Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Dourodalen, Portugal, 23-27 oktober 2024

Dela/gilla reseprogrammet:

Vinresa i Douro, exklusiv resa längs magnifik vinflod

— En lyxig vinresa med spektakulära vyer. Vinvärlden har många kända floder. Men Douro i Portugal är den magnifikaste av dem alla. Landskapet är dramatiskt vackert och druvorna växer på halsbrytande branta sluttningar. Vi njuter av två nätter i trevliga staden Porto och två nätter inne i hjärtat av Dourodalens vindistrikt. Under resan stiftar vi bekantskap både med de klassiska portvinerna och med de moderna bordsvinerna av mycket hög kvalitet.

I korthet

 • 4 nätter
 • Privata provningar, ca 10
 • Lyxigt boende
 • Magnifikt landskap
 • Pris: 19 400 SEK
 • Blandning klassiskt och modernt
 • Fantastiska portvinsprovningar
 • Portugisisk gastronomi
 • Porto och Pinhão

Boka nu!

I ett magnifikt landskap längs floden Douro i norra Portugal växer druvorna på branta, mödosamt terrasserade vingårdar i ett torrt och hett klimat på sommaren, men ofta underbara höstar. Det är druvor som så småningom ska avnjutas i form av portvin, men inte bara. Mer och mer profilerar sig vinodlarna i Douro-dalen som producenter av bordsviner, och dessutom mycket goda, högklassiga och intressanta sådana.

Vår resa börjar i Porto, Portugals andra stad. Stadskärnan är gammal och charmig. Och backig. Här finns massvis med restauranger, barer och caféer.

Vår buss hämtar oss på morgonen och tar med oss längs floden in i hjärtat av Douro-dalen, Alto Douro. Vi kommer att köra på slingriga vägar, över bergen med fantastisk utsikt och in i vinområdet. Här kommer vi att ha två övernattningar, i den lilla staden Pinhão. Sista kvällen är vi tillbaka i Porto där vi övernattar sista natten.

En by ovan vingårdar på slingrande terrasser i Douro
En by ovan vingårdar på slingrande terrasser i Douro, copyright BKWine Photography
En by ovan vingårdar på slingrande terrasser i Douro
En by ovan vingårdar på slingrande terrasser i Douro, copyright BKWine Photography

Vi kommer att lära känna både Douro-dalens portviner och de röda bordsvinerna, och en och annan vit. Men att kalla dessa viner ”bordsviner” ger kanske fel intryck. Det är ofta viner gjorda med en mycket hög ambition. Det är svårarbetade vingårdar, och ett slitigt jobb att producera vin här, så att göra enkla viner är knappast värt besväret. Istället riktar vinmakarna in sig på ambitiösa cuvéer för att skapa sig ett internationellt rykte. Vilket de har lyckats med. Vi kommer att få stifta bekantskap med de traditionella portugisiska druvorna touriga nacional, tinta roriz, touriga franca, souzão och många andra.

Vi kommer att smaka på traditionell portugisisk mat men vi kommer också att märka att det gastronomiska köket har gjort sitt inträde i Douro-dalen. Vi äter tre luncher tillsammans, minst två på vingårdar. Vi äter två gemensamma och högklassiga middagar, på torsdagen och fredagen.

Resan leds av en av BKWines expertguider.

Hamnen i Pinhao i skymningen
Hamnen i Pinhao i skymningen, copyright BKWine Photography
Hamnen i Pinhao i skymningen
Hamnen i Pinhao i skymningen, copyright BKWine Photography

Program — Vinresa i Dourodalen, Portugal

Preliminärt program.

För mer detaljer kontakta BKWine.

Vissa detaljer i programmet kan vara annorlunda, t.ex. vilka vingårdar vi besöker. Vi lägger ner stort arbeta på att se till att våra besök blir speciella minnesvärda upplevelser. Därför besöker vi ofta andra vingårdar än de som är stora och kända, med många besökare och många anställda guider. Istället har vi valt att ge dit en mer unik och personlig upplevelse med besök hos noga utvalda producenter där vi ofta (men inte alltid) träffar ägaren eller vinmakaren.

Programmet i korthet

 • Dag 1, onsdag — Ankomst till Porto
 • Dag 2, torsdag — Mellan Pinhão och Regua
 • Dag 3, fredag — Långt upp mot övre Douro
 • Dag 4, lördag — Tradition och modernt i Dourodalen
 • Day 5, söndag — Hemfärd

Onsdag, 23 oktober — Ankomst till Porto

Ankomst till Porto. Incheckning på vårt trevliga och centralt belägna hotell.

Vårt hotell ligger i den gamla delen av staden, nära kajen med många restauranger och barer. Passa på att gå den korta promenaden från hotellet ner till floden och titta över mot Vila Nova de Gaia, där de stora portvinshusen har sina lager. Med stora skyltar annonserar de sin närvaro: Taylor’s, Sandeman, Dow’s, Ferreira, Croft, Ramos Pinto osv. På floden kan du beundra de traditionella båtarna för transporten av portvinerna, barcos rabelos. Numera ligger de dock för det mesta för ankar.

Längs strandpromenaden finns det gott om trevliga caféer. Det är ett måste att promenera längs kajen och kanske ta sig ett glas portvin medan man tittar ut över floden mot Vila Nova de Gaia. Vill du över till Vila Nova de Gaia-sidan tar du den smäckra dubbelbron, med Eiffel-inspirerad design. Och får som belöning en fantastisk vy över Porto.

Fri kväll. En av stadens allra bästa restauranger ligger bara en kort promenad från vårt hotell. Kanske kan vara en bra början på resan?

Dourofloden och Dom Luis I-bron mellan Porto och Vila Nova de Gaia
Dourofloden och Dom Luis I-bron mellan Porto och Vila Nova de Gaia, copyright BKWine Photography
Dourofloden och Dom Luis I-bron mellan Porto och Vila Nova de Gaia
Dourofloden och Dom Luis I-bron mellan Porto och Vila Nova de Gaia, copyright BKWine Photography

Torsdag, 24 oktober — Mellan Pinhão och Regua

På morgonen hämtar vår buss oss vid hotellet och vi börjar vår resa längs floden. Vägen tar oss över bergen och in i dalen.

Vägen längs Douro-floden är långsam och slingrande och för att snabbt komma en bit på väg så tar vi först motorvägen till Vila Real och Peso da Regua. Därifrån slingrar vi oss i lite långsammare tempo upp mot Alto Douro, hjärtat av vindistriktet, som också är på UNESCOs lista över världskulturarvet. Du förstår snabbt varför när landskapet öppnar sig.

Vi kommer under dagen att besöka några högklassiga producenter som de senaste åren investerat mycket i sina anläggningar för att, förutom portvin, kunna producera ”vanliga” Douro-viner (dvs inte port) i toppklass. Vi börjar med ett besök hos Quinta da Gaivosa som ligger strax norr om Peso da Regua. Ägaren Domingos Alves de Sousa är en av föregångarna vad gäller högklassiga Douro-viner. Anläggningen är modern och Domingos och hans son gör viner av mycket hög klass. Detta är en av mest kända odlarna i dalen. Vi får en intressant provning av både vita och röda Douro-viner samt portviner.

Slingrande vingårdsterrasser på branta sluttningar längs Douro
Slingrande vingårdsterrasser på branta sluttningar längs Douro, copyright BKWine Photography
En vinanläggning nere vid floden Douros strand
En vinanläggning nere vid floden Douros strand, copyright BKWine Photography

Vi kommer att göra ett lunchbesök hos Quinta do Tedo, som ägs av fransmannen Vincent Bouchard (från familjen Bouchard Père & Fils i Beaune) och hans amerikanska fru Kay. 1992 köpte de den 250 år gamla egendomen med tillhörande 14 hektar vingårdar. Efter ett kort besök äter vi en god lunch med flera portugisiska rätter på quintan. Vi dricker naturligtvis egendomens viner till och vi får också smaka deras egen, mycket goda olivolja. Efter lunch besöker vi en gård som ägs av en av de stora portvinsfirmorna. Det blir en stor kontrast till lilla Quinta do Tedo. Dimensionen är helt annorlunda men landsapet och naturscenerierna runt denna quinta är minst lika spektakulära.

Sen eftermiddag checkar vi in på vårt hotell, det vackra femstjärniga Vintage House som ligger i den lilla byn Pinhão. Staden är en centralort i vindistriktet Douro. Det är ett klassiskt hotell i gammal engelsk stil och ett av de lyxigaste i Dourodalen.

Ta en promenad i byn, längs med floden, eller koppla av i trädgården eller i den fina baren. Kanske vädret till och med tillåter ett dopp i

Pinhao ligger i en krök på Dourofloden, omgiven av vingårdar
Pinhao ligger i en krök på Dourofloden, omgiven av vingårdar, copyright BKWine Photography
Pinhao ligger i en krök på Dourofloden, omgiven av vingårdar
Pinhao ligger i en krök på Dourofloden, omgiven av vingårdar, copyright BKWine Photography

Fredag, 25 oktober — Långt upp mot övre Douro

Efter frukost fortsätter vi vår färd längs den vackra vinfloden. Idag kommer vi att åka långt in i dalen, längs mycket slingrande vägar. Utsikten kommer att bli hisnande.

På morgonen åker vi mot São João da Pesqueira där vi ska besöka Quinta da Senhora do Rosário, kanske mer känt som Quevedo Wines. Oscar Quevedo och hans familj har 100 hektar vinrankor i regionerna Cima-Corgo och Douro Superior. Vägen till São João da Pesqueira vindlar sig upp så att man greppar hårt om stolsitsen. Vi kommer att ha en svindlande utsikt över vingårdsterrasser. Quevedo Wines gör både röda bordsviner och portvin, bl a en mycket fin tawny (fatlagrad port). Oscar började sin karriär i finansbranschen i Madrid och Genève men har sedan några år tillbaks tagit över ansvaret för familjefirman tillsammans med sin syster som är vinmakaren.

Vi äter lunch i den närliggande staden Ervedosa. Här finns en mycket trevlig och ambitiös familjeägd krog med en formidabel vinlista så vi passar på att prova lite olika viner till lunchen som består av en serie läckra portugisiska specialiteter.

På eftermiddagen besöker vi Quinta do Panascal som ägs av portvinshuset Fonseca. Quintan har ett mycket vackert läge vid floden Távora. Vi får en rundvandring i vingården och sedan en intressant provning.

Sen eftermiddag är vi åter på hotellet och vi har tid till en stunds avkoppling innan det är dags för vår gemensamma middag. Det kan vara trevligt att ta en promenad i byn Pinhão och titta på de vackra azulejos, de målade kakelplattorna, på den lilla tågstationen, en verklig sevärdhet. Azulejos är en klassisk portugisisk konstart. Bara två minuters promenad från hotellet.

En vingård högt uppe på toppen ovan vingårdarna och floden Douro
En vingård högt uppe på toppen ovan vingårdarna och floden Douro, copyright BKWine Photography
En vingård högt uppe på toppen ovan vingårdarna och floden Douro
En vingård högt uppe på toppen ovan vingårdarna och floden Douro, copyright BKWine Photography

Lördag, 26 oktober — Tradition och modernt i Dourodalen

Vi lämnar vårt hotell på morgonen. Vi börjar sakta vår färd längs floden mot Porto. Man får aldrig ha bråttom här i Dourodalen. Det är helt enkelt omöjligt.

Vi åker bort mot Pinhão och över floden den lilla byn Vale de Mendiz. Mendiz är en biflod som rinner ut i Douro nära Pinhão. I denna by besöker vi Wine & Soul, en familjefirma som fått mycket uppmärksamhet de senaste åren, inte minst för det röda vinet Pintas. Här fottrampas fortfarande druvorna i traditionella lagars.

Därefter åker vi tillbaka mot Regua. Vårt sista besök under resan blir hos Quinta Senhora da Graça. Detta är en liten familjeegendom utanför byn Lobrigos, nära Regua. Här har vi en härlig utsikt över floden och en del mycket gamla vinrankor, över 80 år. Vasco, ägaren och vinmakaren, och antagligen både hans pappa och mamma tar emot oss. Efter ett kort besök och en liten vinprovning sätter vi oss till bords och Vascos mamma kommer att servera oss en typisk portugisisk lunch, som hon lagat själv. Lunchen här drar ofta ut på tiden så när vi är klara är det dags att börja återfärden till Porto.

På vägen mot Porto åker vi igen över bergskedjan som skyddar vindistriktet från havsvindarna och som ger Douro sitt speciella klimat med de heta somrarna.

Tidig kväll är vi åter tillbaka i Porto för en sista övernattning på vårt vackra hotell i centrala Porto. Fri kväll för att fortsatta upptäckter i Porto. Vi rekommenderar gärna restauranger och vinbarer. Kanske en promenad över ”Eiffelbron” till Vila Nova där det finns många restauranger längs floden. Eller en lite längre (men inte lång) utflykt till någon fiskrestaurang vid kusten? Det finns mycket att välja på.

Ett hus mitt i den branta terrasserade vingården
Ett hus mitt i den branta terrasserade vingården, copyright BKWine Photography
Ett hus mitt i den branta terrasserade vingården
Ett hus mitt i den branta terrasserade vingården, copyright BKWine Photography

Söndag, 27 oktober — Hemfärd

Resan slut efter frukost och därefter hemfärd på egen hand.

Reservation för eventuella ändringar.

Vissa detaljer i programmet kan vara annorlunda, t.ex. vilka vingårdar vi besöker. Vi lägger ner stort arbeta på att se till att våra besök blir speciella minnesvärda upplevelser. Därför besöker vi ofta andra vingårdar än de som är stora och kända, med många besökare och många anställda guider. Istället har vi valt att ge dit en mer unik och personlig upplevelse med besök hos noga utvalda producenter där vi ofta (men inte alltid) träffar ägaren eller vinmakaren.

Slå till!

Vi vill gärna ha dig med.

Färggranna hus längs Douros kaj i Porto
Färggranna hus längs Douros kaj i Porto, copyright BKWine Photography
Färggranna hus längs Douros kaj i Porto
Färggranna hus längs Douros kaj i Porto, copyright BKWine Photography

Vinböcker

Vi har skrivit mer än tio vinböcker, nationellt och internationellt prisbelönta för vinjournalistiken.

Ingen annan vinresearrangör har samma kunskap, kompetens och erfarenhet.

En samling vinböcker skrivna av BKWine

Fakta — vinresa Dourodalen

Datum: 23-27 oktober 2024

Pris: 19 400 SEK

Enkelrumstillägg: 5700 SEK

I resans pris ingår:

 • 4 hotellnätter i dubbelrum, inklusive frukost:
 • Måltider enligt programmet (*):
  • 3 gastronomiska flerrätters-luncher med lokala specialiteter, inklusive provning med olika viner och portvin, hos vinproducenter eller lokal restaurang
  • 2 gastronomiska flerrätters-middagar med lokala specialiteter, inklusive olika viner och portvin
 • Start- och slutpunkt: Porto
 • Buss på plats
 • Samtliga vingårdsbesök, cirka 3 per dag, med omfattande privata vinprovningar
 • Besöken är på engelska
 • Vinguidning och reseledning på svenska av BKWines expertguide under hela resan

(*) Se även nedan angående måltiderna.

I resans pris ingår inte:

 • Resan ner och hem.

Du tar dig själv till Porto.

Vi ger gärna tips om resesätt och kan förmedla kontakt med en av våra resebyråpartners för bokning av flyg om du vill få hjälp med det.

Vi kan också varmt rekommendera att spendera några extra dagar här om man vill förlänga semestern.

För att denna resa ska bli av krävs att vi har minst 10 deltagare vid ”sista bokningsdatum”. Maximalt antal deltagare på resan: 20.

Boka resan

Sista bokningsdag: 15 juli 2024

Bokning bekräftas genom inbetalning av bokningsavgiften på 4500 SEK. Resterande avgift ska vara inbetald senast 30 dagar före avresedatum (se BKWines resevillkor). Betalning görs via banköverföring till BKWines svenska konto. Du får detaljerad information när du bokar resan. Det är viktigt att du läser våra resevillkor.

Läs mer viktig information om resegaranti, resevillkor och innehållet i våra resor nedan. Och om varför du ska resa med just BKWine.

Boka hos Britt:

 • Tel. Sverige: 08-559 22 155
 • Tel. Frankrike: +33 1 58 88 04 66 eller +33 6 80 45 35 70
 • Skype: “bkwine”. Ring oss på skype.
 • email: info@bkwine.com, eller formuläret nedan.
 

“Jag vill boka resan” eller “Jag vill ha mer info”

* = obligatorisk info

Viktigt: Vi skickar dig automatiskt en kopia på detta mail. Om du inte har fått denna mailkopia inom några minuter så har nog något gått fel! 1) Kontrollera din spamfloder, 2) försök att skicka en gång till, du kanske stavade fel på din mailadress. Eller skicka oss ett vanligt mail till vår mailadress som du hittar här ovan. I de flesta fall så svarar vi på ditt mail inom en dag.

Tipsa dina vänner om det här programmet

Kanske kan någon av dina vänner vara intresserad av att komma med på vinresan? Tipsa dem om programmet och fråga om de kanske har lust att komma med dit på resan. Dela med dig av programmet på sociala nätverk eller skicka ett mail:

Mer om våra resor

Varför resa med BKWine?

Vi, Britt & Per Karlsson, är experter på vinresor och vinturism, men även på vin i ett bredare perspektiv. Vi är internationellt publicerade vinskribenter och vi har skrivit tio prisbelönta böcker.

Ingen annan researrangör har samma erfarenhet av vinresor och matresor eller samma kunskap om vin som vi på BKWine.

Vi har gjort hundratals vinresor och matresor. Det är det här vi älskar att göra. Vi jobbar seriöst. Detta är ingen hobby eller sidoverksamhet för oss. Vi vill inget hellre än att dela med oss av alla dessa fantastiska upplevelser till dig.

Alla våra resor leds av guider med djupgående vinkunskaper. I många fall är det vi själva som leder resorna.

Läs mer om varför du borde välja BKWine för din vin- och matresa.

Tusentals glada och nöjda kunder

Under åren har tusentals vinälskare rest med oss. Många kommer tillbaka för att resa igen och igen med BKWine till nya vinregioner. Våra mest trogna kunder har varit på mer än tio BKWine-resor. Vi är glada och stolta över att ha så trogna kunder.

Läs mer vad kunder säger om våra resor.

Utmärkelser och omnämnanden

Vi är stolta och glada över att ha fått många utmärkelser och positiva omnämnanden, till exempel:

 • World’s Top Wine Tours av Travel & Leisure Magazine, världens största resetidning
 • Best Wine Tasting Holidays, på AOL Travels topplista med de bästa vinresorna
 • Av Munskänkarna rekommenderade resor, samtliga våra vinresor
 • World’s Best Wine Book for Professionals, Sveriges bästa vinbok, Årets Bok med flera bokpriser
 • Tre gånger OIVs bokpris, International Organisation of Vine and Wine, enda svenska författare som fått detta prestigefyllda “Nobelpris i vinlitteratur”.
 • Årets vinprofil av Munskänkarna, en ära tilldelad Britt 2011
 • The Wine Media Power List, en av fem svenskar, på Wine Business Internationals lista över inflytelserika vinskribenter

Om de vinproducenter vi besöker

Vårt mål är att du ska uppleva något av det bästa och mest intressanta i vinvärlden, när det gäller vin och mat.

Vi lägger ner mycket arbete på att skapa enastående vinbesök, och på det viset är vi ganska annorlunda än många vinresearrangörer. Det är inte alltid de mest berömda, de internationellt kända egendomarna som erbjuder de bästa vinupplevelserna. Det är ganska enkelt att organisera en vinresa med de mest kända och uppskrivna namnen i vinvärlden. Men på den typen av resor träffar du sällan vinproducenten eller ägaren. Du är helt enkelt en av tusentals besökare de får varje år.

Vi gör saker annorlunda. Med BKWine Vinresor kommer du att träffa människorna bakom etiketten, ofta vinmakarna och / eller ägarna. Tack vare dem får du en unik, verkligen personlig upplevelse och en inblick i vinvärlden som ingen annan kan erbjuda. När du reser med BKWine är du mer som en speciell gäst än en turist.

Vi har personliga kontakter och oöverträffad kunskap tack vare mer än 20 år som vinjournalister, med 10 vinböcker publicerade och som vinresearrangörer med mer än 30 års erfarenhet. Du kan vara säker på att få de bästa vinreseupplevelserna med BKWine Vinresor.

Läs mer om de vinproducenter och vingårdar som vi besöker.

En riktig gourmetupplevelse: mat och gastronomi

För oss är vin och mat intimt sammankopplade. Detta är en grundläggande del av vår vinresefilosofi. Därför är en vinresa med BKWine alltid en enastående kulinarisk upplevelse både för vinentusiasten och för gourmeten. En BKWine-resa också är en gastronomisk resa som utforskar det spännande förhållandet mellan mat och vin.

Läs mer om måltider: mat och gastronomi på våra resor.

Resegaranti och resevillkor

BKWine är en svensk researrangör. BKWine har resegaranti hos Kammarkollegium, i enlighet med svensk lag och EU-regler, så att du kan känna dig trygg när du bokar hos oss. BKWine följer de riktlinjer som Konsumentverket definierat i samarbete med resebranschen vad gäller paketresor. Kontrollera alltid att din researrangör har ställt resegaranti.

Läs mer om resegaranti och konsumentskydd och läs också de för dig mycket viktiga resevillkoren.

Informationen nedan kommer från Kammarkollegiet. Alla ”paketresearrangörer” ska obligatoriskt ha denna information i sina reseprogram, i anslutning till där man bokar:

 • ”De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302.
 • Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Företaget BKWine AB kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.
 • Dessutom har företaget BKWine AB enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.
 • Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302.”

Hälsa, vaccination, mm

Våra resor ställer inga särskilda krav på hälsa. Dock kan det bli en hel del promenerande i vingårdar och i källare liksom att besök och provningar ofta kan vara stående. Läs mer om hälsa i våra resevillkor. Kontakta oss om har några frågor.

De flesta av våra resmål har inga speciella krav på vaccination, hälsa eller hälsointyg. Krav på vaccination och liknande är dock beroende på vilken nationalitet man har och/eller vilket land man kommer ifrån, så det är omöjligt att ge allmängiltiga riktlinjer. Läs mer om detta i våra resevillkor och kontakta din läkare, en vaccinationscentral eller oss om du har frågor.

Vi kan alltid tillmötesgå matallergier. Men för att vi ska kunna hantera dem måste du informera oss om alla allergier innan resan startar.

Läs mer i ”vanliga frågor” och i bokningsvillkoren.

Reseförsäkring

BKWine tillhandahåller inte reseförsäkring. Vill du ha reseförsäkring, kontrollera om din hemförsäkring redan innehåller en eller kontakta ditt vanliga försäkringsbolag eller en reseförsäkringsspecialist.

Skräddarsydda resor

Vi gör även skräddarsydda vinresor och gourmetresor om du vill resa på andra datum eller om du vill ha något annat än det vi just nu har på programmet. Vi arrangerar skräddarsydda resor för privatpersoner, företag, vinklubbar m.m.

Viktigt att veta

Vi reser alltid i små grupper. Antalet personer i gruppen kan variera. Maximalt antal deltagare är runt 20 personer. Detta gör en stor skillnad i kvalitet och upplevelse. Vi är måna om att du får ett personligt mottagande och en minnesvärd och unik vinresa.

Det är viktigt att du läser våra resevillkor!

Du organiserar själv din resa till destinationen, för de flesta av våra resor. Väl på plats tar vi hand om allt.

Mer inspiration

Läs vår vinreseblogg. Läs också vår online-tidning BKWine Magazine med artiklar från hela vinvärlden. 

Och även:

Nyhetsbrev om vin

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev om vin och resor, BKWine Brief. Varje månad kommer det med nyheter från vinets värld, restaurang- och resetips, rekommendationer på bra vinproducenter och mycket annat. Och en av Sveriges mest omfattande bevakningar av Systembolagets nyhetsutsläpp. Plus förstås senaste nytt om våra vinresor och matresor.

Dela/gilla programmet:

Nyhetsbrev:

Dela/gilla programmet med någon:

Prenumerera på nyhetsbrevet:

Månatligt nyhetsbrev om vin och resor.

Passa på. Prenumerera nu!

Nyfiken på mer om vinresor?

Kom med på en av våra legendariska vinresor till en av våra reguljära destinationer.

Vill du ha en alldeles egen privat vinresa? Läs mer om skräddarsydda vinresor.

Eller ta en titt på urvalet av våra populära vinresedestinationer.

Nyhetsbrev

Prenumerera pa vårt nyhetsbrev!

25 000 prenumeranter får nyheter om vin och vinresor varje månad. Du också?

Följ oss!