Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Rhône med Châteauneuf-du-Pape, 16-20 oktober 2024

Dela/gilla reseprogrammet:

Vinresan till klassiska Châteauneuf-du-Pape och nya stjärnor i Côtes-du-Rhône

— Floden Rhône passerar många vindistrikt på väg till sitt utlopp i Medelhavet. I sydligaste delen är vi nere i sköna Provence, med varma, bäriga och kryddiga viner. Södra Rhônedalen är idag ett dynamiskt vindistrikt med en uppsjö av intressanta vinodlare av hög kvalitet. Klassiska Châteauneuf-du-Pape har fått en nytändning tack vare en ny generation vinodlare. Tillsammans med den underbara sydfranska och provensalska maten blir det en perfekt kombination, och resa.

I korthet

 • 4 nätter
 • Privata provningar, ca 10
 • Boende i Avignon
 • Underbart landskap
 • Pris: 17 200 SEK
 • Nya stjärnor i Côtes-du-Rhône
 • Klassiska Châteauneuf
 • Gastronomiska Provence
 • Ekologiskt och biodynamiskt

Boka nu!

Det rör på sig nere i Södra Rhône. Nya producenter hamnar ständigt i rampljuset. Visserligen finns det fransmän som fortfarande betraktar vinerna från södra Rhône som enkla bistro-viner. Och dessa finns fortfarande och kan vara nog så trevliga. Men fler och fler producenter satsar på personlighet och kvalitet. Södra Rhône är en stor region. Man producerar 25 gånger så mycket vin som uppe norra Rhône. Druvor odlas nära floden men också uppe i bergen, på branta sluttningar, på slättlandet och i Rhône-deltat.

Vi kommer att bo fyra nätter i Avignon, en livlig stad, rik på sevärdheter och kulturliv. Staden med Frankrikes mest kända bro och det ståtliga palatset där påvarna bodde under en stor del av 1300-talet. Här finns många bra restauranger att uppsöka på kvällarna när du vill koppla av efter dagens vingårdsbesök.

Vingårdar och berg i Rhonedalen
Vingårdar och berg i Rhonedalen, copyright BKWine Photography
Vingårdar och berg i Rhonedalen
Vingårdar och berg i Rhonedalen, copyright BKWine Photography

Vi besöker naturligtvis Châteauneuf-du-Pape, södra Frankrikes mest prestigefyllda distrikt. Efter att ha vilat på sina lagrar ett antal år har distriktet på senare tid fått ny energi och dynamik tack vare en ny generation av ambitiösa vinodlare. Påvarna i Avignon byggde sitt sommarslott två mil norrut, i en by som sedermera fick namnet Châteauneuf-du-Pape. Det är idag en liten stad på drygt 2000 invånare, omgiven av den drygt 3000 hektar stora appellationen.

Vi kommer också att åka upp mot de vackra bergen Les Dentelles de Montmirail, Sydfrankrikes ”spetsberg” (dentelles betyder broderade spetsar). Här finns välkända vinbyar som Gigondas, Vacqueyras, Séguret, Beaumes-de-Venise, Cairanne och Rasteau. Och här visar ambitiösa producenter vad man kan åstadkomma i den förhållandevis ”enkla” appellationen Côtes du Rhône, bara man vill.

Dukat för lunch bland vingårdarna i Rhonedalen
Dukat för lunch bland vingårdarna i Rhonedalen, copyright BKWine Photography
Dags för lunch med utsikt över vingården i Rhonedalen
Dags för lunch med utsikt över vingården i Rhonedalen, copyright BKWine Photography

Överallt talas det om ekologiska viner och viner som är miljövänliga. Det tycker vi är intressant och på denna resa besöker vi flera spännande vinodlare som kan berätta mer för oss om hur det går till att vara miljövänlig ute i vingården och inne i vinkällaren. Vi kan utlova många intressanta diskussioner.

Även maten kommer att få en framstående plats på resa. Provensalska recept och sydfransk gastronomi lockar fram tankar på mogna tomater och grönsaken, härliga grillrätter, saftiga frukter av alla de sorter. Under resan kommer vi att ha tre gemensamma luncher som kommer att bli verkligt gastronomiska höjdpunkter. Ibland blir det som gäster hemma hos en vinproducent, ibland på en restaurang med regionalt typiskt kök. Det kommer att bli rikliga tillfällen att prova hur Rhônevinerna passar ihop med de olika sydfranska maträtterna!

Du tar dig lätt till Avignon med snabbtåget, TGV, från Paris eller från flygplatsen Charles de Gaulle. Man kan också flyga till Marseille och därifrån ta tåget upp till Avignon.

Resan leds av en av BKWines expertguider.

Vingård med galets roulés i Rhone
Vingård med galets roulés i Rhone, copyright BKWine Photography
Mogna druvor i en vingård i Rhonedalen
Mogna druvor i en vingård i Rhonedalen, copyright BKWine Photography

Program — Vinresa i Södra Rhône-dalen

Preliminärt program.

För mer detaljer kontakta BKWine.

Vissa detaljer i programmet kan vara annorlunda, t.ex. vilka vingårdar vi besöker. Vi lägger ner stort arbeta på att se till att våra besök blir speciella minnesvärda upplevelser. Därför besöker vi ofta andra vingårdar än de som är stora och kända, med många besökare och många anställda guider. Istället har vi valt att ge dit en mer unik och personlig upplevelse med besök hos noga utvalda producenter där vi ofta (men inte alltid) träffar ägaren eller vinmakaren.

Programmet i korthet

 • Dag 1, onsdag — Ankomst till Avignon
 • Dag 2, torsdag — Châteauneuf-du-Pape
 • Dag 3, fredag — Vacqueyras, Massif d’Uchaux, Beaumes-de-Venise
 • Dag 4, lördag — Montmirail-bergen
 • Dag 5, söndag — Hemfärd

Onsdag, 16 oktober — Ankomst till Avignon

Ankomst till Avignon. Incheckning på vårt centralt belägna, fyrstjärniga hotell som ligger bekvämt, några minuters promenad från järnvägsstationen. Hotellet är precis utanför ringmuren. Det är nybyggt, snyggt designat och håller en hög standard.

Avignon är en typisk provensalsk fransk stad. Breda avenyer kantade av lummiga plataner omväxlar med slingriga gränder som känns månghundraåriga. Det är en mycket livlig stad med massor med uteliv: caféer på alla torgen, kvarterskrogar och lyxrestauranger, vinbarer med mera.

Det man absolut inte får missa är det imponerande påvepalatset från 1300-talet, ringmuren som omsluter hela stadskärnan och den anrika bron, Pont d’Avignon. Bron heter egentligen heter Pont Saint Bénézet och den slutar abrupt mitt ute i vattnet. Fri kväll för att upptäcka staden och njuta av folklivet på en uteservering.

Påvepalatset i Avignon i skymningen över floden
Påvepalatset i Avignon i skymningen över floden, copyright BKWine Photography
Påvepalatset i Avignon i skymningen över floden
Påvepalatset i Avignon i skymningen över floden, copyright BKWine Photography

Torsdag, 17 oktober — Châteauneuf-du-Pape

Efter frukost ger vi oss ut till vår väntande buss. Vi kommer att ägna dagen åt Châteauneuf-du-Pape, södra Rhône-dalens mest kända vin.

Vi lär känna vinerna med sina härligt varma och kryddiga aromer som kanel, kryddnejlika och nyrostat kaffe. Vi inspekterar de stora, berömda, runda stenarna som är karaktäristiska för området, les galets roulés. De har förmågan att magasinera värme och hålla vinrankorna varma långt in på natten.

Vi besöker bl a Chateau de Vaudieu, ett vackert slott från 1700-talet i hjärtat av appellationen, omgivet av 70 hektar vinrankor. De gör både röda och vita Châteauneuf-du-Pape-vinerna av mycket hög kvalitet. Vi får en genomgång av hela produktionsprocessen av vinmakaren. Vi hälsar även på Domaine Duseigneur som har haft stor succé med sin Mas Louise i Sverige men som också gör fantastiska viner i Châteauneuf-du-Pape. Han gör också mycket karaktärsfulla viner från Lirac, på andra sidan floden. Egendomen är biodynamiskt certifierad.

Vi äter lunch hos en av våra producenter eller på charmig lokal restaurang med utsikt över vinfälten. Vi får då tillfälle att upptäcka hur väl dessa smakrika viner passar till mat. Det blir en flerrättersmåltid med lokala specialiteter.

Under dagen tar vi oss en närmare titt på den ganska imponerande ruinen av påvarnas sommarslott som ligger högst upp i byn. Utsikten över vingårdarna och floden är fantastisk. Om vi har tur med vädret ser vi ända bort till Avignon, två mil bort.

Sen eftermiddag är vi åter tillbaka på hotellet. Kvällen är ledig för avkoppling.

Stenarna i vingården i Châteauneuf-du-Pape
Stenarna i vingården i Châteauneuf-du-Pape, copyright BKWine Photography
Châteauneuf-du-Pape med ruinen och stenarna i vingården
Châteauneuf-du-Pape med ruinen och stenarna i vingården, copyright BKWine Photography

Fredag, 18 oktober — Vacqueyras, Massif d’Uchaux, Beaumes-de-Venise

Idag besöker vi två ekologiska och biodynamiska egendomar. Som dessutom gör fantastiska viner. Vi får en bra inblick i hur man sköter sin vingård ekologiskt.

Hos Domaine Montirius i Vacqueyras får vi en genomgång av allt som händer på vingården, både ute på fältet och inne i källaren. Vi lär oss vad jordmånen har för betydelse och varför Montirius inte vill använda ekfat. Vi provar igenom hela sortimentet av appellationerna Vacqueyras, Gigondas och Côtes du Rhône.

Vi åker vidare till Beaumes-de-Venise. Vi ska äta lunch på kooperativets nya och innovativa restaurang och prova deras viner till lunchen. Kooperativet fick en nytändning, och en mycket bra kock, då det nyligen slogs ihop med det lilla högklassiga kooperativet i Vacqueyras.

Vi avslutar dagen i det vackra Massif d’Uchaux. Här finns flera vingårdar, bl a Domaine de la Cabotte, som gör viner med appellationen Côtes du Rhône-Massif d’Uchaux. Marie-Pierre d’Ardhuy äger och driver Domaine La Cabotte tillsammans med sin man Eric Plumet. Eric är vinmakaren och han kommer att förklara mycket som har att göra med ekologisk och biodynamisk odling.

Sen eftermiddag är vi åter tillbaka i Avignon. Fri kväll. Om du fortfarande känner dig mätt och belåten efter lunchäventyret så kan vi rekommendera någon av stadens vinbarer.

Dukat för lunch bland vingårdarna i Rhonedalen
Dukat för lunch bland vingårdarna i Rhonedalen, copyright BKWine Photography
Dukat för lunch bland vingårdarna i Rhonedalen
Dukat för lunch bland vingårdarna i Rhonedalen, copyright BKWine Photography

Lördag, 19 oktober — Montmirail-bergen

Idag åker vi närmare de vackra Montmirail-bergen, les Dentelles de Montmirail. Här finns många av de kända Côtes-du-Rhône byarna. Ofta ligger de högt upp med vingårdarna på sluttningar nedanför.

Vi börjar med ett besök hos Domaine Vaillot i Vinsorbres. Byn ligger uppe på en höjd vilket gör att vinrankorna under de varma somrarna alltid svalkas av en frisk vind. François Vaillot och hans dotter Anaïs har 30 hektar vingårdar som alla är certifierade ekologiskt. Anaïs är vinmakaren och en mycket ambitiös sådan.

Vi åker bort till den fina byn Séguret för vår lunch på Domaine de Mourchon. Egendomen ligger vackert och lite ödsligt. Den grundades 1998 av den brittiska familjen McKinlay. Familjen gör en mycket intressant samling viner, vita och röda. De gör också sin egen olivolja. Kanske kan vi äta lunch i deras trädgård om vädret är vackert.

Eftermiddagen ägnar vi åt ytterligare en producent bland byarna i Montmirail-bergen. Och vi passar på att fråga allt som inte frågats innan eftersom detta blir resans sista besök.

Tidig kväll är vi åter tillbaka i Avignon. Fri kväll för att njuta av Avignon. Är vädret vackert och du känner för en promenad så kan vi rekommendera att du tar bron över floden (inte den gamla trasiga!) och njuter av den hisnande utsikten över det upplysta påvepalatset 

Les Dentelles de Montmirail-bergen i Rhonedalen
Les Dentelles de Montmirail-bergen i Rhonedalen, copyright BKWine Photography
Les Dentelles de Montmirail-bergen i Rhonedalen
Les Dentelles de Montmirail-bergen i Rhonedalen, copyright BKWine Photography

Söndag, 20 oktober — Hemfärd

Resan slut efter frukost och därefter hemfärd på egen hand.

Reservation för eventuella ändringar.

Vissa detaljer i programmet kan vara annorlunda, t.ex. vilka vingårdar vi besöker. Vi lägger ner stort arbeta på att se till att våra besök blir speciella minnesvärda upplevelser. Därför besöker vi ofta andra vingårdar än de som är stora och kända, med många besökare och många anställda guider. Istället har vi valt att ge dit en mer unik och personlig upplevelse med besök hos noga utvalda producenter där vi ofta (men inte alltid) träffar ägaren eller vinmakaren.

Slå till!

Vi vill gärna ha dig med.

En vinkällare med stora gamla fat i Rhonedalen
En vinkällare med stora gamla fat i Rhonedalen, copyright BKWine Photography
En vinkällare med stora gamla fat i Rhonedalen
En vinkällare med stora gamla fat i Rhonedalen, copyright BKWine Photography

Mer reseinformation

Här finns ytterligare några sidor med råd och tips om att resa hit:

Ännu mer info

Vi har tidigare skrivit om hur det är att komma med på en vinresa till Rhonedalen och vad vi gör, vad du kan förvänta dig.

Boken om franska viner

Du får en ingående beskrivning av Frankrike och dess vinregioner; alla landets vindistrikt, vinproducenterna, och vingårdarna i boken “Vinlandet Frankrike”. Den innehåller även fyllig information om appellationer, druvor, lagar och regler, geografi, mat, historia och mycket annat. Boken har vunnit flera priser, bland annat OIVs prestigefyllda ”Nobelpris i vinlitteratur”, enda svenska bok som fått det priset. Läs mer här om boken “Vinlandet Frankrike, trend och tradition”.

Vi har skrivit det svenska standardverket om Frankrikes viner så du kan knappas hitta någon researrangör mer insatt i vinet, maten och gastronomin.

Mer vinböcker

Och det är bara en av alla de vinböcker som vi författat. Vi har skrivit mer än tio vinböcker, nationellt och internationellt prisbelönta för vinjournalistiken.

Ingen annan vinresearrangör har samma kunskap, kompetens och erfarenhet.

Vinlandet Frankrike, av Britt och Per Karlsson
En samling vinböcker skrivna av BKWine

Fakta — vinresa Rhonedalen

Datum: 16-20 oktober 2024

Pris: 17 200 SEK

Enkelrumstillägg: 3700 SEK

I resans pris ingår:

 • 4 hotellnätter i dubbelrum, inklusive frukost, på bra medelklasshotell i Avignon
  • Fyrstjärniga och eleganta hotell Novotel Avignon Centre
 • Måltider enligt programmet (*):
  • 3 gastronomiska och lyxiga flerrätters-luncher med lokala specialiteter inklusive högklassiga viner hos vinproducent eller lokal restaurang
 • Start- och slutpunkt: Avignon
 • Buss på plats
 • Samtliga vingårdsbesök, cirka 3 per dag, med omfattande privata vinprovningar
 • Tolkning till svenska vid besöken (vissa besök kan dock vara på engelska)
 • Vinguidning och reseledning på svenska av BKWines expertguide under hela resan

(*) Se även nedan angående måltiderna.

I resans pris ingår inte:

 • Resan ner och hem.

Du tar dig själv till Avignon.

Vi ger gärna tips om resesätt och kan förmedla kontakt med en av våra resebyråpartners för bokning av flyg om du vill få hjälp med det.

Man tar sig till Avignon med snabbtåget, TGV, från Paris eller från flygplatsen Charles de Gaulle. Man kan också flyga till Marseille och därifrån ta tåget upp till Avignon. Tågbiljetter släpps normalt sett tre månader innan avresa. Det är lätt att boka biljetter på internet.

Vi kan också varmt rekommendera att spendera några extra dagar här om man vill förlänga semestern.

För att denna resa ska bli av krävs att vi har minst 10 deltagare vid ”sista bokningsdatum”. Maximalt antal deltagare på resan: 20.

Boka resan

Sista bokningsdag: 15 juli 2024 Några få platser kvar. Boka nu!

Bokning bekräftas genom inbetalning av bokningsavgiften på 4500 SEK. Resterande avgift ska vara inbetald senast 30 dagar före avresedatum (se BKWines resevillkor). Betalning görs via banköverföring till BKWines svenska konto. Du får detaljerad information när du bokar resan. Det är viktigt att du läser våra resevillkor.

Läs mer viktig information om resegaranti, resevillkor och innehållet i våra resor nedan. Och om varför du ska resa med just BKWine.

Boka hos Britt:

 • Tel. Sverige: 08-559 22 155
 • Tel. Frankrike: +33 1 58 88 04 66 eller +33 6 80 45 35 70
 • Skype: “bkwine”. Ring oss på skype.
 • email: info@bkwine.com, eller formuläret nedan.
 

“Jag vill boka resan” eller “Jag vill ha mer info”

* = obligatorisk info

Viktigt: Vi skickar dig automatiskt en kopia på detta mail. Om du inte har fått denna mailkopia inom några minuter så har nog något gått fel! 1) Kontrollera din spamfloder, 2) försök att skicka en gång till, du kanske stavade fel på din mailadress. Eller skicka oss ett vanligt mail till vår mailadress som du hittar här ovan. I de flesta fall så svarar vi på ditt mail inom en dag.

Tipsa dina vänner om det här programmet

Kanske kan någon av dina vänner vara intresserad av att komma med på vinresan? Tipsa dem om programmet och fråga om de kanske har lust att komma med dit på resan. Dela med dig av programmet på sociala nätverk eller skicka ett mail:

Mer om våra resor

Varför resa med BKWine?

Vi, Britt & Per Karlsson, är experter på vinresor och vinturism, men även på vin i ett bredare perspektiv. Vi är internationellt publicerade vinskribenter och vi har skrivit tio prisbelönta böcker.

Ingen annan researrangör har samma erfarenhet av vinresor och matresor eller samma kunskap om vin som vi på BKWine.

Vi har gjort hundratals vinresor och matresor. Det är det här vi älskar att göra. Vi jobbar seriöst. Detta är ingen hobby eller sidoverksamhet för oss. Vi vill inget hellre än att dela med oss av alla dessa fantastiska upplevelser till dig.

Alla våra resor leds av guider med djupgående vinkunskaper. I många fall är det vi själva som leder resorna.

Läs mer om varför du borde välja BKWine för din vin- och matresa.

Tusentals glada och nöjda kunder

Under åren har tusentals vinälskare rest med oss. Många kommer tillbaka för att resa igen och igen med BKWine till nya vinregioner. Våra mest trogna kunder har varit på mer än tio BKWine-resor. Vi är glada och stolta över att ha så trogna kunder.

Läs mer vad kunder säger om våra resor.

Utmärkelser och omnämnanden

Vi är stolta och glada över att ha fått många utmärkelser och positiva omnämnanden, till exempel:

 • World’s Top Wine Tours av Travel & Leisure Magazine, världens största resetidning
 • Best Wine Tasting Holidays, på AOL Travels topplista med de bästa vinresorna
 • Av Munskänkarna rekommenderade resor, samtliga våra vinresor
 • World’s Best Wine Book for Professionals, Sveriges bästa vinbok, Årets Bok med flera bokpriser
 • Tre gånger OIVs bokpris, International Organisation of Vine and Wine, enda svenska författare som fått detta prestigefyllda “Nobelpris i vinlitteratur”.
 • Årets vinprofil av Munskänkarna, en ära tilldelad Britt 2011
 • The Wine Media Power List, en av fem svenskar, på Wine Business Internationals lista över inflytelserika vinskribenter

Om de vinproducenter vi besöker

Vårt mål är att du ska uppleva något av det bästa och mest intressanta i vinvärlden, när det gäller vin och mat.

Vi lägger ner mycket arbete på att skapa enastående vinbesök, och på det viset är vi ganska annorlunda än många vinresearrangörer. Det är inte alltid de mest berömda, de internationellt kända egendomarna som erbjuder de bästa vinupplevelserna. Det är ganska enkelt att organisera en vinresa med de mest kända och uppskrivna namnen i vinvärlden. Men på den typen av resor träffar du sällan vinproducenten eller ägaren. Du är helt enkelt en av tusentals besökare de får varje år.

Vi gör saker annorlunda. Med BKWine Vinresor kommer du att träffa människorna bakom etiketten, ofta vinmakarna och / eller ägarna. Tack vare dem får du en unik, verkligen personlig upplevelse och en inblick i vinvärlden som ingen annan kan erbjuda. När du reser med BKWine är du mer som en speciell gäst än en turist.

Vi har personliga kontakter och oöverträffad kunskap tack vare mer än 20 år som vinjournalister, med 10 vinböcker publicerade och som vinresearrangörer med mer än 30 års erfarenhet. Du kan vara säker på att få de bästa vinreseupplevelserna med BKWine Vinresor.

Läs mer om de vinproducenter och vingårdar som vi besöker.

En riktig gourmetupplevelse: mat och gastronomi

För oss är vin och mat intimt sammankopplade. Detta är en grundläggande del av vår vinresefilosofi. Därför är en vinresa med BKWine alltid en enastående kulinarisk upplevelse både för vinentusiasten och för gourmeten. En BKWine-resa också är en gastronomisk resa som utforskar det spännande förhållandet mellan mat och vin.

Läs mer om måltider: mat och gastronomi på våra resor.

Resegaranti och resevillkor

BKWine är en svensk researrangör. BKWine har resegaranti hos Kammarkollegium, i enlighet med svensk lag och EU-regler, så att du kan känna dig trygg när du bokar hos oss. BKWine följer de riktlinjer som Konsumentverket definierat i samarbete med resebranschen vad gäller paketresor. Kontrollera alltid att din researrangör har ställt resegaranti.

Läs mer om resegaranti och konsumentskydd och läs också de för dig mycket viktiga resevillkoren.

Informationen nedan kommer från Kammarkollegiet. Alla ”paketresearrangörer” ska obligatoriskt ha denna information i sina reseprogram, i anslutning till där man bokar:

 • ”De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302.
 • Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Företaget BKWine AB kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.
 • Dessutom har företaget BKWine AB enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.
 • Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302.”

Hälsa, vaccination, mm

Våra resor ställer inga särskilda krav på hälsa. Dock kan det bli en hel del promenerande i vingårdar och i källare liksom att besök och provningar ofta kan vara stående. Läs mer om hälsa i våra resevillkor. Kontakta oss om har några frågor.

De flesta av våra resmål har inga speciella krav på vaccination, hälsa eller hälsointyg. Krav på vaccination och liknande är dock beroende på vilken nationalitet man har och/eller vilket land man kommer ifrån, så det är omöjligt att ge allmängiltiga riktlinjer. Läs mer om detta i våra resevillkor och kontakta din läkare, en vaccinationscentral eller oss om du har frågor.

Vi kan alltid tillmötesgå matallergier. Men för att vi ska kunna hantera dem måste du informera oss om alla allergier innan resan startar.

Läs mer i ”vanliga frågor” och i bokningsvillkoren.

Reseförsäkring

BKWine tillhandahåller inte reseförsäkring. Vill du ha reseförsäkring, kontrollera om din hemförsäkring redan innehåller en eller kontakta ditt vanliga försäkringsbolag eller en reseförsäkringsspecialist.

Skräddarsydda resor

Vi gör även skräddarsydda vinresor och gourmetresor om du vill resa på andra datum eller om du vill ha något annat än det vi just nu har på programmet. Vi arrangerar skräddarsydda resor för privatpersoner, företag, vinklubbar m.m.

Viktigt att veta

Vi reser alltid i små grupper. Antalet personer i gruppen kan variera. Maximalt antal deltagare är runt 20 personer. Detta gör en stor skillnad i kvalitet och upplevelse. Vi är måna om att du får ett personligt mottagande och en minnesvärd och unik vinresa.

Det är viktigt att du läser våra resevillkor!

Du organiserar själv din resa till destinationen, för de flesta av våra resor. Väl på plats tar vi hand om allt.

Mer inspiration

Läs vår vinreseblogg. Läs också vår online-tidning BKWine Magazine med artiklar från hela vinvärlden. 

Och även:

Nyhetsbrev om vin

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin och resor, BKWine Brief. Varje månad kommer det med nyheter från vinets värld, restaurang- och resetips, rekommendationer på bra vinproducenter och mycket annat. Och en av Sveriges mest omfattande bevakningar av Systembolagets nyhetsutsläpp. Plus förstås senaste nytt om våra vinresor och matresor.

Dela/gilla programmet:

Nyhetsbrev:

Dela/gilla programmet med någon:

Prenumerera på nyhetsbrevet:

Månatligt nyhetsbrev om vin och resor.

Passa på. Prenumerera nu!

Nyfiken på mer om vinresor?

Kom med på en av våra legendariska vinresor till en av våra reguljära destinationer.

Vill du ha en alldeles egen privat vinresa? Läs mer om skräddarsydda vinresor.

Eller ta en titt på urvalet av våra populära vinresedestinationer.

Nyhetsbrev

Prenumerera pa vårt nyhetsbrev!

25 000 prenumeranter får nyheter om vin och vinresor varje månad. Du också?

Följ oss!