Vinresor till Sydamerika, Sydafrika och alla världens vinländer

Res till vinet med experterna på vin och specialisten på vinresor!

BKWine är specialisten på vinresor och matresor. Vi är också experter på vin. Världens enda vinresearrangör som vunnit svenska och internationella priser för vad vi skrivit om vin… Våra resor har också blivit utnämnda till World’s Top Wine Tours av världens största resetidning. Res med oss!

Vi organiserar vinresor och matresor till världens spännande och vackra vindistrikt. Vi vill dela med oss till dig av vår passion för vinupplevelser, enastående viner och underbara måltider. Är du en vinentusiast som söker en vinupplevelse och en vinresa utöver det vanliga? Ett minne för livet? Eller är du en nykomling i vinets värld men nyfiken på vad som händer i vingården och i vinkällaren?

Då har du kommit rätt! Till BKWine.

Chile & Argentina, 1-16 februari 2014

Succéresan till Sydamerika – Vinresan till Argentina och Chile!

Följ med på en fantastisk upptäcktsresa i vingårdarna i Chile och Argentina! Och en hisnande resa över Andernas toppar.

Vingårdar i Argentina med Anderna i bakgrunden

— Chile och Argentina. Två vinländer på var sin sida om Anderna. Båda med storslagen natur. Och några av Nya Världens allra bästa viner! Vi ser framför oss vidsträckt Pampas och Andernas höga bergstoppar men också vackra vinfält, imponerande vinanläggningar, och ett pulserande Buenos Aires.

Vi besöker flera av de allra mest högklassiga vingårdarna inklusive några mycket exklusiva men okända i Sverige, blandat med många andra sevärdheter. Härliga viner som passar perfekt till den Sydamerikanska gastronomin. En unik vin- och matresa som blir ett minne för livet.

Läs mer om den fantastiska vinresan och matresan till Chile och Argentina i Sydamerika.

Sydafrika, 28 februari – 10 mars 2014

Vinresan till Sydafrika: Stellenbosch, Franschhoek och mer!

Lär känna de ambitiösa och skickliga vinmakarna tillsammans med oss.

Vingårdar och bergsformationer i Franschhoek

— På tjugo år har vinlandet Sydafrika genomgått en revolution. Man är idag en stor producent av kvalitetsviner. Den nya generationen vinmakare har fått kvaliteten att skjuta i höjden och experimentlustan är stor. Och man lyssnar noga på vad vinkonsumenterna vill ha.

Sydafrika är också ett spektakulärt land att besöka: dramatiska berg och klippiga kuster, ett djur- och växtliv med en otrolig artrikedom; underbar safari förvisso men mycket mer än så.

Man har en egen gastronomi med många spännande och högklassiga restauranger att njuta av. I korthet: detta är en vinresa med spännande viner, utsökt mat, djur, natur och vackra vyer.

Läs mer om den fantastiska vinresan och matresan till Sydafrika.

Italien, Frankrike, Portugal och mycket mer!

Ett elegant vinslott

Ett elegant vinslott, copyright BKWine Photography

Varje år organiserar vi ett trettiotal vinresor och matresor till världens mest spännande vindistrikt med besök på de mest intressanta vingårdarna och med unika möten med vinodlarna: Frankrike, Italien, Portugal och mycket annat!

BKWines vinresor har utsetts till ”World’s Best Wine Tours” av Travel & Leisure Magazine, världens största resetidning. Våra resor är också ”av Munskänkarna rekommenderade vinresor”.

Läs mer:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om vin och resor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om vin, BKWine Brief, så får du även senaste nytt om våra resor.

BKWine Brief innehåller alltid kort information om det aktuella reseprogrammet. Men det är framför allt ett nyhetsbrev om vin, med vinnyheter, tips och rekommendationer, synpunkter och recensioner och mycket annat om vin runt om i världen.

BKWine Brief skrivs av Britt och Per, vinjournalister som även ofta skriver i vintidningar och andra publikationer, i tryck och på internet.

Som prenumerant på BKWine Brief så får du även våra kommentarer och rekommendationer på de bästa vinerna i Systembolagets lanseringar varje månad. Ja, du får faktiskt våra provningskommentarer på samtliga nya viner i Bolagets ”släpp”. BKWine Brief är en av de få publikationer som ger dig all information och inte bara lite korta urval!

Vi ser fram emot att träffa dig på en resa!

Britt & Per

Print Friendly, PDF & Email

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Comment

Subscribe to comments:

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Prenumerera på BKWine Brief!

Fyll i din emailadress:


Gör dina vänner glada!

Och oss också. Dela och Gilla detta!

Nyhetsbrev om vin & resor!