Alla safari-detaljer för vinresan till Sydafrika klara

För vinresan till Sydafrika i mars 2013 kan man, om man så vill, lägga till några extra dagar med safari. Det är en väldigt bra idé att göra om man inte varit på safari tidigare.

Det har dröjt några veckor för att få alla detaljer klara för safaridagarna, men nu är det gjort, så nu finns alla detaljer, inklusive priset för safarin i programmet till vinresan med safari till Sydafrika!

Den här safarin är verkligen en upplevelse. Själva safariparken, eller game reserve som det kallas, ligger på sydkusten nära Port Elizabeth, en dryg timmes flygväg från Kapstaden.

En gepard i kvällssolen

En gepard i kvällssolen, copyright BKWine Photography

Det är inte riktigt samma som den mest kända safariplatsen, Krugerparken, som ligger långt norr ut och som är gigantiskt stor. Det här Game Reserve är “bara” 6000 hektar stort. Men det har å andra sidan flera fördelar. Till exempel är det här nere i södern malariafritt, så till skillnad från i Kruger-parken så slipper du oroa dig för de obehagliga myggorna som bär sjukdomen. Och så slipper man ju förstås också den ganska långa resan upp till norra Sydafrika.

Det är också en lyx och komfort utan like, för att vara mitt ute i vildmarken: du bor i din egen lilla bungalow (inte i tält!), var och en med en liten pool, utomhusbadrum (plus inne förstås), privat soldäck mm. Och hela vistelsen är helpension. Inget att bekymra sig om med andra ord. Utom vad man ska göra mellan vildmarksutflykterna. Och då kan men t.ex. få sig en massage av en professionell massör, eller ta ett dopp i den stora poolen.

När vi var där såg vi alla utom en av ”the big five”, plus en hel mängd andra djur.

Du kan se mer om hur det är på sidan med storbilder om safarin som tilläggspaket till vinresan till Sydafrika.

Boka din plats nu på vinresan till Sydafrika!

En gammal noshörning med två horn

En gammal noshörning med två horn, copyright BKWine Photography

Badkar och dusch med utsikt

Badkar och dusch med utsikt, copyright BKWine Photography

Print Friendly, PDF & Email

, , , ,

No comments yet.

Leave a Comment

Subscribe to comments:

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Prenumerera på BKWine Brief!

Fyll i din emailadress:


Gör dina vänner glada!

Och oss också. Dela och Gilla detta!

Nyhetsbrev om vin & resor!