål är att du ska uppleva något av det bästa och mest intressanta i vinvärlden, när det gäller vin och mat.

Vi lägger ner mycket arbete på att skapa enastående vinbesök, och på det viset är vi ganska annorlunda än många vinresearrangörer. Det är inte alltid de mest berömda, de internationellt kända egendomarna som erbjuder de bästa vinupplevelserna. Det är ganska enkelt att organisera en vinresa med de mest kända och uppskrivna namnen i vinvärlden. Men på den typen av resor träffar du sällan vinproducenten eller ägaren. Du är helt enkelt en av tusentals besökare de får varje år.

Vi gör saker annorlunda. Med BKWine Vinresor kommer du att träffa människorna bakom etiketten, ofta vinmakarna och / eller ägarna. Tack vare dem får du en unik, verkligen personlig upplevelse och en inblick i vinvärlden som ingen annan kan erbjuda. När du reser med BKWine är du mer som en speciell gäst än en turist.

Vi har personliga kontakter och oöverträffad kunskap tack vare mer än 20 år som vinjournalister, med 10 vinböcker publicerade och som vinresearrangörer med mer än 30 års erfarenhet. Du kan vara säker på att få de bästa vinreseupplevelserna med BKWine Vinresor.

Läs mer om de vinproducenter och vingårdar som vi besöker.

En riktig gourmetupplevelse: mat och gastronomi

För oss är vin och mat intimt sammankopplade. Detta är en grundläggande del av vår vinresefilosofi. Därför är en vinresa med BKWine alltid en enastående kulinarisk upplevelse både för vinentusiasten och för gourmeten. En BKWine-resa också är en gastronomisk resa som utforskar det spännande förhållandet mellan mat och vin.

Läs mer om måltider: mat och gastronomi på våra resor.

Resegaranti och resevillkor

BKWine är en svensk researrangör. BKWine har resegaranti hos Kammarkollegium, i enlighet med svensk lag och EU-regler, så att du kan känna dig trygg när du bokar hos oss. BKWine följer de riktlinjer som Konsumentverket definierat i samarbete med resebranschen vad gäller paketresor. Kontrollera alltid att din researrangör har ställt resegaranti.

Läs mer om resegaranti och konsumentskydd och läs också de för dig mycket viktiga resevillkoren.

Informationen nedan kommer från Kammarkollegiet. Alla ”paketresearrangörer” ska obligatoriskt ha denna information i sina reseprogram, i anslutning till där man bokar:

 • ”De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302.
 • Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Företaget BKWine AB kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.
 • Dessutom har företaget BKWine AB enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.
 • Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302.”

Hälsa, vaccination, mm

Våra resor ställer inga särskilda krav på hälsa. Dock kan det bli en hel del promenerande i vingårdar och i källare liksom att besök och provningar ofta kan vara stående. Läs mer om hälsa i våra resevillkor. Kontakta oss om har några frågor.

De flesta av våra resmål har inga speciella krav på vaccination, hälsa eller hälsointyg. Krav på vaccination och liknande är dock beroende på vilken nationalitet man har och/eller vilket land man kommer ifrån, så det är omöjligt att ge allmängiltiga riktlinjer. Läs mer om detta i våra resevillkor och kontakta din läkare, en vaccinationscentral eller oss om du har frågor.

Vi kan alltid tillmötesgå matallergier. Men för att vi ska kunna hantera dem måste du informera oss om alla allergier innan resan startar.

Läs mer i ”vanliga frågor” och i bokningsvillkoren.

Reseförsäkring

BKWine tillhandahåller inte reseförsäkring. Vill du ha reseförsäkring, kontrollera om din hemförsäkring redan innehåller en eller kontakta ditt vanliga försäkringsbolag eller en reseförsäkringsspecialist.

Skräddarsydda resor

Vi gör även skräddarsydda vinresor och gourmetresor om du vill resa på andra datum eller om du vill ha något annat än det vi just nu har på programmet. Vi arrangerar skräddarsydda resor för privatpersoner, företag, vinklubbar m.m.

Viktigt att veta

Vi reser alltid i små grupper. Antalet personer i gruppen kan variera. Maximalt antal deltagare är runt 20 personer. Detta gör en stor skillnad i kvalitet och upplevelse. Vi är måna om att du får ett personligt mottagande och en minnesvärd och unik vinresa.

Det är viktigt att du läser våra resevillkor!

Du organiserar själv din resa till destinationen, för de flesta av våra resor. Väl på plats tar vi hand om allt.

Mer inspiration

Läs vår vinreseblogg. Läs också vår online-tidning BKWine Magazine med artiklar från hela vinvärlden. 

Och även:

Nyhetsbrev om vin

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin och resor, BKWine Brief. Varje månad kommer det med nyheter från vinets värld, restaurang- och resetips, rekommendationer på bra vinproducenter och mycket annat. Och en av Sveriges mest omfattande bevakningar av Systembolagets nyhetsutsläpp. Plus förstås senaste nytt om våra vinresor och matresor.

Dela/gilla programmet:

Nyhetsbrev:

Dela/gilla programmet med någon:

Prenumerera på nyhetsbrevet:

Månatligt nyhetsbrev om vin och resor.

Passa på. Prenumerera nu!

Nyfiken på mer om vinresor?

Kom med på en av våra legendariska vinresor till en av våra reguljära destinationer.

Vill du ha en alldeles egen privat vinresa? Läs mer om skräddarsydda vinresor.

Eller ta en titt på urvalet av våra populära vinresedestinationer.

Nyhetsbrev

Prenumerera pa vårt nyhetsbrev!

25 000 prenumeranter får nyheter om vin och vinresor varje månad. Du också?

Följ oss!