”En usedvanlig vellykket vinreise”

Vi har många norska resenärer som kommer på våra resor, både på våra ”öppna” resor och på skräddarsydda resor. För en tid sedan hade vi ett sällskap med norska vinentusiaster i Piemonte.

Vingård i Piemonte

Vingård i Piemonte, copyright BKWine Photography

En vinresa till Piemonte innehåller förstås alltid mycket vin och många vingårdsbesök, men det bli ofta mycket härlig mat och tid för en del annat också. Är resan på hösten så blir det garanterat en hel del tryffel också!

Vi fick ett mail från Anne och Karl Erik som var med på resa. Vi vill gärna dela med oss av det. Det är roligt att få sådana mail!

Nå har vi kommet tilbake fra en fantastisk tur rundt om i Piemonte. Samtlige i reisegruppen vår var enige om at dette hadde vært en usedvanlig vellykket vinreise. Meget godt arrangert og gjennomført. Kreativt, spennende og lærerikt. Vi sitter igjen med følelsen av å ha opplevet et veldig godt tverrsnitt av både vinprodusenter, viner og natur i Piemonte. Takket være Åsas nettverk følte vi at vi kom nærmere enkelte mennesker og miljøer enn kanskje hva vanlig er. Både spennende, utfordrende og morsomt var det også å spise ute om kvelden på Åsas spesielt utvalgte restauranter.

Vi var særdeles godt fornøyd med Åsa som vår reiseleder og også med vår utmerkede bussjåfør som sørget for trygg og behagelig transport. At vi hadde sommer og sol fra skyfri himmel hver eneste dag satte selvfølgelig, som vi sier på norsk, en prikk over i:n.

Vi har ikke vært hjemme i mange dager enda, men allerede nå er mange anbefalinger gitt til andre reiselystne venner. Og, ikke minst, kanskje vi kan planlegge en ny tur sammen en gang, men da lokker mest sannsynlig Frankrike. Treffes vi da?

De aller beste hilsner fra,

Anne og Karl Erik

Vi ser fram emot att träffa er igen i t.ex. Frankrike!

Vill du läsa mer om vad resenärerna och resedeltagarna har sagt om våra resor så titta här!

Vy över landskapet och vingårdar med den berömda dimman

Vy över landskapet och vingårdar med den berömda dimman, copyright BKWine Photography

Print Friendly, PDF & Email

, , , ,

No comments yet.

Leave a Comment

Subscribe to comments:

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Prenumerera på BKWine Brief!

Fyll i din emailadress:


Gör dina vänner glada!

Och oss också. Dela och Gilla detta!

Nyhetsbrev om vin & resor!