Resebilder från safarin på vinresan och matresan i Sydafrika

Ett vårtsvin, en pumba är mycket skyggt

Ett vårtsvin, en pumba är mycket skyggt, copyright BKWine Photography

Nyfiken på vad som händer på vår safari i Sydafrika? Ta en titt på sidan med resebilder från vin- och matresans safari!

På vår vinresa och matresa till Sydafrika blir det tillfälle att uppleva en hel del av landskapet i Sydafrika och en del av de vilda djuren. Fokus är dock förstås Sydafrikas vin och den sydafrikanska maten. Vill man verkligen komma naturen och djurlivet nära inpå så erbjuder vi en ”tilläggsmodul”, ett safaripaket. Med det så får du två spännande dagar med fyra safariutflykter. Där har du verkligen tillfälle att se de vilda djuren i sin naturliga hemvist. Man kan ju aldrig vara säker på att att garanterat få se ”the big five” (elefant, lejon, noshörning, leopard och buffel) förstås. När vi var där blev det i alla fall fyra av fem! Vi får väl komma tillbaks för att se bufflarna. Men det finns mycket, mycket annat också!

Ett bekvämt rum på lodgen med terass, jungelutsikt och minipool

Ett bekvämt rum på lodgen med terass, jungelutsikt och minipool, copyright BKWine Photography

Lodgen där vi bor är ett under av lyx, komfort och service. ”Rummet” är i själva verket en bungalow, som är helt insynsfri, utom för de vilda djuren förstås. Den är utrustad med terrass, privat mini-pool, badrum både ute och inne osv. Härligt lyxigt. Dagarna på safari är dessutom helpension, så du blir mycket väl ompysslad.

Läs mer om vår vinresa och matresa till Sydafrika i avdelningen Aktuella Resor eller Populära Resmål.

Vi har satt ihop en sida med bilder från vår safari för att visa lite hur det är: lejon, elefanter, giraffer, vårtsvin, och så vidare. Fantastiskt att se. Och lite skrämmande. Tänk om elefanten vänder sig hastigt om, eller noshörningen blir irriterad och börjar springa, emot oss, eller leoparden tar ett språng… En fantastisk upplevelse!

Se bildsidan med alla bilder från safarin på vinresan och matresan här. Där finns ett femtiotal foton från safarin. Alla bilder är dessutom i extra stort format.

Öga mot öga med en leopard

Öga mot öga med en leopard, copyright BKWine Photography

Print Friendly, PDF & Email

, , ,

No comments yet.

Leave a Comment

Subscribe to comments:

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Prenumerera på BKWine Brief!

Fyll i din emailadress:


Gör dina vänner glada!

Och oss också. Dela och Gilla detta!

Nyhetsbrev om vin & resor!