Nöjda kunder kommenterar vinresan till Bordeaux

Dela / gilla artikeln:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Det är allt roligt att höra från de som rest med oss vad de tyckt. Att få feedback är alltid positivt, vare sig det är positivt eller negativt. Extra kul är det när resenärerna verkar ha gillat vad vi gjort och uppskattat alla de upplevelser vi ordnat, vingårdsbesök, möten med vinodlare, vinprovningar, läckra måltider och annat. (Ska jag vara riktigt ärlig så är i stort sett all feedback av den sorten!)

Här är lite kommentarer som vi fått från olika personer som rest med oss i Bordeaux.

Om vinresan i Bordeaux:

Nu har vi snart varit hemma en månad från vår trevliga resa till Bordeaux. Dina vinturer och guidning är alltid lika bra. Så bra att vi knappast kan tänka oss något annat. Vi stannade ytterligare en dag i Bordeaux och det blev jättebra för oss. Vi lever nu på minnen från Médoc, Graves, Sauternes och St Emilion, god mat och framför allt goda viner i trevligt sällskap.

— Rosemarie & Christer

Om vinresan i Bordeaux:

Det vore fel att säga att resan till Bordeaux var ovanligt lyckad – för den var lika lyckad som alla Dina resor. Du excellerade verkligen med Dina stora kunskaper och Din kärlek till Bordeaux. Stort tack! Vilken charmig stad och vilka härliga omgivningar Du visade oss. Detta är en stad man gärna återvänder till.

— BR

Gamla vinflaskor åldras i vinkällaren
Gamla vinflaskor åldras i vinkällaren, copyright BKWine Photography

Om vinresan i Bordeaux:

Från 24/27 grader till 6/9 känns brutalt – det som värmer är den varma och sköna känslan från vår vecka i Bordeaux. Vi hade möjligheten att uppleva staden under tre dagar före vinturen och är enormt positiva över staden. Miljön i gamla staden, kyrkor och konstmuseer för att inte nämna la Cité du Vin. Den senare en pedagogisk triumf.

Resan med Dig var enormt bra. Vi vill inte betygsätta den för då riskerar många andra resor med BKWine att få sämre betyg och så är det inte. Det är otroligt svårt att jämföra och ”göra tio i topp” med jämförelser av Kampanien/Benevento, Piemonte/Asti/Alba, Sicilien/Syrakusa med flera resor som vi gjort med BKWine.

Varför var resan enormt bra (10 på 10- skalan)?

  • Ditt ledarskap skapade mycket fin stämning i gänget, bussen och vid besöken.
  • Vinkunskaperna levererades på informellt, bra sätt.
  • Valet av producenter. Inte de stora där besöken kan bli tråkiga och formella utan mindre där vi kan komma närmre ägarnas filosofi och strategier.
  • Antalet besök – lagom. Med långa luncher orkar vi inte med mer än 2-3 besök på en dag.
  • Generösa luncher med intressanta viner. Den sista med Ch. Haut-Bailly var bäst – utsökt och lagom.
  • Möjligheterna till vertikaler var ett stort plus!

Så, jättetack – vi trivs mycket bra med Dig.

— Ingrid o Per

Om vinresan i Bordeaux:

Vi hade en utomordentligt lyckad resa till Bordeaux i början av september. Vingårdsbesöken var väl valda och intressanta, luncherna var superba och vi hade en sakkunnig och trevlig guide i Per. Alla resenärer var nöjda och redan under resans gång började vi diskutera nästa års resa. Och vi kunde väl tänka oss att använda oss av BKWines tjänster också nästa höst.

— Göran

Om en specialbeställd resa för en sektion i Munskänkarna.

Om vinresan i Bordeaux:

Tack för mycket trevliga dagar i Bordeaux! Vi är så nöjda. Trevliga besök, intressant information om tillverkning av vin i den här regionen, jag har lärt mig mycket nytt och det är roligt. Luncherna med vin mycket gott och trevligt! Vi återkommer gärna, vi är intresserade av Chile och Argentina, även Sydafrika, det gäller bara att bestämma sig och att tidpunkten är bra. Det är väldigt lyxigt att ha allt ordnat, bra gå till “dukat bord”, åker man själv måste man ju förbereda sig bra (*). Vi är mycket nöjda. Det är roligt att vara med på en resa där allt är perfekt, och att dessutom får prova så fantastiska viner, och luncherna var ju helt enastående!

— Elisabeth & David

(*) Och faktum är att även om man förbereder en resa i detalj, så kan man aldrig, som privatperson, få samma mottagande på vingårdarna som om man reser med en expert, träffa ägare eller vinmakare, göra sådana provningar, njuta av läckra gourmetluncher på vingårdarna osv.

Om vinresan i Bordeaux:

Tack för en fantastisk vinresa till Bordeaux! Utmärkta besök på fina vingårdar, superba middagar på slotten och vilken fantastisk guide Per var, STORT TACK. Själv hör jag till stiftarna av Munskänkarna här och har deltagit på nio tidigare vinresor (*). Denna resa tog nog priset som den bästa, speciellt på grund av BKWine och Per.

— C-H W

Om en resa specialarrangerad för en Munskänkssektion. (*) De tidigare vinresorna som omnämns var inte i BKWines regi.

Mogna druvor i skördetid
Mogna druvor i skördetid, copyright BKWine Photography

Om vinresan i Bordeaux:

Vill tacka stort för den trevliga resan, som vi mycket uppskattade! Det var verkligen intressant, med provningarna, informationen om hur man gör och varför. Sedan kom luncherna som var utsökta!

— Håkan & Leila

Vill du läsa mer kundkommentarer så hittar du en sida med många kommentarer från resenärer om olika vinresor här.

Och här kan du läsa ännu mer detaljer om vad våra resedeltagare tycker om våra vinresor.

Är du intresserad av att upptäcka Bordeaux, vindistrikten, de spännande vinerna, den fantastiskt goda maten, kom med på en vinresa till Bordeaux med oss på BKWine!

Påfyllning av vin i ett ekfat
Påfyllning av vin i ett ekfat, copyright BKWine Photography
Vin som långsamt mognar i ekfaten i källaren
Vin som långsamt mognar i ekfaten i källaren, copyright BKWine Photography
Ett elegant vinslott
Ett elegant vinslott, copyright BKWine Photography

Dela/gilla artikeln:

Nyhetsbrev:

Dela/gilla artikeln:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on tumblr
Share on email

Prenumerera på nyhetsbrevet:

Månatligt nyhetsbrev om vin och resor.

Passa på. Prenumerera nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uppföljning:

Skicka mig ett mail när det kommer en ny kommentar. Du kan också prenumerera på kommentarer utan att själv skriva en kommentar.

Ta dig en titt på alla våra vinresor:

Kom med på en av våra legendariska vinresor till en av våra reguljära destinationer.

Vill du ha en alldeles egen privat vinresa? Läs mer om skräddarsydda vinresor.

Eller ta en titt på urvalet av våra populära vinresedestinationer.

Nyhetsbrev

Prenumerera pa vårt nyhetsbrev!

25 000 prenumeranter får nyheter om vin och vinresor varje månad. Du också?

Följ oss!